Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהעכברים יכנסו לך לבית תבין שהם כן מזיקים

במיוחד שתראה אותם נכנסים לך במרווחים שבין הבלטות (אכלו את המילוי)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל הוא לא נכנס לבית, הוא סתם מטפס על עץ בגינה!

אולי יום אחד אישתו תסתכל במשקפת ותראה על איזשהו קיר ג'וק אז היא גם תבקש ממנו להרוג אותו?

פורסם

עכברים נכנסים גם לבתים, כשנכנס לך ג'וק לבית אני מניח שאתה לא עושה לו חיים קלים.

לאחרונה מצאתי סימנים לעכבר בתוך הבית רק שעד היום לא מצאתי מאיפה הוא נכנס.

מלכודת לא עזרה (כנראה לא אוהב גבינה צהובה), רק שקית רעל קטנה עזרה מחוץ לבית. יום אחרי שהנחתי אותה כבר היו בה סימני אכילה ואז גם לא נראו יותר סימנים לעכבר בתוך הבית.

in the face

with a chair

פורסם

אז בוא נהרוג כל ייצור, כל תא וכל בקטריה שמפריעים לחיים המושלמים שלך בתוך הבית הקטן שלך, אני אישית כשאני רוצה ג'וק בבית אני לוקח נייר מעלה אותו על הנייר ושם אותו מחוץ לחלון.

אבל אני מסכים, עבר זה השטן, הורס עולמות ממש.

פורסם
לא מבין למה בגלל נשים\ חברות\ ילדות קטנות, צריך להפטר מכל המכרסמים הקטנים האלה שרק באו לטייל קצת בגינה והאישה חושבת שתמיד צריך להיות אנטי, למה שלא תסביר למחסלת הקטנה שהייצור לא מזיק?

מר Volk היקר...

או שאתה עצלן ולא קראת את כל השרשור ובמיוחד את תגובותיי שלי (פותח השרשור) או שאתה מתקשה מאוד בהבנת הנקרא.

הבהרתי חזור והבהר כי המטרה הינה להיפטר מהחולדה ובעדיפות ראשונה מבלי לגרום לה נזק כלשהו.

להבא, לפני שתגיב בכלל, ןבפרט לפני שתעלה על שפתותיך (קלידיך) כינויים כגון "המחסלת הקטנה" אנא וודא כי אתה מבין מה קראת ועל מה אתה מגיב כי חוץ מלצאת טמבל, לא תרמת במאומה לשרשור.

אבל הוא לא נכנס לבית, הוא סתם מטפס על עץ בגינה!

אולי יום אחד אישתו תסתכל במשקפת ותראה על איזשהו קיר ג'וק אז היא גם תבקש ממנו להרוג אותו?

שוב, כנראה שעצלנותך בימות הקיץ החמים מאפילה על יכולת הקריאה שלך והבנת הנקרא.

יש בבית/גינה שני כלבים. אם החולדה נושאת מחלות כאלה ואחרות (דבר האופייני לחולדות ושאר מכרסמים המבלים תדירות בביבים) ובמקרה של מפגש עם הכלבים, אין לי ספק כי החולדה לא תשרוד את ה"מאבק" שיתפתח אך פעולותיה הלגיטימיות להגן על עצמה עלולות להיות הרות אסון מבחינה רפואית גם לכלבים.

להבא הקפד להיות מעודכן בכל הפרטים לפני שתטנף את מסכינו בשטויות.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

קראתי את כל השרשור אל תדאגה.

העניין הוא שאתה מנסה לעשות גינה "סטרילית" להעיף מישם כל ייצור חיי שאמור להיות שמה כי הוא מפריע לך\לאישתך\לחותנת.

וזה קצת מצחיק, מה לעשות.

וכאשר אתה מוציא כלבים\חתולים\תוכים, לגינה אתה צריך לקחת בחשבון שייתכן והם יפגשו שמה חרקים\חיות לא נעימות בעליל, לנו למשל ישנה חתולה, שיש בה ייצר הרפתקנות גדול מאוד, אך אנו לא מוציאים אותה מהבית כי יודעים שאם היא תצא החוצה היא תחזור עם גן חיות על הפרווה שלה וייתכן גם תמצא איזה משהו בחוץ ותכאל אותו, ולך תדע מה יקרה לה אחרי זה.

אבל אם היינו נותנים לה לצאת לגינה תאמין לי שלא היינו מרססים את הגינה עד שכל בקטריה בה תמות כדי שהחתולה שלנו תטייל בה.

אני מבין להעיף יונות שמתחנלות על המרפסת בבית, אני מבין להעיף חולדות ברגע שהן בתוך הבית ומכרסמות את כולו, אבל "לטפל" בחולדה מסכנה שמטיילת לה בגינה זה פשוט מצחיק, אנא קח לתשומת לבך.

פורסם

לתפוס חולדה אחת כדי להגן על הכלבים זה לא בדיוק דבר שכדאי להתאמץ בשבילו.

מה שראית זאת אחת, יש בסביבה שלך עוד המון כאלה ככה שהאחת הזאת שראית היא רק קצה הקרחון, אחרי שתעיף אותה תבוא אחת אחרת.

אז נסה למצא פיתרון קצת יותר רציני (אם קיים מכשיר שמרחיק אותם בעזרת קולות או ריחות)

in the face

with a chair

פורסם

אכן חיה חביבה החולדה, כ"כ חביבה שכבר שבועיים אנחנו בלי מזגן בגללה.

כמו שהן מטפסות על עצים הן מטפסות גם לגגות. אחרי שבמשך לא מעט שבועות לא הפעלנו מזגן כי מזג האויר היה נעים, בהפעלה הראשונה עם תחילת הימים החמים בקע מפתחי המזגן ריח שתן חריף ביותר, מלווה בתפיפות רגליים קטנות המתרוצצות בתעלות המיזוג ומטר של פירורי בידוד וגללי חולדות מכל הפתחים.

מדובר במערכת מיזוג מרכזי, עם יחידה מרכזית שמותקנות בגג (מתחת גג רעפים) ושרשורים לפתחי מיזוג בכל הבית.

בתקופה בה לא הופעל המזגן, היצורים הצמריריים הנ"ל התנחלו ככל הנראה בהסתעפות הראשית של צנרת האוורור, תוך שהם עושים את צרכיהם במקום (חסרי תרבות) ומכרסמים את הבידוד (ונדליסטים).

התיקון הוא החלפת כל השרשורים של צנרת האוורור. לפני שאיש המזגנים מגיע, כמובן צריך להדביר את השרצים. בהדברה כנ"ל נאמר לנו שיש סיכוי של 20% שחולדה תתפגר בגג עצמו. אם הייתי שם על אדום ברולטה הייתי מפסיד בטוח, אבל חולדה מתה בגג אני תמיד מרוויח.

אחרי שהחלו לנשור רימות (!!!) מרשת מסנן היניקה של המזגן בתקרה, מלוות בריח חריף של מישהו מת, אטמנו את כל הפתחים המזגן כולל המסנן ביריעות ניילון סטייל מלחמת המפרץ 1.

כעת אנחנו מחכים כמה ימים עד שהרימות הנ"ל יסיימו את מלאכתן ואיש המזגנים יוכל להכנס לגג. בינתיים חם רצח.

כאמור, חיות חביבות ביותר. אני ממליץ לך לאמץ אותן, תראה הרבה נחת.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ולכן החולדה נמצאת תחת הקטגוריה "מזיקים" ולא "חיות מחמד".

חולדות הרבה פעמים מכרסמות חוטי חשמל ועוד 1001 דברים, וגורמות להמון נזקים בבית או איפה שזה לא יהיה (או מהנסיון הצבאי שלי, על תפיסת חולדה בספינה התופס היה מקבל יום חופש).

פורסם

חולדה מביאה מחלות ומגפות

חולדה מכרסמת ואוכלת כ-ל דבר. ושאני כותב כל דבר זה כולל הכל.

אצלנו נכנסה חולדה לבית ואכלה את כל החלק הפנימי של תנור הבישול.

כשאבא שלי הפעיל את התנור ולא הבין למה הוא לא עובד, הוא הסתכל מאחור וראה שאין שם כלום חוץ מתא אפיה. הכל נעלם.

(כולל בידוד,חוטי חשמל וחלקי פלסטיק)

בנוסף - חולדה רעבה גם תנשוך אותך.

תזמין הדברה מהעיריה. חולדות עולות מהביוב והם מלאות מחלות.

פורסם

חנרו יש קופסה כמו של שימורים שמכילה 14 תיונים כחולים, מפזרים אותם (במקרה שלך בגג) והמזיקים אוכלים אותם.

החומר הזה גורם לחיה להיות צמאה כי החומר מייבש אותה מבפנים, ככה יש סיכוי טוב שהם יצאו החוצה למקור מים וימותו בחוץ ולא בגג עצמו.

זה לפחות מה שקרה אצלי.

in the face

with a chair

פורסם

החומר הכחלחל ירקרק הזה הוא בעצם מדלל דם שגורם לחולדה לדימום פנימי. כתוצאה מהירידה בלחץ הדם היא מחפשת נוזלים לשתות.

במקרה של הרעלה מזה, כל מה שצריך זה ויטמין K, שמחזיר את קרישת הדם למצב תקין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי בארון התרופות שלך :-D

שמש העמים התכוון מה עושים במקרה של הרעלת אדם.(אם זה לא במזיד כמובן)

• תוכן חדש...