Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, הבעיה בכותרת.

מה ההבדל אתם שואלים? הנה הוא:

סלחו לי על גודל התמונה ועל איכותה - הכוונה בכל מקרה לקונקטור הלבן שמשמאל לצמה הראשית של הלוח, אין אותו לספקים רגילים והספק שלי עומד למות.

DSC00062.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה לא צריך את החיבור הזה.

ראיתי אותו בעשרות מחשבים ובכולם הוא לא היה מחובר. אני חושב שזה איזשהו חיבור חשמל לפאנל שליטה אם קיים.

קנה כל ספק שהוא.

פורסם

איך אתה יודע שהספק עומד למות ?

בכל אופן ונגיד שהו מת, ועם ספק חדש הלוח לא עובד לך בלי הקונקטור

אתה יכול לחתוך ממנו את החיבור הזה ולחבר את החוטים שלו עם חוטים בצבע זהה לכאלו שנימצאים בקונקטור הגדול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דבר ראשון הוא, אל תפחד לעשות שינויים קיצוניים או דברים טיפשיים עם מחשב ישן.

זאת אומרת כי, תקנה ספק פשוט ביותר של איזה 300 וואט וגם זה יותר מדי בשבילך, ופשוט תחתוך את הכבלים מאותם הצבעים, תבדוק עם רב מודד למשל פרמטרים שונים, לאחר מכן תחתוך ותחבר מאיזה 2 חיבורי מולקס תיצור לך את החיבור הזה וזהו, אין יותר מדי מה להשקיע, לא ממליץ לך בכלל להשקיע.

אני ידוע שיתחילו סיפורים, אין לי צורך בשדרוג וכו' וכו' אני משחק סופר מריו כל היום וכו', אבל היום, אפשר ב 1100 שקל להרכיב מפרט מעולה עם לוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה דור חדש HD 3200 חזק בטרוף למובנה.

מעבד כפו לליבה AMD 4200 עולה 270 שקל בערך שזה לצחוק פשוט ו- 2 ג'יגה זכרון פשוט של קינגסטון עולה כ 250 שקל בערך וספק כוח מחברה סבירה ולא משהו עלום שם של 450 וואט ב 150 שקל או מחברת HEC 400 וואט נורמאלי ב- 195 שקל. וזהו, יש לך מחשב חדש לגמריי ב- 1100 שקל.

1500 שקל היום (בלי כונן קשיח ומארז וכונן DVD, בהנחה שיש לך את כל אלו), אתה מרכיב תמפרט שרשמתי לך פלוס כרטיס מסך כגון HD 3650 בסגנון, יעבוד בתצורת "הייבריד" עם הכרטיס המובנה (טכנולוגיה יחסית חדשה) מה שיביא לחסכון עצום בצריכה וזהו, יש לך "מחשב על" במונחים משרדיים ואפילו משחקים בצורה נורמאלית ביותר.

אני יודע שזה לא קשור בכלל למה ששאלת, אבל סתם רציתי שתדע שתמורת סכום פצפון, יש לך משהו מטורף.

פורסם

כמו שחברים כבר אמרו, החיבור השני שיש אותו לא בכל הספקים - לא קריטי.

יש ברשותי שרת עם שני מעבדים, לוח אינטל מקורי, יש לו גם חיבור כזה, אבל בספק אין חיבור. המחשב עובד ככה שנים, יציב ובלי שום בעיות. אין קשר בין RDRAM לחיבור כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי לאור התגובות:

אני לא מתכוון לשדרג, אני חוסך ללפטופ (ובוא לא נפתח את הנושא הזה בדיון הזה בבקשה :))

לאור התגובות שחלק אומרים שאין לי וחלק אומרים לא קריטי - מה התפקיד של הקונקטור הנ"ל?

תודה, דני.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אני זוכר נכון הייתה תקופה דיי קצרה שכל הלוחות אם באו עם קונקטורים כאלו, ללא קשר ל-RDRAM. בלוחות מסויימים היו שני קונקטורים שונים למתח aux ויכולת לבחור מי מהם לחבר.

כדאי שתבדוק בספר של לוח האם (תוכל גם להוריד אותו מהאתר של החברה אם אין לך אותו) מה הם אומרים לגבי הקונקטור.

ברמת העיקרון הוא נועד לחזק את אספקת הזרם ללוח, אני לא בטוח שאם לא תחבר אותו תהיה בעיה, אם כי זה לא מומלץ.

בכל מקרה תוכל להסב ספק כלשהו לחיבור כזה.

פורסם

יש לי ספק ישן כזה בג'אנקייה. אני די בטוח שהוא תקין כי הוא בצד של הספקים התקינים אבל הוא בכל זאת משומש.

אם אתה רוצה אותו אתה מוזמן להגיע אלי ולקחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הוא 300 ואט ומעלה, אני בא! :D

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם הוא 300 ואט ומעלה, אני בא! :D

מהי המערכת שלך, לפי מה שהבנתי, מערכת ישנה, אפילו מאוד, ידוע לך כי ספק נורמאלי של 250 וואט יספיק גם כן נכון?

רק לצורך השוואה, יש לי מעבד כפול ליבה AMD 4200 מומהר למהירות 3.01 צורך כ- 76 וואט עקב זאת במאמץ מלא מלא

כרטיס מסך 8800GT מומהר גם כן, אשר דורש חיבור מתח חיצוני 6 פינים בשיא בשיא המאמץ צורך כ- 110 וואט בערך.

הארד דיסק

זכרונות

ו- 6 מאוררים כש- 4 מהם זה 120 מ"מ והשאר זה 92 מ"מ. (לא נורא מבחינת הרעש במארז ANTEC P182 :) )

כל הפריטים החל מהכונן הקשיח צורכים ממש קצת וזה שטויות, אבל עדיין, זאת צריכה.

ביחד עם כל זה, יש לי ספק 400 וואט יחסית סביר של חברת HEC עם אחזו נצילות של 76 אחוז.

מחזיק את כל זה מצויין .

זה סתם לצורך השוואה, שלמערכת כמו שלך גם 250 וואט יספיק :).

נכון תמיד נחמד לקחת מרווח בטחון, אבל לא נראה לי שתתקין חומרה "כבדה" על המערכת שלך.

רק לצורך מתן נקודת ראות, מכיוון שספקים לא איכותיים יש להן אחוז נצילות ממש נמוך, בספקים סיניים לאל שם זה פחות מ- 65.

שזה אומר, צריכה בזבזנית וכו'.

פורסם

אז איך אתה מסביר את זה שהייתי צריך לנתק דברים כדי שהמחשב לא יעשה ריסט תחת עומס (וזה לא בגלל החום)?

יש לי שני HD'S ושני CD'S, בנוסף גם שני מאווררים 92". אני מעדיף לקחת מקדם בטחון, במיוחד שספקים ג'נריים הם, כמו שאמרת, לא שיא הנצילות.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מממ כנראה שאולי זה כך באמת, עקב זה שספקים סיניים אחוז הנצילות שלהם ממש ברצפה, זאת אומרת אם הספק שלי שהוא של חברה HEC ויש לו 76 אחוז, שזה נמוך במונחים של היום כאשר חלק מגיעים ל- 85 אפילו במקרים מסויימים.

את האמת, היה לי פנטיום 2 עם כרטיס מסך גי'פורס ושני כוננים קשיחים ו- 2 מאוררים של 80 מ"מ, היה לו ספק 250 וואט.

ספק סיני יש מצב שאפילו אחוז נצילות שלו שואף לפחות מ- 55 אחוז. כנראה שעקב כך באמת הספק לא הצליח להתמודד, או שהיה באמת באמת ח***. :lol:

תוכל לקנות היום ספק נורמאלי וטוב בכ- 100 שקל של כ- 300 וואט, וזה באמת ספק סביר בהחלט בכזה סכום לוואט כזה. ויהיה עם כל החיבורים שצריך היום (חוץ מ- 6 פינים וכו' מן הסתם).

• תוכן חדש...