Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו החנייה כמו שתיארת בהודעה האחרונה אני מצטער לבשר לך אם כך שאין לך פתרון חוקי אחר, אלא לחנות את הרכב בחנייה ציבורית בכביש.

התכנון של החנייה מלכתחילה הוא לקוי אם אתה מגיע למצב שההכניסה היחידה לחנייה מתאפשרת על ידי טיפוס על מדרכה וכן הלאה..

או שתנסה לסדר את הליקוי הזה, על ידי פנייה לעירייה בבקשה לבצע שינויים כאלו ואחרים שיאפשרו לך לחנות שם.. מה שמירב הסיכויים יגמר בבירוקרטיה רצחנית שתגרר למשך עשור לפחות. או שתחנה בחוץ.

מה שכן, באמת במידה ואתה יכול למצוא פתרון כלשהוא להכניס את הרכב ממש מה שנקרא על המילימטר, מבלי לפגוע בחנייה החיצונית מלבד צמצום של כמה שפחות מקום חנייה אולי עדיין רעיון המוט ישים במקרה הזה.

אבי.

פורסם

אם יש ליד הבית שלך פח זבל עם גלגלים, אז גרור אותו על אותו איזור שאתה לא רוצה שיחנו את הרכב, או פשוט להניח איזה משהו.

כמה שהרעיון הזה מצחיק הוא יכול לעזור

פורסם

בחיפה ליד מרכז זיו יש כמה חניות בניצב. ליד החניות יש מדרכה ומאחורי המדרכה יש גינה פרטית. מישהו החליט להפוך את הגינה לחנייה וכדי להיכנס לחנייה הוא צריך להיכנס דרך אחת החניות בניצב, אז כנראה אחרי קומבינות וכסף מתחת לשולחן, ביטלו את אחת החניות הציבוריות ואסרו את החנייה בה כדי שהאדון עם האודי A6 יוכל לחנות בחנייה הפרטית שלו שבאה על חשבון חנייה ציבורית. כל פעם זאני עובר שם זה מרתיח אותי:evil:

פורסם

במקומך הייתי צובע. מה הסיכוי שיתעסקו איתך בשל כך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשאל את מרפי.

אני גרה בסמטה שחסומה למעבר רכב מצד אחד ומצדה שני המעבר היחידי לחניה שלנו.

אין ספור פעמים חנו נהגים "חביבים" בכניסה לסמטה ומנעו את היציאה ממנה.

לא מצאתי פתרון חוץ מלקלל ולהתעצבן.

אה כן, חוץ מזה שקניתי אוטו ממש קטן מה שכבר נתן לי יתרון על פני הפוקוס של ההורים.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
לא חוקי לצבוע את שפת המדרכה או את הכביש ללא אישור מהערייה.

חוקי במדינה הזאת זה כבר מזמן "פאסה".

אצלנו בשכונה הדיירים החוצפנים האלה עושים לעצמם חניות פרטויות עם מספר דירה ע"י יוזמה אישית (פשוט לוקחים צבע לבן ואדום,כותבים מספר דירה ובניין וחושבים שהם קנו את החנייה)

דיירי הבניין השני התעצבנו על כך שאין חנייה לכל ה"משפחה" והחליטו לגדר לעצמם שטח של 40 חנויות עלידי גידור מכוער שמכער את כל השכונה עם שער חשלמי בלי שום אישור של עיריה.

רצינו לתבוע את החוצפנים אבל לא היה שיתוף פעולה מצד כל הדיירים משום שלא רצו "מלחמה" בתוך השכונה.

ככה שעם אני חוזר מבילוי או משו ביום שישי למצוא חנייה מול הבית אני לא אמצע.

נעזוב את העיניין שגנבו לנו סקודה אוקטביה 2005 מול הבית בשעה 10 בלילה בלי להשאיר "פירור".

ונחזור לנושא..לך לעירייה תבקש מהם פתרון כלשהו של שלט חניה פרטית או משו דומה.

לא ילך ? קח דלי,קצת צבע לבן,קצת צבע אדום.

או שתעשה על החנייה שאתה חונה בה X בלבן עם מספר הדירה.

תעשה זאת בשעות הלילה הקטנות.

פורסם

למה לפגוע ברכוש העייריה? הרי זה גם בשבילך =]

לך למפעל מדבקות, ייצר לך מדבקה[מהסוג שלא יורד עם מים חמים], "כאן אין חנייה!!!", בגודל של שמשה טיפוסית =]

כמובן שרק תשים שלט ליד, שאם יישאלו אותך למה[מניסיון בעבודה] תראה להם את השלט.

תוך שבועיים החנייה שלך נחשבת לקדושה.

----

פורסם
חוקי במדינה הזאת זה כבר מזמן "פאסה".

אצלנו בשכונה הדיירים החוצפנים האלה עושים לעצמם חניות פרטויות עם מספר דירה ע"י יוזמה אישית (פשוט לוקחים צבע לבן ואדום,כותבים מספר דירה ובניין וחושבים שהם קנו את החנייה)

דיירי הבניין השני התעצבנו על כך שאין חנייה לכל ה"משפחה" והחליטו לגדר לעצמם שטח של 40 חנויות עלידי גידור מכוער שמכער את כל השכונה עם שער חשלמי בלי שום אישור של עיריה.

רצינו לתבוע את החוצפנים אבל לא היה שיתוף פעולה מצד כל הדיירים משום שלא רצו "מלחמה" בתוך השכונה.

ככה שעם אני חוזר מבילוי או משו ביום שישי למצוא חנייה מול הבית אני לא אמצע.

נעזוב את העיניין שגנבו לנו סקודה אוקטביה 2005 מול הבית בשעה 10 בלילה בלי להשאיר "פירור".

ונחזור לנושא..לך לעירייה תבקש מהם פתרון כלשהו של שלט חניה פרטית או משו דומה.

לא ילך ? קח דלי,קצת צבע לבן,קצת צבע אדום.

או שתעשה על החנייה שאתה חונה בה X בלבן עם מספר הדירה.

תעשה זאת בשעות הלילה הקטנות.

טלפון אחד למוקד 106 של הערייה ותאמין לי שהכל מסתדר.

העירייה תשמח לקנוס את הבניין שסיפח לעצמו שטח שלא כחוק, וזה יעלה להם הרבה הסיפוח הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מניסיון "פיטריות" בטון וצביעת המדרכה יעילים מאוד למצבים כאלו וגם עוברות ללא כל התיחסות מהעירייה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
למה לפגוע ברכוש העייריה? הרי זה גם בשבילך =]

לך למפעל מדבקות, ייצר לך מדבקה[מהסוג שלא יורד עם מים חמים], "כאן אין חנייה!!!", בגודל של שמשה טיפוסית =]

כמובן שרק תשים שלט ליד, שאם יישאלו אותך למה[מניסיון בעבודה] תראה להם את השלט.

תוך שבועיים החנייה שלך נחשבת לקדושה.

למרות שזה גם לא הכי חוקי כי זה נחשב היזק בזדון, זה חצי פיתרון.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

במקומך, הייתי שם שלט המזהיר מחסימת חניה וכותב, כי רכב אשר יחסום את הכניסה לחניה ייגרר וצפוי לקנס. וכן הייתי צובע X לבן לפני הכניסה לחניה.

מאמין שזה יפתור את רב הבעיה ללא מריבות וללא עיריה ושטויות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...