Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית טויוטה Runx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו בפעם המי יודע כמה, מגיעים לאותו ויכוח עם אותם אנשים.

אם נבצע חיפוש בהודעותיו של CX25GTI, לא יהיה קשה להבחין שמרבית הודעותיו מכוונות בדבר גנותה של הקורולה כאשר המילים המככבות הם: "ממירים, מנועים, סעפות" ושאר ירקות. עדיין לא הצלחתי להבין מהיכן האנטגוניזם למותג?! אולי בכדי להצדיק את העובדה שבחניה חונות שתי צרפתיות- אולי?!

אני, במקום להכפיש בכל הזדמנות- מעדיף להמליץ מתוך ניסיוני האישי וניסיון הסובבים אותי, ולקבל המלצות מתוך ניסיונם האישי של כותבים אחרים.

לפיכך, אני חוזר וממליץ לפותח השרשור- חפש RUNX שמורה, וודא היסטורית טיפולים ותהנה מתמורה מצויינת.

עידן

אין ויכוח, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה ולי מה שאני רוצה, לשיטה קוראים דמוקרטיה..

לגבי טויוטה, אין לי שום בעיה עם המותג, לך יש בעיה בהדחקה שאין כל בעיה עם המותג, הבדל קטן אך קיים.

אני לא צריך להצדיק דבר, יש לי 2 צרפתיות בחניה מבחירה מודעת , ולא כהשקעה ארוכת טווח כמו למרבית בעלי היפניות.

דרך אגב, אני לא מכפיש, אלא מביא מידע אשר נגיש בפורומים בארץ ובעיקר בעולם, אתה מסתמך על נסיון עם מספר מכוניות מועט שהיה במשפחתך , הבדל קטן לא ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אין ויכוח, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה ולי מה שאני רוצה, לשיטה קוראים דמוקרטיה..

לגבי טויוטה, אין לי שום בעיה עם המותג, לך יש בעיה בהדחקה שאין כל בעיה עם המותג, הבדל קטן אך קיים.

אני לא צריך להצדיק דבר, יש לי 2 צרפתיות בחניה מבחירה מודעת , ולא כהשקעה ארוכת טווח כמו למרבית בעלי היפניות.

דרך אגב, אני לא מכפיש, אלא מביא מידע אשר נגיש בפורומים בארץ ובעיקר בעולם, אתה מסתמך על נסיון עם מספר מכוניות מועט שהיה במשפחתך , הבדל קטן לא ??

ראשית, לא ציינתי שאני מסתמך על ניסיון משפחתי בלבד, אלא הסובבים אותי. ולשמחתי סובבים אותי יותר משניים או שלושה אנשים.

שנית,

לדעתי אם דבריך היו נכונים- הדבר היה גורם לאנשים להצביע בכספהם וקורולה פשוט לא היתה נמכרת, ומבוקשת כמו מגאן מליסינג. כפועל יוצא, מחירה של הקורולה, היה צונח במחירון.

המצב בפועל אינו כך, הקורולה הינה המשפחתית המבוקשת ביותר בישראל כיום (ולראייה מחירה הגבוה כמשומשת) , ולדעתי הדבר אינו במקרה. (לא כולנו מטומטמים).

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
מציע לך לקרוא היטב את הפתיח לכל הקרים הללו אשר מצהירים שכ 25% מהציון אשר ניתן לרכב הם התיחסות סוביקטיבית של בעל הרכב לדילר המקומי , ועלות הטיפולים.

מה בין זה לבין האמינות המוחלטת של הרכב, כנראה לך הפיתרונים..

אז 75% זה אמינות לא ?

פורסם
אז 75% זה אמינות לא ?

לא , יש משקל גם לעלות תיקון ממוצעת.

נראה שאתה מעולם לא קראת איך מורכב סקר "אמינות" , מציע לך לפני שאתה מסתמך על סקרים מעין אילו לקרוא איך מרכיבים אותם.

פורסם
ראשית, לא ציינתי שאני מסתמך על ניסיון משפחתי בלבד, אלא הסובבים אותי. ולשמחתי סובבים אותי יותר משניים או שלושה אנשים.

שנית,

לדעתי אם דבריך היו נכונים- הדבר היה גורם לאנשים להצביע בכספהם וקורולה פשוט לא היתה נמכרת, ומבוקשת כמו מגאן מליסינג. כפועל יוצא, מחירה של הקורולה, היה צונח במחירון.

המצב בפועל אינו כך, הקורולה הינה המשפחתית המבוקשת ביותר בישראל כיום (ולראייה מחירה הגבוה כמשומשת) , ולדעתי הדבר אינו במקרה. (לא כולנו מטומטמים).

מכיר עדר ?

הקורולה היא בדיוק הדוגמא הטובה ביותר לעדר אשר נוהר אחרי שמועות ללא ביסוס.

גם המחירים של היאריס כמשומשת הם תרבות העדר במיטבה, מענין שהסיריון אשר מבוססת אחת לאחת על היאריס דור קודם לא זוכה לאותה שמירת ערך , יש לך הסבר הגיוני מדוע ?

לגבי הקורולה מודל 2008 , הרכב אינו להיט , מציע לך לבדוק את אתר יד 2 ביחוד על מודל 2008 של הקורולה.., הצלחה מסחררת היא בוודאי שלא.

פורסם
מכיר עדר ?

הקורולה היא בדיוק הדוגמא הטובה ביותר לעדר אשר נוהר אחרי שמועות ללא ביסוס.

.- מכיר את העדר, אני גם מודע לעובדה שזו הטויוטה השלישית שברשותי, ובכולן הפעמים היחידות בהן ביקרתי במוסך היו לצורך טיפול ותו לא! אם כך המצב- אין לי בעיה להיות חלק מהעדר, כנראה שיש משהוא באותן שמועות.

גם המחירים של היאריס כמשומשת הם תרבות העדר במיטבה, מענין שהסיריון אשר מבוססת אחת לאחת על היאריס דור קודם לא זוכה לאותה שמירת ערך , יש לך הסבר הגיוני מדוע ?

הסיריון אמנם מבוססת על מכלולים משותפים של היאריס כגון מנוע, אך יש לזכור שזהו אחר, איכות חומרים והרכבה פחות מוצלחים, בטיחות נחותה, מראה פחות טוב (עניין של טעם) ומותג שונה. כדרך אגב, הסיריון רכב מצויין, בעל שוק מאד עירני, וקשה מאד למצוא סיריון שמורה.

לגבי הקורולה מודל 2008 , הרכב אינו להיט , מציע לך לבדוק את אתר יד 2 ביחוד על מודל 2008 של הקורולה.., הצלחה מסחררת היא בוודאי שלא-מסכים איתך לחלוטין-.

עידן.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
לא , יש משקל גם לעלות תיקון ממוצעת.

נראה שאתה מעולם לא קראת איך מורכב סקר "אמינות" , מציע לך לפני שאתה מסתמך על סקרים מעין אילו לקרוא איך מרכיבים אותם.

ציטוט קורולה (מקום 2 בסקר):

It was even more reliable than the Skoda, with excellent marks for the mechanical parts, and interior and exterior build quality.

זה נשמע כמו אוטו עם בעיות מכניות רבות ?

אולי:

Comfortable, well equipped and dependable

מה זה למען השם dependable ?

Fewest breakdowns, problems and faults and rated a 'Best Buy' in 2003 Which survey

מה זה אומר ? שהאוטו סובל מבעיות קשות ?

לעומת זאת על 307 נאמר(מקום 58:

There were still too many faults inside the cabin, though, especially with the air-conditioning. The engines weren't as reliable as they should be, either.

מה זה אומר ? שהאוטו אמין מקורולה ?

פורסם
ציטוט קורולה (מקום 2 בסקר):

It was even more reliable than the Skoda, with excellent marks for the mechanical parts, and interior and exterior build quality.

זה נשמע כמו אוטו עם בעיות מכניות רבות ?

אולי:

Comfortable, well equipped and dependable

מה זה למען השם dependable ?

Fewest breakdowns, problems and faults and rated a 'Best Buy' in 2003 Which survey

מה זה אומר ? שהאוטו סובל מבעיות קשות ?

לעומת זאת על 307 נאמר(מקום 58:

There were still too many faults inside the cabin, though, especially with the air-conditioning. The engines weren't as reliable as they should be, either.

מה זה אומר ? שהאוטו אמין מקורולה ?

כל הכבוד לך צותת סקר שאתה אפילו לא יודע איך הוא נבנה , ואשר משקף דעות סוביקטיביות + ממוצע עלות תיקונים באנגליה שרוב הרכבים שם דרך אגב מונעים בסולר ובעלי גיר ידני. (דרך אגב מנועי הסולר של הקורולה ממוצא אירופאי..)

יש סקרים למשל של JD אוסטרליה אשר ממקמים את הקורולה במקום 93, מה זה אומר בדיוק ?

פורסם
כל הכבוד לך צותת סקר שאתה אפילו לא יודע איך הוא נבנה , ואשר משקף דעות סוביקטיביות + ממוצע עלות תיקונים באנגליה שרוב הרכבים שם דרך אגב מונעים בסולר ובעלי גיר ידני. (דרך אגב מנועי הסולר של הקורולה ממוצא אירופאי..)

יש סקרים למשל של JD אוסטרליה אשר ממקמים את הקורולה במקום 93, מה זה אומר בדיוק ?

למי להאמין ? סקר של CX25GTI או לסקר של What Car DJ power שנעשה באנגליה עם אותה קורולה RUNX הנמכרת בארץ ?

רוב הקורולות באנגליה הן בנזין 1.6 ידניות. הגיר האוטומטי המצוייו של הקורולה רק מוסיף לה נקודות באמינות מול הגירים האוטומטים האחרים.

איכן הלינק לסקר באוסטרליה ? האם מדובר באותה קורולה ?

קצת רצינות לא תזיק.

פורסם

הויכוח הנ"ל לא יוליך לשום מקום.

CX25GTI מאד נחוש ונעול בדעתו בדבר אי אמימותה של הקורולה, זוהי דעתו, רק חבל שאינה מבוססת ואני מאד מקווה שקוראי הפורום אינם מושפעים בצורה זו או אחרת מהנ"ל...

אני באופן אישי, נתתי את דעתי מתוך ניסיון עם הרכב בפועל.

כנ"ל לגבי קורולות של קרובים חברים ומשפחה- כולם מרוצים ללא תקלות.

מידי פעם, בפעמים שאני מגיע למוסך המורשה לטיפול, יוצא לי להחליף כמה מילים עם בעלי טויוטה וקורולות בפרט- עד היום ולהפתעתי נתקלתי רק בלקוחות מרוצים שלא ניתקלו באף אחת מהתקלות שהוזכרו לעיל.

הפעמים הבודדות והיחדיות בהם אני יודע בוודאות שהיו בעיות בקורולות, הן ברכבי ליסינג שטופלו לא על פי הוראות היצרן, וגם אלה בשנתון הראשון בה הקורולה שווקה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

למי להאמין ?

מצ"ב קישור אשר מראה את אופן ביצוע של סקר ה"אמינות" של JD בקישור המצורף:

http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pressrelease.aspx?ID=2008022

ולמתקשים בינינו מצ"ב תרגום:

34% מהציון - שביעות רצון מהעיצוב , סטייל, ביצועים ונוחות הרכב.

26% מהציון - עלות של טיפולים ואחזקה של הרכב, צריכת דלק וביטוח.

22% מהציון - שביעות רצון מטיב ואמינות הרכב.

19% מהציון - שביעות רצון מהדילר המקומי , מהשירות והתחזוקה.

סה"כ 101% , הטעות במקור..

מה בין זה לבין האמינות הבסיסית של הרכב ?

האם צריכת הדלק של הרכב היא חלק מובנה באמינות שלו ?

האם עלות הביטוח במדינה בה בוצע הסקר היא אמת מידה לאמינותו ?

ומה הקשר של הדילר לאמינות הרכב ?

על פי איזה מדד נקבעת שביעות רצון של הלקוח מטיב הרכב ואמינותו ?

אכן הסקרים הללו הם מדע מדויק ונטול פניות, ממש ..

פורסם
הויכוח הנ"ל לא יוליך לשום מקום.

CX25GTI מאד נחוש ונעול בדעתו בדבר אי אמימותה של הקורולה, זוהי דעתו, רק חבל שאינה מבוססת ואני מאד מקווה שקוראי הפורום אינם מושפעים בצורה זו או אחרת מהנ"ל...

אני באופן אישי, נתתי את דעתי מתוך ניסיון עם הרכב בפועל.

כנ"ל לגבי קורולות של קרובים חברים ומשפחה- כולם מרוצים ללא תקלות.

מידי פעם, בפעמים שאני מגיע למוסך המורשה לטיפול, יוצא לי להחליף כמה מילים עם בעלי טויוטה וקורולות בפרט- עד היום ולהפתעתי נתקלתי רק בלקוחות מרוצים שלא ניתקלו באף אחת מהתקלות שהוזכרו לעיל.

הפעמים הבודדות והיחדיות בהם אני יודע בוודאות שהיו בעיות בקורולות, הן ברכבי ליסינג שטופלו לא על פי הוראות היצרן, וגם אלה בשנתון הראשון בה הקורולה שווקה.

עידן

הנושא אינו הקורולה , אלא האמונה העיוורת שלך ושל רבים אחרים שיפניות לעולם אינן מתקלקלות.

הקורולה אינה מענינת אותי כהוא זה , מקרר יש לי במטבח, אני לא צריך אותו גם בחניה מתחת לבית.

אתה מדבר על נסיון - כאחראי על רכבי הליסינג בחברה 24 מאגאנים לא משקרות, במיוחד עם ממוצע שנתי של מעל 40K בשנה.

אכן אתה צודק, המוסכים לרכבים יפנים הם מקום וירטואלי, התקלות אשר היו ללקוחות רבים בקורולה לא באמת התרחשו , זו הייתה שמועה זדונית של בעלי רכב אירופאים במטרה להכפיש את התוצרת היפנית האלוהית...

• תוכן חדש...