Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי בבקשה לדעת האם יש רכב בעל גיר אוטמטי בעל צריכת דלק ששווה או יותר נמוכה מאשר פונטו אוטמטית? (בשנים 2000-2003)

תודה.

פורסם

הכל תלוי מרכב ספציפי. עם איזה רכב אתה משווה את הפונטו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני כרגע לא משווה לשום רכב ספציפי, אני פשוט מחפש רכב קטן (מנוע 1200-1400) אוטמטי בעל צריכת דלק נמוכה יחסית,

שמעתי המלצות על הפונטו אבל אני לא ממש מצליח למצוא אחת נורמלית, אני אשמח לקבל המלצות על רכבים נוספים שעונים על הדרישה הזאת (מנוע 1200-1400 אטמטי צריכת דלק נמוכה).

תודה.

פורסם

בוא נציין משהו פשוט.

צריכת הדלק (כרגע נדבר על קטגוריית הסופרמיני לצורך ההמחשה) היא מושפעת בעיקר מאופי הנהיגה.

אגב בקטגוריית הסופרמיני ההבדלים די זניחים, כך שתוכל למצוא רכב כלשהו, רק אל תשכח לבצע בדיקה לפי רכישתו.

פורסם

מה אתה מחפש שאתה לא מצליח למצוא פונטו טובה?

אולי אתה צריך להתפשר.. אני קניתי פונטו 2002 130K השכרה לשעבר, מאדם שנשמע אמין אך יש מכות פה ושם פלסטיקה שבורה קצת וכד', אני גם התבאסתי מזה, ומהטיפולים שאני צריך לעשות אחרי שלקחתי את האוטו לבדיקה.. אז למה כן קניתי?? האוטו מטופל במוסך שלי והמוסכניק שלי המליץ בחום על הרכב. נכון שהוא צריך קצת פה ושם ועדיין יש את העניין עם המכות אך מבחינה מכנית האוטו מעולה ובסופו של דבר הוא אמור לשרת אותי נאמנה (ימים יגידו). לביינתיים אנו מרוצים מאוד. אז אולי גם לך כדאי להתפשר על דברים חיצוניים...

פורסם

אולי אתה צריך להתפשר.. אני קניתי פונטו 2002 130K השכרה לשעבר, מאדם שנשמע אמין אך יש מכות פה ושם פלסטיקה שבורה קצת וכד', אני גם התבאסתי מזה, ומהטיפולים שאני צריך לעשות אחרי שלקחתי את האוטו לבדיקה.. אז למה כן קניתי?? האוטו מטופל במוסך שלי והמוסכניק שלי המליץ בחום על הרכב. נכון שהוא צריך קצת פה ושם ועדיין יש את העניין עם המכות אך מבחינה מכנית האוטו מעולה ובסופו של דבר הוא אמור לשרת אותי נאמנה (ימים יגידו). לביינתיים אנו מרוצים מאוד. אז אולי גם לך כדאי להתפשר על דברים חיצוניים...

דוגמא הרכב שאתה מדבר עליו (ואני חלילה לא מעביר ביקורת או משהו כזה) גם מהשכרה וגם ק"מ לא נמוך במיוחד לדעתי.

עכשיו אתה מבין מה הבעיה שלי?

פורסם

אם האוטו טופל כמו שצריך (להלן המוסכניק שלי) אז שווה להתפשר על דברים אחרים.

קשה למצוא בשוק רכב שלא היה בעברו ליסינג (השכרה רשום ברישיון ליסינג לא) או רכב עם קילומטרז נמוך במחירים טובים.

או שתאזר בסבלנות ותמתין עד שיופיע כזה רכב למכירה או שתתפשר על משהו.הצעה שלי תמתין. בטוח משהו טוב יצוץ בהמשך רק תדע שהוא ייחטף מהר מאוד ולכן ההתמקחות שלך תהיה פחות בעלת משמעות. הדבר הטוב לדעתי עם הרכבים עם המכות או שריטות או רדיו שבור וכד זה שאתה יכול להוריד את המחיר ולהתמקח. אם חשובה לך הצורה החיצונית כדי שגם אתה תוכל למכור במחיר סביר בהמשך אז תמתין עד שכזה רכב יצוץ. פונטו סיריון גטס הם רכבים מועדפים על השכרות וליסינגים למינהם ולכן עם כל רכב כזה כדאי לך לברר את עברו.

אם אתה משיג רכב עם ספר טיפולים או דבר עם המוסך שלו(עשיתי את זה עם לנטרה שרציתי לקנות) ואם הרכב טופל טוב אז הקילומטרז פחות משפיע. אתה יכול להיות עם מנוע שיעשה 300K אם טופל טוב או עם מנוע שעשה100K וצריך להחליף אותו כי לא טיפלו בו טוב.

פורסם
שלום,

רציתי בבקשה לדעת האם יש רכב בעל גיר אוטמטי בעל צריכת דלק ששווה או יותר נמוכה מאשר פונטו אוטמטית? (בשנים 2000-2003)

תודה.

הייתה לי טויוטה יאריס 1300 אוטומטית שנת 2002 במשך שנה וחצי. 0 תקלות, 6.9 ליטר ל- 100 ק"מ (14.5 ק"מ לליטר) בנסיעה ממוצעת עם 50% בתוך העיר. ממליץ בחום.

כדי למצוא אחת טובה, תצטרך להעזר בסבלנות ולשלם מעל המחירון, אבל אם תשמור עליה במכירה גם תקבל מעל המחירון.

אני אישית לא הייתי קונה רכב כזה ... :wink:

• תוכן חדש...