Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני, בדגם החדש במה שונה גרסת ה-CUP מדגם הספורט שנמכר אצלנו ? כיול מסלולי יותר ?

מעניין איך הקליאו הקודמת הייתה יוצאת במבחן הזה, אני חושב שגם במקומות גבוהים.

CUP היא גריסה יותר ממוקדת מסלול. מתבטא בעיקר בעיקר בהקשחה וכיול שונה + הפחתת משקל וכמו שרוני כבר ציין, חוסר באביזרים מסוימים. בקליאו II קאפ לא היה למשל מזגן ועוד כמה דברים.

יש אפילו ליגת קליאו קאפ באירופה.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה לכם,

זהו אז ה-CUP הנוכחית זה אותה משמעות כמו בדגם הקודם,

יפה שהם מציעים כזה דגם לבעלי דם עוד יותר חם.

אני יודע שיש ליגת קליאו קאפ באירופה, הייתה גם ליגת סקסו קאפ.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

גם אני הייתי שמח לראות את הסוויפט ואת המאזדה 2 מגיעות לכאן.

ההשקעה בהבאת הדגם נמוכה יחסית (תיבת הילוכים ידנית וחלקי מרכב ומיתלים שונים לעומת הקיים בארץ). העניין הוא שגם הסוויפט וגם ה-2 הספורטיביות חייבות להיות מתומחרות באזור ה- 120K, אחרת לא יקנו אותן.

היאירס T הצליחה בארץ כי תומחרה כמו משפחתית 1.6 אוט' בתקופתה, והם מכרו כמויות מכובדות.

אני הייתי שמח לראות את הפיאסטה ST בארץ, רכב שבהחלט יכול לתת זריקת תדמית לשיעמומון האוטומטי של פורד בארץ. את הפיאסטה אפשר כבר לתמחר גבוה יותר.

אני חושב שקרסו הגדירו את תקרת המחיר של הקטגוריה הזאת בארץ. 169K עבור המכונית הטובה ביותר בסגמנט, אף אחד לא יכול לקחת יותר אחרת חבל לו על ההשקעה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מבין את "מכשירי תנועה" שלא מביאים את הסוויפט ספורט לארץ- גם יחזק את המותג של סוזוקי בכלל ושל הסוויפט בפרט.

מה שהכי הזוי בשיקולי יבוא הספורטיביות של מכשירי תנועה, זה שבעוד שאת הסוויפט המשובחת הנ"ל הם לא מביאים, הם כן ייבאו עד לא מזמן את האיגניס ספורט מעוררת הרחמים.

אני לא יודע מי עושה שם את השיקולים של בחירת הדגמים ליבוא, אבל אולי כדאי לשקול להחזיר אותו לבאסטה של העגבניות.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

חנרו - מסכים לחלוטין.

האיגניס ספורט היתה כישלון חרוץ ונדיר לקלוט איזו אחת (צהובה בד"כ) פעם ב-4 שנים נוסעת לה בכבישי ת"א.

באמת תמוה מדוע לא מביאים את הסוויפט ספורט, רכב המיני (בגרסה האוט') בין הנמכרים בארץ!

הדגם הספורטיבי בוודאי יימכר בכמויות יפות לאנשים שמחפשים קצת יותר הנאה מנהיגה.

Twincharger Stratified Injection

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כנראה שאצלנו זה תמיד ישאר בגדר חלום (המחירים),במקרה הטוב 15 אלף פאונד,ישלם שליש מערך הרכבים המוזכרים בארץ.

בכל אופן,נחמד לראות שבמקומות אחרים בעולם שאפשר לקבל קצת פאן במחיר של משפחטומטית בישראל =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...