Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם מופיע תמרור עצור בצד ימין של הכביש,הכביש הוא חד סטרי ויש שני נתיבי נסיעה.

השאלה שלי היא אם התמרור רק בצד ימין במקרה הזה,למי הוא מיועד?

תודה

פורסם

לכל הנתיבים. במקרה שהבאת, בשני הנתיבים חייב לעצור.

תמרור עצור בצד ימין מחייב את כל הנתיבים שמשמאלו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפעמים אני לא מבין איך אנשים מוציאים רשיון במדינה הזאת.

ספר תאוריה פתחת?

כל תמרור בכביש חד סטרי שנמצא בצד ימין תקף לכל הכיוונים, התמרור בצד שמאל תקף לנתיב השמאלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תלמד ותעבור את התיאוריה בסוף אתה תראה שהכל שטויות ואתה שולט על זה בכביש כמו שצריך ולא צריך להסבך עם זה יותר מדיי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

גם אם היו 300 נתיבים לאותו כיוון נסיעה, כאשר תמרור עצור מוצב בצד ימין של הכביש, הוא מיועד לכולם- גם לפונים ימינה, גם לממשיכים ישר וגם לפונים שמאלה.

כשהוא מוצב בצד שמאל, הוא מיועד רק לפונים שמאלה.

Xbox12341

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...