Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת חשבון בנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר , למיטב ידיעתי יש עמלה , אולי רק לחשבון עמותות ואז אני טועה בהקשר.

הנקודה שלי היא אחרת - החשבון לא פרקטי לרוב האנשים (לפחות לא ללא שינוי דפוסי הפעילות שלהם בצורה די משמעותית).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם אתה יכול לתכנן את פעילותך תמיד תמיד תמיד ללא כל מינוס בבנק ואתה מוותר על מתנות סיניות שעולות 5 שקלים, אתה יכול לפתוח חשבון בבנק הדואר.

בבנק הדואר אין לך סניף שלך - כל הסניפים והסוכניות הם "הסניף שלך". אין עמלות בחשבון, אתה נהנה מפריסה של כ-700 סניפים ברחבי הארץ, שכולם ללא יוצא מהכלל יתנו לך את אותו השירות. תמיד תמצא סניף/סוכנות פתוחים בכל ימות השבוע (חלק סוגרים שלישי אחה"צ וחלק סוגרים רביעי אחה"צ, כך שתמיד יש משהו פתוח גם אחה"צ, גם בשישי).

בבנק הדואר אתה יכול לקבל פנקסי צ'קים וכן כרטיס אשראי המגובה ב"פיקדון".

החיסרון - אם תכנס למינוס של 10 אגורות, הצ'קים שלך יחזרו. אין אשראי, אין תוכניות חיסכון.

.

שכחת לספר על ה 4.30 ש"ח עמלה על משיכה :)

פורסם

זה מזכיר לי בדיחה:

פעם כלה אחת הלכה לאמא שלה לשאול איזה בגד כדאי ללבוש בחתונה.

"יש לי את השמלה שפתוחה מאחורה, אבל מצד שני אני אוהבת פתוח מלפנים ומצד שלישי כתפיות זה גם יפה.

ואולי בעצם..."

"מותק" אמא שלה ענתה לה

"לא משנה מה תלבשי - בסופו של דבר בלילה יקרעו לך את הצורה"

כולם אותו דבר.

בכולם יחזירו לך את הצ'ק אם תהיה בחריגה, בכולם תשלם עמלת משיכה מכספומט,עמלת ששון ורצון ושמחה ובכולם תקבל הלוואה בריבית פריים + 800 אחוז בלי להניד עפעף.

פורסם

חבר'ה תודה רבה לכולם על כל התגובות.

מחר בע"ה כנראה ואפתח חשבון בבינלאומי (המלצה של אבא :) ) .

פורסם
שכחת לספר על ה 4.30 ש"ח עמלה על משיכה :)

אחד מעמיתיי מנהל חשבון פרטי כ-8 שנים בבנק הדואר. הבוקר שאלתיו, ותשובתו היתה שהוא לא משלם שום עמלה על משיכה.

יש לו עמלה כאשר הוא מעביר בדלפק לבנק אחר (כ-30 שקל) אבל אם הוא מבצע את ההעברה טלפונית /פקסית - עולה לו כ-5 שקלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...