Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפלצת האחרונה נקראת עקרבשוט tailless whip scorpion מסתבר שהנערה לא מתרגשת במיוחד.

zeUFlDbR-aI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דווקא העכבישים המסוכנים לא גדולים יחסית למפלצות , זה תוצאה של נשיכה , לא לבעלי קיבה חלשה.

לגבי כרישים , ימאים מנוסים טוענים שעדיף ליפול למים שורצי כרישים מאשר תמנונים .

p9A-oxUMAy8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי היה חבר בטיול שנתי שהגיע למיטה העליונה במיטת קומותיים בלי סולם, טוב הוא קצת נבהל שהצפע שהבאתי לחדר רצה לטייל על הרצפה .

דרך אגב פרווניות אומנם מאוד מזכירות טרנטולות אבל בשונה מרוב הטרנטולות לפרווניות יש מזג חם מאוד. (גם זה מנסיון)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

במידה ועוד לא מצאת פתרון לחולדות, בתור אחד שחי במושב, אתה צריך 3 מצרכים, לא מלכודות ולא כלום.

צלחת חד פעמית, קמח, וסיד,

ערבב את הקמח והסיד בתוך הצלחת ובתאבון (הבתאבון לחולדות כן? לא הייתי ממליץ לך לטעום :lol:)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

הוא כבר אמר שהוא מעדיף לא לפגוע בחולדה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ערבב את הקמח והסיד בתוך הצלחת ובתאבון (הבתאבון לחולדות כן? לא הייתי ממליץ לך לטעום :lol:)

מה זה עושה לחולדה? סותם לה את הקיבה?

פורסם
אני הייתי מטגן אותה.

זה בריא :)

זה מאד בריא לחיה שלא תצוד עבור ארוחת הערב במקומה, אתה מתכוון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה זה עושה לחולדה? סותם לה את הקיבה?

שורף לה את הבפנוכו, סיד זה בסיס חזק מאד.

רעיון מעניין, אנסה אותו פעם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
העכביש הצהוב בתמונה עם האבטיח נקרא באנגלית CAMEL SPIDER, שזה אותו יצור שהראתי בתמונה של החיילים המאריקאים, הדבר הזה יכול לקרוע פרוונית לשניים, אבל הייצור הכי מבעית הינו זה המאמי הזה.

DSC05245.JPGtailless_whip_scorpion_big.jpg

וואו!! זה נראה כמו מסצנה מ"הטורף"!

קראתי את כל השרשור הזה מההתחלה ועדיין לא הבנתי משהו,

אמרתם שנחש מטפל בחולדה, תנשמת מטפלת בחולדות ונחשים, מי מטפל בתנשמת?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הזמן והאדם האידיוט שמרעיל עכברים וכך מרעיל גם את התנשמת.

בעיקרון התנשמת היא טורף על ואף אחד לא טורף אותה, חוץ מזה שהיא נחמדה, יפה ורק מועילה אז למה שיאכלו אותה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וואו!! זה נראה כמו מסצנה מ"הטורף"!

קראתי את כל השרשור הזה מההתחלה ועדיין לא הבנתי משהו,

אמרתם שנחש מטפל בחולדה, תנשמת מטפלת בחולדות ונחשים, מי מטפל בתנשמת?

תנשמת היא יישות עליונה! יש לי חיבה עזה לתינשמות :oops:

פורסם

גם לא נראה לי שהיא טעימה כ"כ, אז אני מאמצת את החתימה של אומי5 - "תנו לחיות לא טעימות לחיות!"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תנשמת היא יישות עליונה!

לא יודע אם סתם כתבת את זה או שעל סמך ידע כל שהוא אבל בכל התרבויות יש סיפורי פולקלור ואמונות על כך שתנשמות הוא בעצם שדי לילה שאסור להתעסק איתם.

אפילו לילית מהמיתולוגיה היהודית, מהמיתולוגיה המסופוטמית, ומהתלמוד/קבלה ובני לילית משר הטבעות הם בעצם שם נרדף, עפ"י ציורים ופסלים עתיקים בעצם לתנשמת ולא ללילית הנפוצה המוכרת לנו בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...