Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא צודקת במאה אחוז במשפט האחרון שלה !

זה עצוב כמה שזה נכון אבל אני פוגש בכל יום כמה וכמה כאלה שממש לא יודעים לנהוג ואותו כנ"ל לגבי נשים שממש לא יודעות לנהוג !

מדהים איך תעשיית בתי"ס לנהיגה וטסטרים משחררים כל יום לכבישים נהגים ונהגות מסוכנים ( מישהו אמר שוחד ובצע כסף ? 8) )

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנת,

אם לי יש רכב ליסינג ואתה מפריע לי לצאת, אז ממש לא איכפת לי לשפשף לך את הרכב כי ממילא לא אני אצטרך להתמודד עם תיקון הרכב "שלי" ולא אני אצטרך להתמודד עם זה שביום מכירתו יתברר שעבר תיקוני פחחות וצבע.

יצא לי כבר לראות רכב ליסינג דוחף בחניה רכב של מישהו (ממש דוחף במתכוון) עד כדי כך שהחצאית של הנדחף נפלה, ואז המשיך לדחוף ונסע לדרכו.

נכון שלא כל נהגי הליסינג כאלה, אבל יש בהם רבים כאלה. אילו היה מדובר בריכבם הפרטי למהדרין - וודאי היו נזהרים עליו שבעתיים.

ולמען הסר ספק - אני לא נוסע בליסינג.

.

תודה.

הפעם המשפט "צדיק אחד בסדום" באמת מתאים פה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

לא מבין את תועלת פתיחת השרשור הזה, מה באת ללמד?

די לחסימות, לחניות הכפולות והמשולשות ולחוצפה ולחוסר הכבוד הבסיסי, גם לרכוש והכי חמור בין אדם לאדם.

חסמת, באה לבקש ממך לזוז בפעם הראשונה אבל היית עם אנשים אז אמרת עוד כמה דקות, אח"כ יצאה שוב מרכבה ובקשה ממך בשנית להזיז את הרכב, ועוד באת והסברת לה איך היא לא בסדר?? לא כולם התברכו בראייה מרחבית מופלאה כמו שלך, היא מפחדת לצאת בחשש שתדפוק את האוטו, שלה ו/או שלך, זה כבר מראה על טיפה יותר כבוד, למה מי אתה שתקבע לה את הלוח זמנים? למה להתנהג בכזו גסות?

אתה עד יוצא בשאלה לאן הגענו?

נמאס מחוסר האדיבות והכבוד בכבישים, בימינו אנשים נהרגים על שטויות כמו מקומות חניה, צריך להפסיק עם ההתנהגות הזו!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם כאן אל תצפה לאיזשהו סימן של סולידריות.

ולא, אין זה בגלל שגם אני נחנתי במתת השחלות (היות ולדעת לא מעטים פה יש לעובדה זו השפעה על כישורי הנהיגה שלי), אלא מפני שאני חווה על בשרי לא פעם את אותו בעל רכב בעל תעוזה שחוסם ועוד מוסיף חטא על פשע ובא בטענות.

רצה הגורל ואני גרה בבית פרטי אשר ממוקם בסמטה בעלת כניסה/יציאה אחת.

מחוץ לסמטה יש הנמכה במדרכה והיא נועדה למעבר מהחניה הסמוכה לביתי, דרך הסמטה (היושבת על גבי מדרכה) אל הכביש.

לא פעם ולא פעמיים חונים רכבים בכניסה לסמטה.

לעתים בצורה שאינה מאפשרת יציאה כלל.

לעתים בצורה שדורשת התפתלות והתגמשות שלא יביישו אקרובט בקרקס. לפעמים, הרכב החוסם חוסם רק באופן חלקי כאשר הוא חונה בסמוך להנמכה בחניה מה שאומר שאני צריכה לרדת לכביש כשרכבי, או לפחות חלקו, יורדים מהצד הגבוה של המדרכה. תהליך המלווה לעתים תכופות ברעשי דפיקה ושפשוף מתחתית הרכב המסכן.

כמובן שאותם חוסמים לא מבינים מה הבעיה שלי- הרי לצאת אני יכולה.

מזל שאני נוהגת באוטוביאנקי..:roll:

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
כמובן שאותם חוסמים לא מבינים מה הבעיה שלי- הרי לצאת אני יכולה.

מזל שאני נוהגת באוטוביאנקי..:roll:

כפרה, מה את רוצה, הרי גם אוטובוס עובר במקום הזה... :evil:

למען הסר ספק, את דעתי (השלילית מאוד) - על התופעה הזו ועל האנשים האלה - כבר כתבתי.

פורסם

צדיקים? סביר להניח שלא..

אבל לפחות לא חוסמים אנשים אחרים, זרים, בחנייה ציבורית - ומתי שהם מבקשים לצאת מהחנייה אומרים להם לחכות רגע שנתפנה.

ואח"כ מתחילים עם תירוצים למה לא להזיז את האוטו..

תעשה לי טובה :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אף אחד כאן לא חשב שאולי באמת דימה חנה כראוי והיא חתיכת פוסטמה שלא צריכה לעלות על הכביש?

ברגע שמישהו אחד החליט מה קרה שם (בלי לדעת את כל העובדות), כולכם התחלתם להתנפל על דימה.

לא בסדר :evil:

פורסם

יוסי, ברגע שהוא חנה בחנייה אסורה והפריע למישהי לצאת מהחנייה, מחובתו להזיז את רכבו.

בלי להגיד לה להמתין כי יש אנשים בחנות ובלי להתחיל לצחוק עליה ש"אוטובוס עובר פה".

פורסם
אף אחד כאן לא חשב שאולי באמת דימה חנה כראוי והיא חתיכת פוסטמה שלא צריכה לעלות על הכביש?

יוסי, אני אינני יודע מה קרה במיקרה הספציפי הזה ואינני שופט אותו. יתכן שהרכב חסם ויתכן שהיה מעבר סביר, לא הייתי שם.

מה שאני כן יודע, שהתופעה הכללית הזו נפוצה למדי בארצנו ושהנחסם נאלץ (תמיד) לבקש בדחילו ורחימו מהערס שחוסם אותו ש"יעשה טובה" ויתן לו לצאת...

זו לדעתי הסיבה להתנפלות הכללית על פותח השרשור, להרבה חברים יש פשוט בטן מלאה על התופעה הזו.

פורסם

לכל החבר'ה עם ה"בטן המלאה", הייתי ממליץ לעצור בדרך ליד הבורסה ולקפוץ לשרותים כדי להתרוקן, בדרך חזרה כנראה תיראו שהבחורה שחניתם קילומטרים מאחוריה דופקת לכם את האוטו תוך כדי שהיא מנסה לצאת. כשתשאלו אותה למעשיה באופן מפתיע היא תטיח בכם את מה

שכתבתם פה בפורום לטובתה. אחרי הכל, אולי הבחורה לא יודעת לנהוג, אבל זה לא אומר שהיא לא יודעת לקרוא.

:)

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

לא ירדתם בכלל לסוף דעתנו.

בשורה התחתונה, גם אם היה לבחורה מקום וגם אם לא- ברגע שחנית באופן לא חוקי ויתרת על זכותך לבוא בטענות.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

+1 להודעתה של שטוטית.

אבי, יש הבדל בין לחנות בצורה חוקית ושבחור/ה ידפקו את האוטו, לבין לחנות בצורה לא חוקית, לחסום מישהו אחר,

כאשר הוא מבקש להזיז את האוטו - לבקש ממנו להמתין, אח"כ לצחוק עליו ש"אוטובוס עובר פה" ובסוף עוד להתלונן על זה.

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה לא מזמן,

כאשר במפגש של היכל נוקייה חסמו מישהו בחנייה בלי שתהיה לו שום אפשרות לצאת,

ובעוד הוא מצפצף מספר דקות עומדים חלק מהאנשים שחוסמים אותו, ואף אחד לא מזיז את הרכב שלו... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תיקון קליל למשפט : "לא כל הנשים - יודעות לנהוג". (כנראה לא שמעת את ההבדל בין הנשים לאנשים ;)).

מקרה הזוי שראיתי כשאשה נכנסה לחניה:(מצורף ציור שמסביר).

אני חניתי איפה שהאוטו המסביבו הריבוע האדום פרקתי סחורה.

(האישה נוהגת ברכב חדש לא זוכר איזה,2007-2008).

האישה נכנסת לחניה עם דופן ימין של המכונית נדפקת בגדר הפרדה מבטון בגובה של כמטר ושורטת את כל האוטו לאורך.

מכות דיי רצינויות,היא יושבת רגוע כאילו היא מחנה ככה כל יום.

אחרי זה מנסה להכנס עם הפרונט של הרכב לחניה ונדפקת עם הטמבון הקידמי שוב בגדר ומועכת אותו לגמרי.

מקומות שבהם היא נכנסה מסומנים במשולשים אדומים.

יוצאת מן הרכב שמה את האזעקה והולכת כאילו כלום. :shock:.

אחח הנהג\ת הישראלי, מה יהיה? :roll:.

untitled.JPG

• תוכן חדש...