Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר שלי מתלבט אם לקנות את האוטו ורציתי לדעת איך האוטו בכלל מבחינת שליטה בכביש,צריכת דלק ? והאם יש דגם עם 4 דלתות של 1.5 ליטר?

פורסם

תריץ חיפוש על המילה יאריס בייעוץ ותמצא הרבה מידע עליה. חלק מהאנשים התלוננו על הכסאות (שלומי?)

אין יאריס 1.5 4 דלתות.

פורסם

יתרונות: נוחה, מהנה, חמודה ואמינה.

חסרונות: קצת צפופה, תא מטען קטן.

סיכום: בעיקר לזוגות צעירים.

second is the first looser

פורסם

הבן אדם לפני גיוס והאוטו מיועד לכול המישפחה שלו(4 נפשות), והם מחפשים אוטו קטן , נוח עם לפחות דלת אחת גם מאחורה, שלא ישרוף הרבה דלק ורצוי עם נפח מנוע קצת מעבר ל1300, אומנם הם כרגע באמת דיי מתלבטים אם להיסתפק גם ב1300.

אני אישית ממליץ לו על טיוטה יאריס והוא גם דיי אוהב את האופצייה הזאת.

אבל הבעיה שנפח מנוע הוא רק 1300, וגם המכונית נראית קטנה מדי אפילו בשבילם.

מה דעתכם?

פורסם

בנוגע לנפח מנוע - חפיף, הוא מזיז את האוטו כמו ש-1.6 מזיז משפחתית סטנדרטית (כמעט).

בנוגע לגודל - שימצאו מישהו עם יאריס, או שיקפצו לסוכנות, ויראו אם זה מספיק.

מבחינת מרווח היא בסדר בתור סופר מיני, זה הבגאז' שקטנצ'יק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבן אדם לפני גיוס והאוטו מיועד לכול המישפחה שלו(4 נפשות), והם מחפשים אוטו קטן , נוח עם לפחות דלת אחת גם מאחורה, שלא ישרוף הרבה דלק ורצוי עם נפח מנוע קצת מעבר ל1300, אומנם הם כרגע באמת דיי מתלבטים אם להיסתפק גם ב1300.

אני אישית ממליץ לו על טיוטה יאריס והוא גם דיי אוהב את האופצייה הזאת.

אבל הבעיה שנפח מנוע הוא רק 1300, וגם המכונית נראית קטנה מדי אפילו בשבילם.

מה דעתכם?

אנחנו ארבעה נפשות (גדולות ;-)) - לפעמים אפילו חמישה - מסתדרים היטב מבחינת מרחב לנוסעים, תא המטען מספיק רק כשהאוטו לא מלא בנוסעים. שוב - מבחינת נוסעים, האוטו מרווח.

הנוחות טובה, צריכת הדלק נמוכה, הביצועים טובים הודות למשקל עצמי נמוך של האוטו ומנוע עם תזמון שסתומים משתנה ו-86 כ"ס.

פורסם

מנוע 1.4 16V 90 כ"ס.

המרחב במושב האחורי הוא הגדול ביותר מכל מכוניות המיני האחרות - יאריס, גטס וכו'.

הוא סוחב בקלות 5 אנשים ואני חייב לציין שהיציבות של הרכב וכוחו של המנוע מפתיעים אותי כל פעם מחדש. לאמא שלי יש קורסה שנת 2001 - אני נוסע ב-160 קמ"ש ופשוט לא מרגיש. מ-ד-ה-י-ם!

אל תתלבט! רק אופל - אמינה יותר, מרווחת יותר, חזקה יותר והכי חשוב - מכונית גרמנית!

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

אני דווקא קראתי בכמה מקומות שהיאריס החדשה די מאכזבת מבחינת ניהוג בגלל הגה חשמלי ושינוי מתלים לטובת נוחות.

לדעתי היאריס ל נוחה, במיוחד בגלל מושב לא נח ולא תומך.

בנוסף המזגן, על הפנים.

פורסם
אני דווקא קראתי בכמה מקומות שהיאריס החדשה די מאכזבת מבחינת ניהוג בגלל הגה חשמלי ושינוי מתלים לטובת נוחות.

בנוסף המזגן, על הפנים.

לעומת זאת,

יש לה אמינות מדהימה, ומוכחת בכביש. הנסיעה שלה טובה ונוחה מאוד, ובנסיעה של שלושה באוטו הנסיעה נוחה מאוד. את תנוחת הנהיגה אני אישית לא אוהב בגלל הרגשת המיני ואן, אבל היא נוסעת מעולה, ולמרות מנוע קטן, 1.3, היא זזה בסדר גמור.

בקשר למה שאמרת על נוחות, היא נוחה. כנוסע באוטו, וגם כנהג באוטו היא נוחה ומשייטת נפלא. אישית אני לא אוהב את תנוחת הנהיגה שלה כי היא גבוהה מדיי, ולכן כנהג היה לי מוזר לנסוע בה, אך כנוסע היה נעים מאוד ולא אי נוחות בכלל. אם למי שעומד לנהוג באוטו אין בעיה עם תנוחת הנהיגה, אז לא תיהיה לו בעיה עם הנוחות.

הגה חשמלי לרוב מפריע למי שמחפש תחושה בהגה, שיהיה מתקשר והכל. רוב בעלי היאריס לא מחפשים הגה מתקשר או משהו שכזה, אלא משהו שיהיה נינוח כמה שאפשר בנסיעות יום יומיות, ולכן המתלים הרכים וההגה החשמלי אולי יהיו פחות טובים מבחינה ספורטיבית, אבל לרוב האנשים זה יהיה טוב יותר, ונוח יותר.

לדעתי, למרות היותה המבוגרת שביותר מהמתחרות שלה, היא גם המומלצת ביותר.

Back to the original - NC again.

פורסם

בנוסף המזגן, על הפנים.

לא קראתי, נהגתי:

היאריס המחודשת עדיין מהנה לנהיגה, למרות היגוי חשמלי - ולמרות שזה בהחלט פוגע.

הנוחות טובה, למעט נסיעות ארוכות (שעה-שעה וחצי ומעלה) בהן המושב מטריד (שופר בחדשה, ביחד עם נוחות הנסיעה).

המזגן לא על הפנים - הוא מקרר טוב אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן בהפעלה ראשונה להתקרר.

• תוכן חדש...