Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני מתלהב מהאוטו הזה כמה כמה זמן ואני מת להביא אותו כמובן בעוד איזה חצי שנה עכשיו מי יכול לספר לי קצת אולי לעזור לי אולי יש אוטו אחר עם טורבו?

האם יש לך חסרונות יתרונות ממכוניות אחרות! הסכום שאני מוכן גם להשקיע הוא עד 70 אלף שקל

תודה מראש לכל העוזרים.:wink:

פורסם

אל (4 טאצ'דאון במשחק אחד) באנדי צודק יש לך עוד חצי שנה בזמן הזה אני מציע שתעשה חיפוש,דובר המון על הרכב אני מאמין שתמצא תשובה לכל שאלותיך בכל אספקט שתרצה.

גילוי מרעיש:אין רכב בעולם שאין לו חסרונות.

עוד רכב עם טורבו זה אימפרזה אבל ממש לא נכנס לזה עכשיו...

חיפוש כבר אמרתי?

turboy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...