Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אוקי,אז נמאס לי מזה שאני חונה בחניה של הבית,וכשאני רוצה לצאת-אני מגלה רכב שחונה במקביל למדרכה ומול החניה שלי!פשוט הוא חוסם לי את היציאה בלי שום בושה!

מה אפשר לעשות כנגד אנשים כאלו תגידו?! החניה ללא שער כך שאי אפשר לשים שלט (וגם אם אשים,זה לא יעזור.תשאלו את השכן שלי.חונים על אפו ועל חמתו)

לפנצ'ר/להוריד אוויר-לא נראה לי כ"כ.כי לך תדע,אולי יתנכלו לרכב שלי כשלא אהיה בבית ויתנקמו?(חוץ מהוצאת אוויר,אולי ישרטו לי את האוטו?....)

למישהו יש רעיון טוב,אבל ממש טוב ויעיל? תודה לכל מי שיכול לעזור!:-(

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

תרשום על הכביש איפה שחונים שיש לך גרר ואתה לא מפחד לגרור אף אחד עם אמברקס או בלי:roflmao:

אבל עכשיו ברצינות- לאחר ניסיון בעיה דומה הפיתרון הכי טוב היה לחנות בחוץ בעצמי למרות שזה לא הפתרון שאני חושב שאתה מעוניין בו

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תנסה לדבר עם העירייה שלך, צביעה של הכביש עם ריבוע ואיקס לבן והוספת שלט "כניסה לחנייה רכב יגרר"... וכד'

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שים שומר עצבני.

ועם ברצינות, אז לצערי יש מאוד מאט מה אפשר לעשות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה יכול לשים שלט גדול שמזהיר לא לחנות שם אחרת הרכב יגרר על חשבון בעליו.

פעם הבאה שמישהו חונה שם הודע לעירייה,הם ישמחו לבוא לגרור את הרכב לשם,אפשר גם להשתמש בשירותי המשטרה שיבוא ויתקעו לחצוף דו"ח

פורסם

קח יוזמה, קצת צבע לבן וקצת אדום ותצבע את המדרכה שמול הבית שלך.

למי שהציע לשים פטריות בטון,אתה הבנת שהרכב שלו גם אמור לצאת משם,כן ?....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תומך בפטריות בטון.

עידן, פטריות בטון בשני הקצוות של היציאה שלו, עם מרווח תמרון לפניות קלות.

ככה שאף אחד לא יוכל להחנות ביניהם, והוא יוכל לצאת ולהכנס בזווית קלה, במקום לעשות תימרונים של F16.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המשפחה שלי סובלת מזה כבר שנים. השכנים החליטו להקים מספרה - וכל החברים שלהם חונים לנו מול החניה ( מה הבעיה לעזאזל לחנות עוד 2 מטר? כל הרחוב ריק!!!)

בהתחלה היינו נחמדים , אחרי כמה הזמנות משטרה ומוקד עירוני .... גם זה לא ממש עזר. אז צעקנו צעקנו, איימנו איימנו , ועכשיו התופעה נדירה אך עדיין מעצבנת.

יש לציין את היחס המזלזל של המשטרה במקים האלה. כל פעם המוקד העירוני או המשטרה זורקים את האחריות אחד על השני - ועד שמגיעה ניידת הרכב כבר בורח. בקיצור - נעצים על הכביש.

פורסם

הפתרון של להתקשר לעיריה ולמשטרה הוא סבבה לגמרי בעיקר אם זה מישהו קבוע שחונה שם אבל מה עושים כשצריכים לצאת בשעה מסויימת בבוקר ואין איזה שעה שעתיים במקרה הטוב לחכות שיבוא גרר?

נראה לי שילוב של סימון X גדול יפה וברור ואפשר אפילו בכמה צבעים, סימון המדרכה באדום לבן והשמת פטריות בטון הוא הפיתרון הכי טוב לצרה צרורה שכזאת.

ובינתיים אם אתה מעוניין לפתרון יצירתי עד שתדאג לכל העניינים שלח לי הודעה לפרטי

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
בקיצור - נעצים על הכביש.

אתה בטח מתכוון לאותו כביש שבו הוא משתמש כדי להכניס ולהוציא את רכבו מהחניה, נכון?

אחח... איזה רעיון דבש!

NOT!!!! :nono:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי הצעה שהיא מעט יקרה אבל ניתן לעשות לבד.. תקנה את המוט הזה שננעל עם מנעול ויכול להצמד לרצפה ואו לעלות למצב של 90 מעלות מהרצפה כשהוא נעול, ככה כשתרצה לצאת מהחנייה תוכל להוריד אותו ולצאת ואז גם בזמן שלא תהיה שם לא יהיה מצב שיחנו באיזור שמפריע.

אבי.

פורסם

לפני שאתם מציעים לשים דברים על הכביש יש כמה כללים שעליכם לדעת. אחרי שביררנו בעירייה , נאמר לנו שהכביש מול הבית הוא רכוש העירייה - ולכן אסור לבצע בו שינויים . אסור לשים בטונדות , אסור להתקין מנעולים - כלום. וזו אחת הסיבות שפשוט אין איך להילחם בתופעה.

פורסם

קודם כל תודה על ההיענות,אבל אני אנסה לענות לכולם,אחד אחד:

1.פטריות בטון אי אפשר להניח על הכביש.זהו רכוש עיריה כמו שנאמר,הכביש.

2.זה ששמים שלט,כמו שכן שלי,שיש גרר שיגרור ושאסורה חניה מול השער וכל הבולשיט הזה-תאמינו לי שזה לא מעניין אף אחד ואף אחד לא שם על זה.

3.גם אם שמים "איקס" על הכביש+שלט זה לא עוזר.

4.גם אם זה שכן שחונה שם כמעט בדרך קבע,זה קצת בעיה להזמין אליו משטרה.יחסי שכנות... אתם יודעים. וחוץ מזה שרק עברתי לשם לפני שבועיים אולי.

5.אולי ELIK0 צודק בזה שאני צריך לשים את הפטריות בטון בצורה שתהיה ממש מדויקת כך שרק אני אוכל להיכנס בזוית מסוימת,זה דבר נכון,אבל מי מבטיח לי שהעיריה או מישהו אחר לא יזיז לי אותן כדי לחנות?

6.נכון שזה לא חוקי לצבוע לבד כביש או מדרכה.

7.נעצים על הכביש?... ומה איתי בדיוק?!

8.המוט זה רעיון לא רע אבל רק במקרה שאתה גר בבית משותף,שיש לידך עוד כמה חניות למשל. אצלי החניה היא שאני נכנס מהכביש,פונה ימינה למשל,עולה על חצי מטר מדרכה ונכנס לחניה.זהו. מה שאומר שאני אצטרך לעשות את המוט הזה על הכביש,שזה לא ממש חוקי.

ועכשיו,למישהו יש עדיין רעיונות יותר מיושמים?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...