Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עדיף לך לקנות את ה-300 של פיוניר או את ה360 עזוב שכבר יצאו חדשים ואלה פסה חוץ מזה אם יש לך כסף תקנה את הקנווד 420 שורפים לכולם תתחת ואין מה להשוות ברמות בכלל.

פורסם

יש לי אותם. קניתי לפני כחודש. אני מרוצה. קניתי אותם בשביל הבאסים היפים וכל השאר גם נשמע צלול ונחמד. נראים לי פשרה נחמדה אם אתה לא מתכוון לשים 5000 ש"ח ומעלה על מערכת קומפלט כולל סאב.

אני ממליץ לשמוע אותם קודם, כמובן. כמו כל מוצר שמע.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני מרוצה מאוד, קניתי אותם לפני כמה חודשים והם דופקים נהדר..

הבאסים בהחלט משפסקים אותי.. תלוי מה אתה משקיע ולאן אתה מחבר אותם..

אצלי הם מחוברים ל-hu של קנווד בלבד וכרגע אין לי בתכנון סאב..

הם חזקים מאוד ובקרוב אני אחבר אותם יחד עם זוג קומפוננט למגבר.

הם טובים גם ללא הגברה!!

פורסם
אחי איך הבאס שלהם???

כמה עלה לך???

הבאס שלהם נחמד מאוד. קצת קשה לתאר את זה, מן הסתם, אבל הם יורדים די נמוך ודי יפה (לא שמעתי עדיין עיוותים) והצליל נקי מאוד. הם מחוברים ל-HU של בלאופונקט 4x55. במיד ובגבוהים הם עלולים לעיתים להשמע קצת מתכתיים, אבל לי אישית זה לא נורא כי אני מתכנן לשים רמקולים יותר איכותיים (ועם צליל "משלים") מקדימה. בכל מקרה קניתי אותם בעיקר בשביל הבאס.

המחיר שקניתי כמעט זהה למחיר שבאתר שקישרת אליו.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...