Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם אותו גבר ישראלי מבריק, שחסם 3 מקומות חניה כאשר עמד לרוחבן וחיכה לאשתו שתעלה לרכב מהסופר.

כאשר ביקשתי להכנס לאחת החניות אותה חסם למחצה וסימנתי לו במטוטא שיקח רבעית רוורס, כדי שאוכל להכנס לפני שהקופאיות סוגרות קופה, החליט אותו ג'ון בריון שעדיף לו להמתין שאשתו תעלה לרכב ולסע מהמקום לפני שירשה לי להכנס למקום חניה.

כאשר נכנסה לרכב, נתן אותו "הרצל" גז, לפני שהספקתי אני לשלב לרוורס כדי שיוכל לצאת, והקפיץ את קדמת הרכב על גבי אי התנועה הקטן (אך גבוה) שהיה מולו, תוך שהוא משמיע רעש חבטה רועם מחלקו התחתון.

כמובן שאני זכיתי במבט של "תראי מה גרמת לי לעשות". :roll:

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תיקון קליל למשפט : "לא כל הנשים - יודעות לנהוג". (כנראה לא שמעת את ההבדל בין הנשים לאנשים ;)).

מקרה הזוי שראיתי כשאשה נכנסה לחניה:(מצורף ציור שמסביר).

אני חניתי איפה שהאוטו המסביבו הריבוע האדום פרקתי סחורה.

(האישה נוהגת ברכב חדש לא זוכר איזה,2007-2008).

האישה נכנסת לחניה עם דופן ימין של המכונית נדפקת בגדר הפרדה מבטון בגובה של כמטר ושורטת את כל האוטו לאורך.

מכות דיי רצינויות,היא יושבת רגוע כאילו היא מחנה ככה כל יום.

אחרי זה מנסה להכנס עם הפרונט של הרכב לחניה ונדפקת עם הטמבון הקידמי שוב בגדר ומועכת אותו לגמרי.

מקומות שבהם היא נכנסה מסומנים במשולשים אדומים.

יוצאת מן הרכב שמה את האזעקה והולכת כאילו כלום. :shock:.

אחח הנהג\ת הישראלי, מה יהיה? :roll:.

אתה תמיד מסתובב עם תרשימים של חניות עליך או שזה במיוחד לת'רד הזה ? :wink:

פורסם
תיקון קליל למשפט : "לא כל הנשים - יודעות לנהוג". (כנראה לא שמעת את ההבדל בין הנשים לאנשים ;)).

אחח הנהג\ת הישראלי, מה יהיה? :roll:.

וכל הגברים הם אלופים בחניות הא...

מקרה מאתמול:

אני יושבת בבית קפה בחולון עם בן זוגי ועוד מישהו בשולחנות בחוץ שצמודים לחניה. אנחנו רואים איזה בחור שמנסה לחנות ופתאום שומעים צפירה וצעקה: "אתם יכולים לומר לי כמה עוד אחורה יש לי?"

בקיצור - אחרי כיוונים רבים, צעקות "זהו! אין יותר!" ותזוזות קדימה אחורה במשך 10 דקות (לא שהן שינו בהרבה את המצב המקורי שלו...) הוא רק סיים לחנות.

בקיצור - נהיגה גרועה וחניה גרועה היא לא רק נחלתן של נשים, אז די כבר עם הסטיגמות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

Blue Jay,

אתן יפות יותר, חכמות יותר (לפחות לפי מחקרים) וסובלות כאב טוב יותר..

ככה שחוץ מללכת מכות (וגם זה לא תמיד אנחנו באמת יודעים לעשות כמו שצריך) ולנהוג - אין לנו שום דבר טוב.

אז אולי תשאירו לנו את עניין הנהיגה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

את מזכירה לי את הקרוב שלי שהיה צוחק עלי על המילה הראשונה שלי כילד - לא רוצה. כל שיחה היתה מתחילה בלא רוצה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא נראה לי... אבל את יודעת מה? יכול להיות...:?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...