Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30 אלף - [אימפרזה אוטו' 2004 2.0 ל']

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

צירפתי לכאן את טופס טיפול 30 אלף שבוצע ברכב סובארו אימפרזה שנת יצור 2004 מנוע 2.0 ל' אוטומט 4X4 של אבי.

אשמח לקבל חוות דעת של מומחים וכמובן להתרשמות כללית של המעוניינים בקבלה אמיתית על מחירי טיפולים של סובארו במוסכי היבואן.

אשמח לתגובות .

* מתנצל מראש במידה והודעה זו איננה מתאימה לסוג הפורום טכני אחזקה וטיפולים אקבל בברכה העברת ההודעה, העתקה, הסרה וכל מה שיחליט מנהל הפורום.

(פשוט בכללי הפורום רשום לא לרשום חוות דעת וכו') מקווה שלא הפרתי את כלל.

121.jpg

פורסם

למוסך מורשה יבאון המחירים סבירים, במידה והיית קונה את החלפים בעצמך סיבר להניח שהיית משלם 60% פחות על החלקים.

עבודה גג עד 200-300 ש"ח

סה"כ שליש מחיר, אך חשוב להדגיש שאני מדבר על חלקים באותם איכיות ואולי בחלק מהמקרים אף איכותיים יותר אצל החנות חלקי חילוף. אך הבעיה היא שהעובדה תצטרך לעשות אצל מוסך לא מורשה יבואן מה שיביא לירידת ערך הרכב באת מכירתו.

אם אתה חושב להחזיק את הרכב לתקופת זמן ממושכת, תעשה את האופציה השניה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כמובן דחפו לך תוסף דלק ב-104.80 שקל תוצרת פז שעלותו אצל הפרסי בסביבות 40 שקלים.

אתה יכול לרכוש תוספים טובים בהרבה של חברת LM בחצי מחיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

והדלק לפרסי גם עולה כסף לא? יש לציין שאני מאיזור השפלה והטיפול בוצע במוסך מורשה ברחובות.

וכמובן ברכב עם אחריות אין לי ברירה אחרת אלא "לאכול" את מה שדחפו.

תודה אבל שהעלית את הנקודה הזאת.

פורסם

אין שום הנחיה של הייצרן להוסיף תוסף דלק בטיפול שביצעת לכן אתה יכול לרכוש את התוסף בכול חנות חלפים לרכב בחצי מחיר ולהוסיף אותו בעצמך למיכל הדלק.

בתחנות דלק שבדרך כלל המוצרים שם יקרים יותר תוכל למצוא תוסף דלק במחיר נמוך יותר (אני מאמין שבתחנת דלק אתה עוצר).

פורסם

כלומר מה שאתה אומר לי בעצם זה, (להבא כמובן) שאני יכול לבקש שלא ידחפו לי את התוסף הזה ?

האם זה לא פריט מובנה וקבוע בטיפול מסוג זה בכל רשת היבואן?

כלומר אני שואל גם בשביל אנשים אחרים, סה"כ אני מגיע לטיפול במוסך יבואן ויש לו מפרט מה הוא אמור לעשות, איך לקוח תמים יכול לעלות על זה לפני כן, פה הענין.

האם שווה להלין על כך אצל היבואן או בסוכנות או השד יודע - באיגוד המוסכים?

צריכים לעשות משהו בשביל שלא ידפקו אנשים תמימים בדברים הקטנים האלה.

פורסם

לא ברור לי למה חוייבת ב-24 שקל על נוזל בלמים.

אם חסר נוזל בלמים אזי קיימת קיימת בעיה ויש לבדוק מדוע היה חסר נוזל בלמים.

מחר תבדוק את גובה המפלס של נוזל הבלמים ייתכן שמילאו מעל לסימן MAX.

כאשר הרפידות נשחקות אז המפלס יורד במידה קטנה מאוד אבל אין צורך למלא נוזל בלמים.

פורסם

אני מטפל בסובארו שלי במוסך מורשה של סובארו ואת השמן והתוסף לדלק אני מביא בעצמי.

שמן אני קונה איכותי תוצרת אירופה (esso או valvoline ) במחיר זול יותר ואיכות גבוהה יותר.

ותוסף לדלק במקום תוסף של פז אני קונה 44K של BG.

במחיר של 202 ש"ח לשמן אפשר לקנות שמן סינטטי איכותי ביותר של רואיל פאיפל ששומר על המנוע בצורה מעולה.

פורסם

הבנתי אז שזה אפשרי, אולי תלוי במוסך עצמו. יש הבדל בין מורשה סובארו למוסך יבואן? (כזה שצמוד אליו אולם מכירות )

או שזה לא קשור בכלל?

טוב שלקוחות שנכנסים לפורום ידעו שישנה אפשרות כזאת!

פורסם

מורשה יבואן ומורשה סובארו זה אותו דבר.

יש מוסכים שהם ביחד עם סוכנות, ויש כאלה שיש בהם רק מוסכים.

יש מוסכים שלא מוכנים שיביאו את ה"הסטיק למסעדה" = (השמן והתוסף )

ויש כאלה (כמו שלי) שאין להם בעיה שאני יביא את כל החלקים אפילו, העיקר תשלם על העבודה.

(שהמחיר של עבודה במוסך אצלי הוא סביר מאוד ותמיד עושים לי 20% הנחה ממחיר שעתון של היבואן).

פורסם

וכמובן ברכב עם אחריות אין לי ברירה אחרת אלא "לאכול" את מה שדחפו.

איך הרכב מודל 2004 עדיין באחריות?

אם דחפו לך תוסף בכוח אתה יכול לא לשלם עליו בסופו של דבר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
איך הרכב מודל 2004 עדיין באחריות?

אם דחפו לך תוסף בכוח אתה יכול לא לשלם עליו בסופו של דבר.

צודק 100% טעות שלי! פשוט 30 אלף וספר טיפולים כמו שאמרו קודמיי - עדיף למלא את זה אחרי הכל כמו החיים כאן גם הרכב בהשאלה בסופו של דבר מגיע למי שיקנה אותו שיהיה שקט יהנה מרכב מטופל כמו שצריך !

לחשוב על הזולת! :wink:

פורסם
צודק 100% טעות שלי! פשוט 30 אלף וספר טיפולים כמו שאמרו קודמיי - עדיף למלא את זה אחרי הכל כמו החיים כאן גם הרכב בהשאלה בסופו של דבר מגיע למי שיקנה אותו שיהיה שקט יהנה מרכב מטופל כמו שצריך !

לחשוב על הזולת! :wink:

אתה חושב שלמישהו אכפת? גם אני חשבתי ככה עד לפני שבוע.

ממש לא כדאי להשקיע יותר על הטיפולים ולחשוב שמישהו אחריך "יהנה" מזה או ישלם יותר ברכישת הרכב. תטפל ברכב בצורה שהיצרן קבע, אך אין שום הגיון כלכלי או מכאני לשלם יותר למוסך מורשה "סתם כך" ללא סיבה.

דרך אגב, אתם מטפלים בו לפי הוראות יצרן? אם כן, הייתם צריכים לעשות כבר בערך 4-5 החלפות שמן מנוע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

א. כן אני חושב שאכפת! מה שאתה משקיע, חוזר אליך בסופו של דבר (זו דעתי) לחיוב ולשלילה.

ב. הרכב מטופל באופן שוטף וכבר בוצעו בו טיפולים שוטפים כאלו ואחרים כולל החלפת צמיג מקורי שעלותו פי כמה מצמיג אחר.

ג. אחת לשבוע מרימים מכסה מנוע בודקים שיש הכל והכל תקין- כולל מים במיכל וישרים .

ד. באמת באמת חושבים על תקינות הרכב גם למי שיקנה אחרינו, תתפלא יש עוד אנשים כאלה.

היתה לי קליאו מלוקקת ומטופלת הכל היה נוצץ, מלבד בעיה שהיתה מתחממת היה צורץ בשיפוץ גיר אוטו'

נתקעתי שנתיים בלי כסף ונסעתי בתחבורה ציבורית ולבסוף מכרתי אותה בגרושים, אבל לא חשבתי שאני יכול

(גם אם לא שמים לב- והיה אפשר לנסוע איתה עוד הרבה זמן - אבל לא סחבה טוב - מורגש רק למי שמבין ברכב)

לשקר לאיזה קונה ולהגיד לו שהרכב תקין להפליא . זה ענין כבר של מצפון ובושה וחשבון אישי.

תהיה בסדר בפנימיות, יהיו איתך גם בסדר .

כמובן שאני מסכים איתך בענין של כדאיות כלכלית ומכאנית ולומדים מנסיונות של חברים אחרים.

• תוכן חדש...