Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ויטלי, +1 !! :) זה כלכך נכון..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני תמיד הייתי שונא אנשים שחונים בחניות נכים, ובשער ראשון יש שורה של חניות נכים לפני הקניון שתמיד הייתה נתפסת על ידי אנשים רגילים שלא רצו לרדת לחניון למטה או ללכת רחוק.

יום אחד אני באוטו, יוצא מהחניון ורואה אשה חונה ויוצאת מהרכב עם הבנות שלה. אני מתקרב ושואל בזעם - את נכה????

היא צולעת שני צעדים קדימה (בצליעה קשה ביותר), מביטה עלי במבט המום ואני מרוב הפדיחות פשוט ברחתי

פורסם
כל הכבוד שחזרת והתנצלת. רוב האנשים כנראה היו פשוט הולכים מסביב כדי לא להיתקל בהם שוב.

תאמין לי, האושר שבמציאת ארנק אבוד גורם לך לקבל פרופורציות, ומחייב אותך לעשות מעשה לטובת האנושות, במיוחד אם עשית לאנושות מעשה לא כ"כ נחמד בקשר לארנק כמה רגעים לפני.:oops:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בעלה של קרובת משפחה שלי היה בטדי, והיה צריך לשירותים, והבטן כאבה לו. הוא נכנס לשירותים והתחיל להפגיז...

הוא לא שם לב שהיה שם עוד עיראקי עצבני, שקילל אותו משהו בעירקית, ושאל אותו "אתה מבליס או מבסיס?!"...

הוא לא יצא עד ששמע את הדלת נטרקת...:oops:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לפני חודשיים שישי בערב היו אצלנו חברים עד מאוחר,ב4 בבוקר הילדה קמה רעבה..אשתי שואלת אם יש לי כח לקום אליה ואני חצי ישן אומר כן... אחרי 5 דקות אני חוזר לחדר עם בגדי עבודה ובא לתת לאשתי נשיקה ש"כאילו" אני הולך לעבודה .. היא עושה לי מבט של"מה אתה דפוק.....יום שבת היום..."..

מרוב עייפות חשבתי שאני קם לעבודה(אני באמצע שבוע קם ב5 וחצי בד"כ) והתלבשתי לעבודה במקום להכין אוכל לילדה בזמן שאשתי החזיקה אותה.

פורסם
זה כבר הופך אותו לדבע

הי, הי עד טדי :wink:

נזכרתי בעוד סיפור

פעם התקשרתי לחבר לפלאפון והוא היה במקלחת אז אחיו הגדול ענה לפלאפון (והקול שלהם ממש ממש דומה) בקיצור הוא אמר לי שהוא מתקלח ושיגיד לו לחזור אליי

כמובן שחשבתי שהחבר מסתלבט עליי וככה במשך איזה 3 דקות אני מתווכח איתו בטלפון ולא מאמין לו ותוך כדי זה גם מקלל אותו בצחוק, עד שתוך כדי שאני מתווכח עם אחיו החבר יצא מהמקלחת וענה לטלפון.

Toyota Yaris TS

פורסם

ומשפט דבעי שיצא לי לאחרונה- אני ואשתי יצאנו לנסיעת לילה של התגרזנות קלה ואני כמו מטומטם אומר לה באיזה שהו שלב-

"זה עוד כלום, את צריכה לסוע איתי כשאני לבד..."

עידן

ענק !!

פשוט ענק !!

לגזור ולשמור !!

למרות שאני תומך בך ב-100%,

ולא מסוגל לעולם לנהוג עם מישהו ברכב,

כמו שאני מסוגל להרשות לעצמי כשאני נוהג לבד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולא מסוגל לעולם לנהוג עם מישהו ברכב,

כמו שאני מסוגל להרשות לעצמי כשאני נוהג לבד.

הסבר ונמק בבקשה ;)

אני נוהג באותה צורה כשאני לבד גם כשאני עם זוגתי ברכב :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הסבר ונמק בבקשה ;)

אני נוהג באותה צורה כשאני לבד גם כשאני עם זוגתי ברכב :)

בסדר, לנהוג כמו סבתא זה לא חכמה גדולה

:roflmao:

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כמעט כל פעם שאני מתקשר למישהו הביתה, אני שואל אותו איפה הוא.

לא מצליח להפטר מההרגל המטומטם הזה.

ואז התגובה שתמיד חוזרת

"סתם, בבית.."

• תוכן חדש...