Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לפני שעה מנסיעת מבחן על היאריס והיא ממש נחמדה למעט הגיר הרובוטי שיצא לי לשמוע עליו לרעה די הרבה.

על הסוויפט שמעתי רק דברים טובים(יותר נכון קראתי) עד שחבר טוב אתמול אמר שנתוני צריכת הדלק רחוקים מאוד מהמציאות וכבר אחרי שנה שהאוטו על הכביש הצריכה עולה ל-9.8 ק"מ לליטר(הוא טוען כי מחשב הדרך הוא זה שסיפק את הנתון הממוצע)

האיבזור הבסיסי ביותר ביאריס הוא פשוט מעליב ולכן חשבתי על הדגם היותר מוצלח ה-דינמיק שמחירו הוא 108K פחות או יותר.

סוזוקי מציעה את אותו האיבזור פחות או יותר בגרסת ה-GLX ב-102K.

אני די מתלבט בין שתי האופציות ואם חבר שלי לא היה נופל עליי עם נתוני צריכת הדלק האלו סביר להניח שכבר הייתי הולך לסוזוקי לבצע הזמנה.

אני אשמח לשמוע אם יש לכם מה לומר בנושא.

פורסם

לפי דעתי כדאי גם לשקול מזגה 2. היא זכתה למכונית השנה העולמית בכל זאת.

מביקורות שקראתי עליה, יש לה אופי מהנה לנהיגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תוסיף גם את הפאביה לרשימה, אני את היאריס הייתי מעיף מהרשימה, גיר רובוטי עלוב. (ומחיר מופרז)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דעתי היא שחבר שלך חי בסרט. נתוני צריכת דלק לרכב לא משתנים סתם כך תוך שנה, בטח שלא לרכב חדש. יש שתי אפשרויות: א. הוא שינה משמעותית את סגנון ואופי הנהיגה שלו. ב. יש תקלה ברכב.

צריכת הדלק בסוזוקי לא בהכרח תהיה נחותה משמעותית מביאריס, אם כי הנתונים הם לטובת היאריס (מנוע קטן וחלש יותר, גיר רובוטי מול אוטומטי).

כמכונית מול מכונית אין לי ספק שהיאריס עדיפה. הגיר הרובוטי שלה, עם זאת, מאוד לא נעים לטעמי. אם בנסיעת מבחן זה לא הפריע לך (מקווה שבדקת את האוטו במגוון מצבים כולל חניות, עומס כבד, עליות וכדומה) - קנה ותהנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לשקול פאביה, מחיר ממש כדאי, אוטו חמוד מאוד, הרבה יותר מהסויפט (לאוראל יש פאביה ידנית חדשה, לחבר היה סויפט חדשה לשבוע כרכב חליפי במקום רכב שנגנב, בהשוואה בין הרכבים, אין מה לדבר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הפאביה עם הגיר האוטומטי מאוד רועשת,במיוחד בהילוכים ההנמוכים,אבל בכלל בידוד הרעשים הוא אחד הדברים הפחות טובים ברכב,אם פאביה אז רק ידני.

מזדה 2 היא עסקת חבילה מאוד טובה,מכל הבחינות,במיוחד מבחינת הציוד הבטיחותי ומבחן ריסוק 5 כוכבים.

סוזוקי יותר מרווחת מהמזדה ומגיעה ללא בקרת יציבות ואם תעשה חיפוש תראה שהיא דיי חסכונית כמובן הכל בהתחשב בסגנון הנהיגה והאם הנסיעות העיקריות הן בעיר או מחוץ לעיר.

יאריס לטעמי הכי מרווחת בקטגוריה,הרכב מרגיש מאוד מגובש,איכות החומרים מצויינת,קח בחשבון שהיאריס מיובאת לסירוגין או מיפן או מצרפת,כרגע המכוניות מגיעות מצרפת

לאומת כל הדברים שאמרתי ישנם דברים מעצבנים ברכב כמו רק 2 חלונות חשמל:shock:,ורק 4 כריות אויר ללא מערכת בקרת יציבות,והגיר הרובוטי שלאומת הסוזוקי הוא רובוטי ונוטה להעלות הילוכים מהר מאוד ולא כל כך אוהב להוריד אותם,מה שיוצר פעמים רבות תחושה של חוסר כח כשצריך אותו עד שמורידים הילוך ידנית או שהתיבה מחליטה שהגיע הזמן.

דגם DYNAMIC אינו אלא רמת גימור,שנותנת לך ספויילר מכוער וגלגלי מגנזיום +סופית אגזוז נוצצת וזה בהרכבה מקומית.

אם אתה מתכוון לקנות את היאריס והדבר היחיד שחסר הוא המגנזיום אז לטעמי שווה להוסיף אותו בלבד,הספויילר מוסיף רק גרר ומעלה את צריכת הדלק ברכב.

פורסם

אני התנסתי עם התיבה האוטומטית הנ"ל של הפביה, ולא שמעתי שום רעש מיוחד. שום דבר שונה משאר הרכבים שיצא לי לנהוג בהם עד היום בעלי תיבה אוטומטית.

התאוצה הייתה מעולה תודות לחלוקת הילוכים טובה יותר והחלפת ההילוכים גם כן הייתה טובה מאוד ולא מורגשת. בנוסף, הגיר לא התערב לי בנהיגה כלל וכלל כאשר השתמשתי במצב התפעול הידני (טיפט').

ביליתי גם במהירות שיוט בפאביה ומלבד רעשי רוח מהמראות מידי פעם, הנסיעה הייתה שקטה ונוחה.

תוסיף לזה מרווח פנים טוב מאוד, איכות חומרים טובה ולדעתי קיבלת תמורה מעולה לכסף.

!AWDSOME

• תוכן חדש...