Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבו מעצבן לסטודנטים שבינינו!

aa123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אומרים ששכר לימוד אוניברסיטאי הוא 8500 שקלים. אז אומרים.

עד עכשיו גבו ממני 10500 שקל, אותם שילמתי בזמן. נכנסתי למערכת הממוחשבת וראיתי שהכל מאוזן. היום מגיע לי עוד שובר. אני נכנס למערכת המוחשבת - ורואה שנוספה עוד שורה על-סך 1300 שקלים לתשלום. סה"כ כמעט 13000 שקלים שכר לימוד לשנה.

מה קורה פה? :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תתקשר למזכירות ותשאל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. איזו שנה אתה, וכמה שעות אתה לומד? אם אתה עומד במס' מסויים של נק' זכות נראה לי 18, אתה מקבל 25% חזרה. (שיפוי)

ב. אנגלית לא נכלל ב - 8500, וגם לא אגרות שמירה וכאלו.

ג. שכר הלימוד שלי בשנה א' היה מעל 17K. (עו"ס)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוניברסיטת ת"א?

יש מינימום של שעות שבועיות לסמסטר ( 18 ) שמתחתיו אתה משלם את מלוא הסכום, ומעליו אתה משלם אקסטרה לפי חישוב מסוים שאינני זוכר (כך וכך שקלים לשעה). יכולת להיות שנרשמת להרבה קורסים ולכן אתה משלם הרבה. יכול גם להיות שהודעת מראש על כך וכך שעות שאתה מתכוון ללמוד בסמסטר ב' (אצלי למשל צריך להצהיר את זה) ומחייבים אותך לפי זה אפילו אם לא עשית את כולן. בסופו של דבר לא תשלם יותר ממה שאתה צריך, אל דאגה. אבל אם אתה לחוץ בכסף פנה למדור שכר לימוד עכשיו ובקש הבהרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, ת"א.

אהלן רוני,

אני הולך בדיוק לפי המערכת המומלצת, יש לי פטור מאנגלית, אין שום סיבה שייגבו ממני 13000 שקל.

אגב, כמה אתה משלם? יש מצב תבדוק ב-IMS ותגיד לי? (אפשר גם בה"פ).

החוצפנים האלה! לא מספיק 70% מהלימודים של שנה א' במדעי המחשב זה בולשיט וגוזלים לי ת'זמן, גם רוצים יותר מדי כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שמעל 36!

שוב, אני הולך בדיוק לפי המערכת המומלצת שהם מפרסמים וממליצים. שום דבר לא לקחתי על דעת עצמי - אני לא מהחננות שלוקחים קורסים בפיסיקה בשביל התחביב :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקום ביום שלישי ב-8:30 בבוקר ותרים טלפון. אל תהיה עצלן. הכי טוב שלא תכניס את עצמך לסרטים ותבקש מהם הסברים במקום מחברי פורום...

ואת זה אני אומרת בתור אחת שהיו לה לא תקל אחד ולא שניים עם שכ"ל

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולחשוב שאני שילמתי 14,500 על כל שנת לימוד (אמנם תואר שני, אבל עדיין שחיתות)... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למדור שכר לימוד עדיף להגיע אישית כיוון שהם כמעט ובלתי ניתנים להשגה דרך הטלפון.

אם אתה מעוניין בהשוואה:

אני לומד הסמסטר 59.5 שעות, שמהוות 126 אחוז מהבסיס ומשלם כ-10.5K (ועוד 500 על תשלומים נלווים, סה"כ 11K).

לומד בת"א גם כן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לא ניתנים להשגה?

זה שאחרי 10 דקות אתם מתייאשים לא אומר שאי אפםשר להשיג אותם. צריך פשוט להתקשר בבוקר

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שמעל 36!

שוב, אני הולך בדיוק לפי המערכת המומלצת שהם מפרסמים וממליצים. שום דבר לא לקחתי על דעת עצמי - אני לא מהחננות שלוקחים קורסים בפיסיקה בשביל התחביב :evil:

זאת התשובה, אם אתה לומד יותר מ 100% מערכת - תשלם בהתאם.

זה לא משנה שזה לפי מערכת המחלקה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בבוקר יש עומסים.

יוליה, בתור חייגנית מצטיינת, את יודעת אולי את שם הסרט שממנו נלקחה מנגינת ההמתנה של מדור שכר לימוד?

זהו סרט צרפתי כלשהו, על בריחת 2 אסירים מכלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...