Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחירי הנפט של היום, ובהתחשב בעלות רישיון רכב/טסט וכו', אם אני עושה כ-25,000 ק"מ בשנה (מודיעין-ירושלים 6 ימים בשבוע) בערך, מה עדיף לי לרכוש - דיזל או בנזין (מעוניין ברכב יד שניה, בן 4 בערך, לא יותר)

תודה!

(ראיתי שיש הודעות על כך אבל הן מתקופות בהן ליטר קולה היה יותר יקר מליטר סולר...)

פורסם

מדובר על הפרש של כ-5000 שקלים בממוצע לשנה לטובת הדיזל. תוריד מזה הבדלים באגרות הרישוי (מאות שקלים כיום) וירידת ערך מוגברת אפשרית, תקבל משהו לא ודאי או מוחלט 0 אבל נוטה לכיוון הדיזל. בהתחשב בכך שלאורך זמן אחזקת הרכב תחסוך כסף ורק אולי תפסיד עוד כמה אלפים במכירה - הייתי הולך על זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מתעלק. האם יהיה זה נכון להגיד גם על רכב שעושה 20 אלף בשנה?

לפני שאומרים כן או לא צריך לדעת:

אתה צריך רכב משפחתי?

אם כן, יכול להיות שדיזל חיסכוני כמו רנו מגאן DCI עם צריכת סולר של 1:18 מול צריכת דלק במשפחתית 1.6 (1:11) תחסוך לך מספיק כדי לכסות את ירידת ערך , תוספת של אגרת רישוי (400 ש"ח)והפרש במחירי הטיפולים (בית מסנן סולר, 700 ש"ח).

אם אתה לא צריך רכב משפחתי, הונדה ג'אז, דייהטסו סיריון, טויוטה יאריס (כולם עם צריכת דלק קרובה לצריכת סולר ברכבי דיזל) יהיו עדיפות.

נסיעה של 20 אלף ק"מ בשנה זה לא הרבה בשביל רכב בנזין ולכן לא תהיה ירידת ערך גדולה על קילומטראז' גבוה אחרי כמה שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

(ראיתי שיש הודעות על כך אבל הן מתקופות בהן ליטר קולה היה יותר יקר מליטר סולר...)[/quote]

היום מילאתי סולר במחיר של 6.49.

להזכירך, מחיר מלא של הדלק היום 7.13 (7 ש"ח בתידלוק עצמי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה נוסע בשנה יותר מ20.000 ק"מ סולר עדיף, ולפי התחזית שלי, גם יהפוך למבוקש יותר בשנים הקרובות עקב עליית המחירים התמידית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...