Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת חשבון בנק

KobiF
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים יקרים,

אני אוטוטו בן 18 (ב4.7 :) ) ואני מעוניין לפתוח חשבון בנק בכדי להפקיד את המשכורת

ולהפסיק להפקיד בחשבון הבנק של ההורים.

עכשיו השאלה היא כזאת- איפה הכי כדאי לפתוח חשבון? איזו רשת מציעה הכי הרבה?

לפני שאני אלך לאחד מסניפי הבנק, חשבתי שכדאי לפנות אליכם ולשמוע מקרים שלכם להטבות וכו'.

כל המלצה תתקבל בברכה.

תודה רבה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני פתחתי (לפני שנתיים אבל פתחתי) בבנק לאומי.

בגיל 18 אתה יכול לקבל ויזה של חייל, שהיא כוללת אפשרות לגהץ את הכרטיס.

ובנוסף אתה משתייך למועדון "יותר" של האגודה למען החייל, ים הטבות בכל פינה ובכל שימוש בכרטיס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אחסוך לך את הריצה המטופשת בין הבנקים כדי להשוות בין התנאים

(חוץ מזה שיש אתרי אינטרנט בעברית לכך):

כולם ח***ת. כולם בני *****. גנבים בני גנבים.

כל העמלות זהות (רק עם שמות שונים), כל הריביות זהות,

מידת העושק זהה לכולם - מין סוג של בולשבקיזם מודרני כזה.

קח איזה שהוא חשבון חייל באיזה בנק שתרצה כדי ליהנות משלל פטורים,

(התנאים זהים בכל הבנקים, תכל'ס). ותיהנה מתקופת השירות כל עוד אתה יכול.

הטבות זה שטויות (בכל מקרה תהיה חייל, ותיהנה מכל מיני הטבות לחיילים).

מתנות שאתה מקבל עם פתיחת חשבון זה גם שטויות (כל מיני צעצועים מפלסטיק, או הנחות).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק - התנאים הם זהים לגמרי.

אם להורים שלך יש "שם טוב" בבנק שלהם - תפתח חשבון באותו סניף.

זה לפעמים יכול לחסוך לך כל מני פרוצדורות ובטחונות על דברים שונים (לדוגמא אם תצתרך הלוואה או כרטיס אשראי בינלאומי).

חוץ מזה - באמת שהכל אותו הדבר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יכול לתכנן את פעילותך תמיד תמיד תמיד ללא כל מינוס בבנק ואתה מוותר על מתנות סיניות שעולות 5 שקלים, אתה יכול לפתוח חשבון בבנק הדואר.

בבנק הדואר אין לך סניף שלך - כל הסניפים והסוכניות הם "הסניף שלך". אין עמלות בחשבון, אתה נהנה מפריסה של כ-700 סניפים ברחבי הארץ, שכולם ללא יוצא מהכלל יתנו לך את אותו השירות. תמיד תמצא סניף/סוכנות פתוחים בכל ימות השבוע (חלק סוגרים שלישי אחה"צ וחלק סוגרים רביעי אחה"צ, כך שתמיד יש משהו פתוח גם אחה"צ, גם בשישי).

בבנק הדואר אתה יכול לקבל פנקסי צ'קים וכן כרטיס אשראי המגובה ב"פיקדון".

החיסרון - אם תכנס למינוס של 10 אגורות, הצ'קים שלך יחזרו. אין אשראי, אין תוכניות חיסכון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בחשבון צעיר (שזה לפני צבא) וגם בחשבון חייל - אין עמלות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כעיקרון מה ששלייקס אומר זה נכון, אבל אני לא יודע איך הרפורמה בעמלות תשפיע גם על חשבונות צעיר \ סטודנט \ חייל. ככה שצריך לקחת גם את זה בחשבון, מכיוון שייתכן שאפילו בתור חשבון חייל אתה תשלם עמלות.

שאלה לאמיר: האם דרך בנק הדואר ניתן לסחור בני"ע וקרנות בארץ ובחו"ל?

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פליקס,

לא.

הבנקים האחרים פשוט מפחדים מפעילותו של בנק הדואר כי הוא יותר יעיל מהם, יותר משוכלל מהם ויותר מהיר מהם. עקב כך הם עשו עליהום אצל המפקח על הבנקים ואחרי לחץ מסיבי הם הצליחו לתחום את פעילות הבנק אך ורק לעו"ש.

כשאתה נכנס היום לסניף בנק כלשהו ורוצה למשוך כסף מזומן מהסניף שלך בעיר אחרת - אומרים לך שזה כרוך בעמלה ודורש אישור טלפוני.

כשאתה נכנס לכל סניף בנק הדואר ומבקש למשוך כסף, בודקים במחשב, ואם יש יתרה תקבל מיד - כי כל סניף של בנק הדואר הוא הסניף שלך.

זאת רק דוגמה אחת ליעילות ומהירות, וכמבון שהתנהלות לאורך עשרות שנים ללא עמלות אומרת משהו על הבנקים האחרים ועל העמלות החדשות שצריכות לממן איזו יאכטה חדשה או אולי מטוס חדיש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי קרוב ל 12 שנים בבנק לאומי, העמלות מעט גבוהות מהרגיל, אבל שרות, תנאים ויחס מצד הצוות הפרונטלי והטלפוני הם מעולים, מהטובים שביותר.

כמו שאמרו לפניי כולם לוקחים את אותן העמלות רק בשמות בדויים כביכול, אצל אחד זה עמלת שורה, אצל שני זה רישום פעולה.

תגיע עם צו הגיוס, או תעודת סטודנט, תהנה משלל פטורים והטבות אצל כולם.

כיום אני שייך לבין לאומי, עמלות מוזלות יותר, תנאי הצטרפות טובים יותר, אבל עד שזזים שם לוקח זמן, אם אתה לא מתכוון לעשות שימוש פעיל מידי יום בחשבון אז הבן לאומי מומלץ, הם נותנים כיום 18 אלף שקלים הלוואה ללא ריבית והצמדה ל שנה וחצי, זאת אומרת 1000 שקל בדיוק לכל חודש לשלם, או 1500 שקל מזומן למעבירי משכורת.

כרגע הכי מומלצים אלו הבין לאומי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר - וכמה עולה להפקיד צ'ק ואיך אפשר ללא לחכות בתור?

ואיך אפשר לעשות פעולות טלפוניות?

ואיזה חברות אשראי ובאיזה תנאים עובדות עם בנק הדואר?

תספר את הסיפור המלא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פליקס,

לא.

זהו, תמו השאלות . נעבור לחקירה נגדית. :twisted:

או בקיצור, התשובה הנ"ל אומרת הכל, אין לי מה לחפש בבנק הדואר.

אגב עמלות, הכל שאלה של מיקוח, כמה אתה מתמקח איתם וכמה אתה מראה שרירים (כמובן אם יש לך במה לעשות שרירים - קרי כסף), אפשר לרדת איתם לעמלות מינימום אם בכלל. ואם אתה בבנקים הקטנים, קרי איגוד, בין לאומי, מזרחי, העמלות הנ"ל מצתמצמות בצורה משמעותית.

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליביו,

הבנקים האחרים פשוט מפחדים מפעילותו של בנק הדואר כי הוא יותר יעיל מהם, יותר משוכלל מהם ויותר מהיר מהם. עקב כך הם עשו עליהום אצל המפקח על הבנקים ואחרי לחץ מסיבי הם הצליחו לתחום את פעילות הבנק אך ורק לעו"ש.

בתחום המצומצם שהותר להם לפעול, יש הוראות טלפוניות.

פנקס שיקים עולה כ-7 שקלים

הפקדת שיק - ללא עמלה (אלא אם השתנה לאחרונה)

אין אל-תור.

כבר הבהרתי בהודעה קודמת - לא יכול להיות אפילו מיניס של 10 אגורות, כך שאין אשראי.

יש כרטיס המבוסס על חיוב מיידי. (יש כסף בחשבון - יש עיסקה, אין כסף - אין עיסקה).

אגב - בעבר היה מקרה שהיתרות בחשבון הביטוח לאומי בבנק הדואר ירדו לאפס. באותו רגע נעצרו תשלומי הקיצבאות למבוטחים, עד שהביטוח לאומי הפקיד שוב כסף.

אילו הבנקים האחרים היו מאפשרים לבנק הדואר להיכנס לעוד תחומים - היינו רואים מהי תחרות אמיתית. בעבר הם איפשרו תוכניות חיסכון והציעו ריבית כמעט כפולה מכל הבנקים האחרים. זה בעצם הקטליזטור שגרם לבנקים לעלות על בריקדות נגדם.

ולמי שלא יודע - בנק הדואר אינו קשור ממשית לדואר ישראל - הוא רק נעזר בסניפיו לקיום פעילותו.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...