Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדעה של שאר החברה, עם כל הבאסה שלא ממזמן קנית עגלה וכד' ואתה חושב שהיא העגלה הכי טובה בשוק ושאר ירקות.

אישית לא הייתי מוותר על הרכב כי העגלה של התינוק לא נכנסת!

תחליף את העגלה ולך עם מה שהלב אומר!

אבי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, מזל טוב על הולדת היורש.

שנית, תוך חודשים לא רבים הוא עובר לטיולון, שיכול להתקפל ולהיכנס לכיס שמאחורי המושב הקדמי. חבל לשנות סדרי עולם בשביל עגלה שממילא תוחלף לטובת משהו יותר קל וקומפקטי בהקדם.

אם בכל זאת אתה זקוק לנפח האחסון העודף, בתוספת מחיר של פחות מיונדאי אקסנט... אודי ישמחו להציע לך S4 Avant ידנית עם הנעה לכל ארבעת הגלגלים, מב.מ.וו. תקבל 530xi סטיישן ידנית, ואם תחליט להתבזות ולרכוש יגואר X-Type 3.0L סטיישן ידנית, יישאר לך עודף מ- STi שיספיק ל ~1000 ארוחות מקדונלדס - ואז באמת תזדקק לשטח האחסון העודף. :-)

פורסם

החלום שלי באמת הוא WRX סטיישן. להורים שלי יש (גם) סובארו סטיישן 2007 2.0 (לא WRX כמובן...). היא ממש נראית נפלא.

הבעיה היא שבארץ נמכרו בודדות, אני בכלל לא רואה כאלה למכירה, וגם לא הכי סביר בעולם שאשתי תאשר 80K לרכב שני.

הרכב הראשון (ובינתיים היחיד) שלנו הוא גולף TSI, ועגלת בוגאבו נכנסת בו נהדר, עם קצת מקום עודף לקניות.

אני לא הייתי רוכש רכב בהנחה שהטיולון כבר ייכנס בעוד חצי שנה, כי כל תינוק עובר בגיל אחר לטיולון, מה גם שיש טיולונים גדולים יחסית, ויש גם עגלות שממשיכות לתפקד אחרי האמבטיה כטיולון (למשל שלנו, למשל ה- JOGGER וכו').

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שאלו יהיו הצרות שלנו.:-P

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

לעזור לך אני לא יודע, אבל סתם בא לי לכתוב שאחד התענוגות בחיים שלי מאז שיש לי את הדובלו זה להכניס את העגלה בלי לקפל אותה בכלל לאוטו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני מכניס עגלת Dr. Baby סטנדרטית לחלוטין (לא משופרת, בלי לפרק גלגלים, בלי הנמכות והקשחות) לבגאז' של פיאט פנדה ונשאר מקום לסלי קניות. ומדובר בעגלה מצויינת, עם כל הנוחות לתינוק וסל אחסון גדול מלמטה.

כן, כנראה כי יש לך מפתן נמוך ורחב - מה שאין בסובארו ועל כך תרעומתי.

משפחות רבות חיות עם אימפרזה ועגלה. בשביל זה בדיוק פתחתי את השרשור ושאלתי איך בעלי אימפרזה מסתדרים, כי אני לא רואה שיש כאן איזה שהוא סידור נח.

אין סיבה בעולם שלא תצליח להכניס עגלה לבגאז'. המידות שציינת (בעיקר 60X45) די גדולות ומרמזות שהעגלה שלך לא מתקפלת מספיק. הגיע הזמן שתחליף עגלה (ולא, אני לא מתכוון ל-MR2). תחזור לחנות העגלות השכונתית שלך ותמצא לך עגלה אחרת.

נ.ב. או שתעיף מהבגאז' את הסאב-וופר והאמפליפייר עם הבניה מעץ שהבעלים הקודמים התקין :wink:

צחוק, צחוק, אבל אין כלום בתא המטען

מה עם M3 E46, נכנסת לך לתקציב?

לא תודה, לא מעוניין. אני כן מעוניין בסובארו, רק מנסה להבין מה עושים בעלי משפחות אחרות, במיוחד כאלו שזקוקים ליותר מעגלה אחת או אפילו עגלת תאומים.

זה לא שרשור של התלבטות או יעוץ ברכישת רכב (אגב, אני פתחתי את השרשור המקורי ב"רכב כללי" וההנהלה העבירה אתו למקומו הנוכחי). אני מנסה למצוא פתרון שיאפשר לנו לרכוש את הרכב ולהנות גם מהפן הפרקטי וגם מהפן הספורטיבי שלו.

ציינתי כי אם באמת לא אמצא פתרון, כנראה שאבחן את האופציה של הפורסטר STi.

על איזו עגלה מדובר? ראה תמונות.

עגלת אמבטיה? מה זה?

כי מנסיוני עם שני בניי מעולם לא היה רכב שלא הצלחתי להכניס אליו עגלה + מזוודות, ואני נוסע המון עם המשפחה.

כולל הסוויפט 91 שהיתה לי. נו, גם אתה רק מחזק את הטיעון שלי שיש איזו שהיא בעיה הנדסית עם הסובארו.

אם אכן מדובר על עגלת אמבטיה, לרוב ניתן לפרק את האמבטיה מהעגלה ולהכניס אותה בנפרד.

אני בדעה של שאר החברה, עם כל הבאסה שלא ממזמן קנית עגלה וכד' ואתה חושב שהיא העגלה הכי טובה בשוק ושאר ירקות.

מסתמן שבסוף זה אולי יהיה הכיוון.

ראשית, מזל טוב על הולדת היורש.

תודה!

לעזור לך אני לא יודע, אבל סתם בא לי לכתוב שאחד התענוגות בחיים שלי מאז שיש לי את הדובלו זה להכניס את העגלה בלי לקפל אותה בכלל לאוטו.

כן, כן, :lol:

יש לנו בנוסף גם טויוטה היי-אייס, מכונית ספורט אמיתית - הנעה אחורית צמיגים צרים, תמיד שמחה לקשקש בזנב ועושה

Burn-out יותר מוצלח מכל נינג'ה מרובעת הנאה. :wink:

נכנסות בה 10 עגלות שלמות בעמידה.

אבל... זה לא ממש זה הא? :lol:

אייזה בכיין

תחליף את העגלה

צא ולמד קצת דרך ארץ ונימוס.

להבהיר מספר דברים:

לא מחליפים כרגע שום רכב, הסובארו עוד לא נרכשה.

לא מבטלים תוכנית רכישה, מנסים למצוא פיתרון יעיל (צחוק צחוק, אבל עגלה זה לא כזה דבר זול, ורק אם אין פיתרון אחר נחליף עגלה). כן כולכם צודקים, יותר זול להחליף עגלה מלהחליף רכב, אבל אנחנו לא מחליפים רכב, מהעובדה הפשוטה שטרם רכשנו אותו.

הבעיה היא לא נפח תא המטען, היא צורת פתח תא המטען והמפתן שלו. בתא המטען, כמו שאתם אומרים, יש מקום גם לעגלה וגם לקניות, אבל אין שום דרך מעשית להכניס את העגלה פנימה.

אני מעוניין לשמוע מבעלי אימפרזה מה הם עושים.

תודה למשיבים ולמברכים.

אגב - שימו לב, הבוקר עשיתי ניסוי, למרבה הפלא העגלה כמעט נכנסת בתא המטען של של ה-MR2, יותר משפחתית מהסובארו :lol:.

זו העגלה במצב פתוח ומקופל. לא חריגה בגודלה.

p6240054wu5.jpg

p6240054wu5.66192e3613.jpg

p6240055ny9.jpg

p6240055ny9.297e0b891d.jpg

p6240058si2.jpg

p6240058si2.942ca66736.jpg

p6240059cg2.jpg

p6240059cg2.083a9bf749.jpg

p6240060oo7.jpg

p6240060oo7.d80f603b9f.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

עושה רושם שהעגלה הזו גדולה.

אם אתה רוצה להנות ולא להילחם כל פעם מחדש להכניס ולהוציא.

קנה סטיישן.

לאודי יש מפלץ סטיישן..לא מכיר דגם.

והסטיישן של סוברו סבבה.

מה אפשר לעשות כשנולד העולל מתפשרים.

גם אני אבא טרי.

גם אם תמצא רכב שהעגלה נכנסת,במידה וזה רק בזוית מסויימת שהבג'ז נקי והשמש נמצאת במצב זנית

והשועלים והאלפקות בטיבט עומדים על רגל אחת, אין לך מושג כמה זה מתיש ההתעסקות הזו כל פעם.

ואני מבטיח לך שיקרה לך מצב שבו הדלת לא תיסגר לחלוטין כי העגלה לא יושבת פיקס.

אבל קצת כח והיא תיסגר.

מתכון בטוח לעוות את שילדת העגלה.

מישהו העלה רעיון לפרק גלגלים...נו באמת למי יש כח להתעסק עם זה כל פעם.

מה שלא יהיה פשוט אז לא יהיה!

חוץ מזה יש עוד דברים ששכחת...

מה עם תיק לתינוק שיוצאים לטייל ושימשיה לים וכסאות ואולי עוד כמה דברים שבישבילם יש בג'ז.

אני מכיר את הבעיה או העגלה או...

זה באסה ומושב האחורי הופך לתא מטען.

לך על סטיישן ותלמד לחיות עם זה.

הייתי רוצה להיות בדילמה שלך ואף לחשוב על האופציות שלך.

אני מעוניין בפאסט סטיישן\אוקטביה סטיישן.

אין מה לעשות התפשרויות כאלו הכרחיות.

אתה חושב שבעל אימפרזה יתן לך תשובה שלא חשבת עליה.

אף אחד לא יחדש לך כלום זה מצב נתון X לא נכנס בY.

העגלה שבחרתם מצויינת אבל גדולה יחסית לאחרות.

ואם לו נכנס אז שלו יותר קטן.

לא מצב אידיאלי עם אתה מבין אותי:)

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

המוכר חזר אלי עם תמונות של העגלה שהייתה לו, בתוך תא המטען.

העגלה הזו אכן יותר קטנה ומתאימה, אבל הרבה פחות מוצלחת מבחינת פרקטיות (זוית שכיבה, כושר נשיאה, הגנה מפגעי מזג האוויר, נוחות וכו'...).

אגב, גם עגלה קטנה כזו, כאשר היא בתא המטען, לא משאירה הרבה מקום לדברים אחרים.

buggyinboot1pa0.jpg

buggyinboot1pa0.47629c431b.jpg

buggyinboot2qj9.jpg

buggyinboot2qj9.ec1548b11b.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אנחנו חיינו עם עוללית וקליאו ספורט (נכון המושב מתקפל).

היום יש WRX ואני מרגיש כמו בלימוזינה (רוכנת בפניות וכו'...).

כל המלל הזה ופתרון פשוט - תחליף עגלה לכזו שמתקפלת אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תגיד - ברק, ניסית לקפל את המושבים, להכניס את העגלה ואז להחזיר חזרה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלום ברק.

שתי אופציות לבחינה, שתיהן עבדו אצלי:

1. עגלה מקופלת על המושב הקדמי, אישתך והיורש מתרווחים להם במושב האחורי.

2. המושב האחורי (בהנחה שהוא מפוצל, לא מכיר אימפרזה) מקופל בחלקו, העגלה חלקה בבגז' וחלקה השני על מסעד המושב האחורי המקופל, היורש לידה, על חלקו הלא מקופל של המושב האחורי, אישתך במושב הקדמי, לידך.

על מנת שלא לצאת חזיר שוביניסטי, כמובן ניתן להפוך הכל, כאשר ליד ההגה - אישתך.

הבחירה בין האופציות - על פי מצב הרוח, השעה ביום ומידת הנמנום האוחזת ביורש, ערני - הורה לידו. ישן - עגלה לידו.

וכמו רבים לפני, לא נראה לי סביר להתפשר על סוג המכונית רק בגלל העגלה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני לא יודע אם יש אצלכם בקיווילנד עגלת אינגליזינה זיפי, אבל אם כן - היא מתקפלת "מטרייה" למימדים קטנים מאד, ובהחלט נכנסת באימפרזה (רבאק, זה נכנס ביאריס!). לי יש כזו והיא נוחה מאד לי ולתינוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תגיד - ברק, ניסית לקפל את המושבים, להכניס את העגלה ואז להחזיר חזרה?

אתה מבין שזה קצת עונה לתאור הזה :lol: :

גם אם תמצא רכב שהעגלה נכנסת,במידה וזה רק בזוית מסויימת שהבג'ז נקי והשמש נמצאת במצב זנית והשועלים והאלפקות בטיבט עומדים על רגל אחת, אין לך מושג כמה זה מתיש ההתעסקות הזו כל פעם.

mush

לא ממש מעשי לאמא עם ילד (גם אם האבא מוכן להתפשר :wink: ).

שלום ברק.

שתי אופציות לבחינה, שתיהן עבדו אצלי:

1. עגלה מקופלת על המושב הקדמי, אישתך והיורש מתרווחים להם במושב האחורי.

האמת, רעיון לא רע, רק חבל על ה"רקארו" מקדימה.

בכל אופן אבדוק את הנושא.

אני לא יודע אם יש אצלכם בקיווילנד עגלת אינגליזינה זיפי, אבל אם כן - היא מתקפלת "מטרייה" למימדים קטנים מאד, ובהחלט נכנסת באימפרזה (רבאק, זה נכנס ביאריס!). לי יש כזו והיא נוחה מאד לי ולתינוק.

אנחנו עכשיו בשלב של ברורים על עגלה נוספת, אז באמת נבדוק.

הקטע עם העגלות הללו (עגלות "ספורט / שטח " מתקפלות עם 3 גלגלים), הוא שהן ממש לא זולות, בערך $800 (שזה כמעט 2,500 ש"ח בימים אלו).

התחלנו גם לחפש אחת יד שניה.

מחר נבצע נסיעת מבחן בפורסטר STi הזו, מי יודע, יכול להיות שהיא לא תהיה כל כך גרועה.

שוב, תודה לכל העוזרים.

פורסם
אתה מבין שזה קצת עונה לתאור הזה :lol: :

לא ממש מעשי לאמא עם ילד (גם אם האבא מוכן להתפשר :wink: ).

האמת, רעיון לא רע, רק חבל על ה"רקארו" מקדימה.

בכל אופן אבדוק את הנושא.

אנחנו עכשיו בשלב של ברורים על עגלה נוספת, אז באמת נבדוק.

הקטע עם העגלות הללו (עגלות "ספורט / שטח " מתקפלות עם 3 גלגלים), הוא שהן ממש לא זולות, בערך $800 (שזה כמעט 2,500 ש"ח בימים אלו).

התחלנו גם לחפש אחת יד שניה.

מחר נבצע נסיעת מבחן בפורסטר STi הזו, מי יודע, יכול להיות שהיא לא תהיה כל כך גרועה.

שוב, תודה לכל העוזרים.

יש גם עגלות בטרייד-אין.

אין אפילו ביעה באיזה מוסך מטפלים.

פורסם

בראייה קצת צינית, אני חייב לומר שזה אחד השרשורים ההזויים, בעיקר החלק שבו המוכר הפוטנציאלי שולח תמונה של הרכב עם העגלה שלו...

ג ד ו ל.

מזל טוב על הולדת הבן, מי ייתן ותרוו הרבה נחת, החלקות ותקיפת פניות.....באימפרזה.

---

• תוכן חדש...