Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח מצלמה שרשום על חברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

עשיתי טעות וצולמתי ע"י מצלמה. הרכב רשום על חברה.

קיבלתי את הדוח לידיי מהחברה.

כעת, צריך לשלם את הקנס. האם אני צריך להעביר את הדוח על שמי לפני התשלום?

האם ניתן להשאיר את הדוח כמו שהוא ורק לשלם את הקנס (וכך בעצם "לחסוך" את הנקודות)?

תודה על עזרתכם.

פורסם
עשיתי טעות וצולמתי ע"י מצלמה.

לא, לא עשית טעות שצולמת. עשית טעות שנסעתי במהירות לא חוקית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון. אבל הכוונה שלי הייתה שעשיתי טעות קודם כל. ורק לאחר מכן צולמתי.

ולנושא שלנו, האם יש לך מידע בנושא?

פורסם

יש חברות שמאפשרות לשלם דו"ח כך שהוא נישאר על שם של חברה. במקרה שלך, אתה צריך לברר עם האחראי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם איני טועה, הייתה הצעת חוק (שלדעתי גם עברה) שחברה שמשלמת את הקנס בלי לתת את שם הנהג צריכה לשלם קנס פי 3 או 4.

השאלה אם אני יכול להכנס לאתר של המשטרה ולשלם את הקנס עם פרטי כרטיס האשראי שלי (כולל ת"ז) והנקודות לא ירשמו.

מעניין אם מישהו נסה זאת פעם. אני לא ממש רוצה להתקשר ולשאול במוקד המשטרתי כי התשובה שלהם תהיה די צפויה.

פורסם

הטעות היחידה שקשורה למהירות שאני רואה פו זה אות "י" מיותרת . אתה מוכן בבקשה לפרט ?

פורסם

לצערי הרב עברתי באדום בצומת ליד גדרה.

למזלי הרב ולמזלם של כולם הצומת היה פנוי.

המשמעות - 1000 ש"ח + 10 נק'

עונש ליגיטימי וברור לי שהמקרה נגמר בטוב.

פורסם
אם איני טועה, הייתה הצעת חוק (שלדעתי גם עברה) שחברה שמשלמת את הקנס בלי לתת את שם הנהג צריכה לשלם קנס פי 3 או 4.

השאלה אם אני יכול להכנס לאתר של המשטרה ולשלם את הקנס עם פרטי כרטיס האשראי שלי (כולל ת"ז) והנקודות לא ירשמו.

מעניין אם מישהו נסה זאת פעם. אני לא ממש רוצה להתקשר ולשאול במוקד המשטרתי כי התשובה שלהם תהיה די צפויה.

עד כמה שידוע לי הנושא של קנס מוגדל לחברה עדיין לא נכנס לתוקף.

יתקנו אותי במידה ואני טועה,במידה וכך והאחראי בחברה מוכן שהדו"ח ישאר על שם החברה אז הרווחת.

פורסם

אני במקומך הייתי משלם במזומן וסוגר ענין.

כל זה בהנחה שהחברה מסתפקת בכך ואין לה ענין להסב הדו"ח על שימך.

לפעמים לשאול שאלות מיותרות מעורר נרדמים ומכניס מחשבות חדשות, אז תחשוב טוב אם לשאול או לשלם ולסגור ענין.

לענ"ד הגדלת הקנס טרם נכנסה לתוקף והגיוני שאם היתה כבר בתוקף, הדו"ח היה אמור להגיע עם הסכום המוגדל, ורק אם בעלי החברה מאוד רוצים לחסוך כסף, או שהנהג רוצה לחסוך כסף, הוא יסב הדו"ח על שמו וישלם סכום רגיל אבל גם יקבל נקודות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני חושב ששנינו מתכוונים לאותו רמזור. זה רמזור אחד לפני צומת כנות (אם אני זוכר נכון).

השאלה אם אני יכול לשלם במזומן בדואר ולקבל חותמת "שולם" וגם שהמשטרה לא יחליטו פתאום בדיעבד לשלוח לחברה דוח נוסף על ה-3000 הנותרים (1000*4 פחות ה1000 ששולמו).

פורסם

שלם בדאר ושכח מכל העניין. לא ניתן לשנות את גובה הקנס בדיעבד לא שהוא שולם.

*הערה: זה רמזור אחד לפני צמת גדרה ולא צמת כנות, כפי שרבים נוטים ליחס למקום.

פורסם

לא בטוח שה-1,000 ש"ח הם טעות.

השאלה מתי היתה העבירה? אם היא היתה טרם הפרסום ברשומות, הקנס יהיה במתכונתו הישנה.

אם היא היתה לאחר הפרסום ברשומות, בכל מקרה שלם ואל תעיר נרדמים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...