Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך באותו הרגע אין לדעת מה התגובה האינסטיקטיבית של כל אחד!!

מי שלא יודע לשמור על התגובות האינסטיקטיביות שלו, מקומו לא בחברה שפוייה.

Veni Vidi Vici

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אוהב אנשים ששופטים מהצד, כאלה שיודעים רק לבקר כל הזמן, כאלה

שאין להם מושג איך תיהיה תגובתם במקרה דומה(ואני חוזר שוב- לא אמרתי שזה מוסרי,

אמרתי שאי אפשר לדעת באיזה מצב נתון אותו אדם ואיך המקרה מתרחש).

פורסם
כ

אני מתערב שמספר לא קטן מהמגיבים כאן היו נוהגים בצורה דומה, למרות שזה דבר חמור ביותר,

אך באותו הרגע אין לדעת מה התגובה האינסטיקטיבית של כל אחד!!

אולי אתה לא יודע איך תגיב. אני יודע טוב מאוד שאני לא אגיב בצורה כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אולי אתה לא יודע איך תגיב. אני יודע טוב מאוד שאני לא אגיב בצורה כזו.

יופי, כל הכבוד!

חבר'ה תארגנו לו פרס בבקשה, רצוי פרס ממש טוב!

מה אתה רוצה שנגיד עכשיו? סבבה הבן אדם עשה טעות והוא יודע את זה למה לחזור על 200 פעם?

שימו לב כל אחד פה אמר את אותו הדבר "למה להרים ידיים, תשמור אותם לעצמך, למה להתחיל מכות".

אחד אחד אמר אותו דבר, עדיף שתגידו משהו שיעזור לו ולא משהו חרוש שכולם כבר אמרו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני מכיר את האדון אישית, אדם שקט, ממש לא אלים, מנסה לפתור בעיות בצורה שקטה.

לצערי אני לא הייתי שם כשזה קרה, אבל גם אתם לא, ולפי מה שאני שמעתי הנהג ברכב רק הקניט ותקף מילולית את פותח השרשור, אז אל תשכחו שלטנגו צריכים שניים.

וכשמשהו בא לצאת מהרכב בצורה אגרסיבית \ מהירה זה רק מתריע על תגובה אלימה בדרך, מה עוד שהוא איים עליו ראשון שהוא יעשה לו בעיות.

פורסם

:roll:

Wiking כתב:

מי שלא יודע לשמור על התגובות האינסטיקטיביות שלו, מקומו לא בחברה צבועה.

נכון , גיבור אינטרנט, ברור שבצבא תפרתה, ביחידה קרבית מיוחדת - נכון ..או פרדס "שניר" ביפו .

לאנשים כמוך אומרים, נכון - אבל הגלגל מסתובב לו. ותלמד ,,

- על כל מנxxק, יש עוד אחד , והאחרון בא, עם סכין/אקדח - וכבר היו מקרים כאלה בכביש -

אם זו החברה, שבא אתה מאחל, להורייך, ילדייך להיות/לחיות - אני בספק גדול ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה קרה נבהלת?

בטח שלא בחברה אחוזת פאניקה והיסטריה שלהוטה לקטלג אנשים בכל הזדמנות שיש כי הם אמרו משהו שקצת זז מהאני מאמין שלך(טוב שלא זרמת בקיטלוג עד לבי"ס יסודי).

אני לא תומך במה שגנא עשה להפך אבל אני גם לא רץ לנקודת קיצון כמוך וכמו הבחור שציטטתי כדי להבהיר את הנקודה שלי (או כדי להשמע אמין בפני עצמי).

צא מהקופסה "שופט אינסטנט" לא כולנו גיבורי אינטרנט כמו שנעים לך לחשוב כשמישהו כותב משהו "שמתנגש לך".

פורסם
מה קרה נבהלת?

בטח שלא בחברה אחוזת פאניקה והיסטריה שלהוטה לקטלג אנשים בכל הזדמנות שיש כי הם אמרו משהו שקצת זז מהאני מאמין שלך(טוב שלא זרמת בקיטלוג עד לבי"ס יסודי).

אני לא תומך במה שגנא עשה להפך אבל אני גם לא רץ לנקודת קיצון כמוך וכמו הבחור שציטטתי כדי להבהיר את הנקודה שלי (או כדי להשמע אמין בפני עצמי).

צא מהקופסה "שופט אינסטנט" לא כולנו גיבורי אינטרנט כמו שנעים לך לחשוב כשמישהו כותב משהו "שמתנגש לך".

תראה גבר.. יוכיחו מעשייך, ותרומתך, לקהילה, לחברה לפורום, בעצות שיקדמו אותנו .

אני לא מקטלג, הפוך, אני מקצין, להראות את התוצאה הסופית, של החלטות לא שקולות.

ראה את תגובתי הקודמת , הודעה 70 מ 04:40 .

להיות חלק מחברה, מחייב אותנו לוותר, להבין, ולהכיר בחוקים, גם כשקשה לנו.

להלחם, לנקוט באלימות - רק בהגנה על החברה ( המדינה, המשפחה, האני ) כאשר מותקפים ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אתה טוחן מים (או סתם מתעקש לא להפנים) ,אני לא בעד אלימות והתגובה שלך מחזקת את מה שכתבתי

אתה זקוק לקיצוניות כדי לשכנע את עצמך שאתה צודק.

פורסם

לא נכון, אני מסכים עם אייל.

החברה בנויה בצורה שכל בן אדם שרוצה להיות חלק ממנה צריך לוותר על הזכויות שיש לו בטבע ולקבל את החוקים והנורמות החברתיות.

אם כל אחד מאיתנו היה לוקח את החוק לידיים היינו מגיעים למצב של אנרכיה, או יותר גרוע, למצב של אלימות ממוסדת כמו ברוסיה ומקומות אחרים בעולם.

מי שרוצה להנות מהזכויות שלו כאזרח במדינה, צריך להבין שהוא לא לבד ושאין לו זכות להרים יד אם לא תקפו אותו באופן ישיר לפני כן.

אף אחד לא תקף פיזית את פותח השרשור ובגלל זה לא הייתה לו שום זכות להרים יד.

אנשים שמתחילים אלימות הם אנשים לא נורמטיביים וסוטים (מושגים אנתרופולוגיים) והחברה מטפלת בהם על ידי אכיפת החוק.

אם מישהו תוקף אותי, אני לא אהסס ואתקוף בחזרה, אבל אם תוקפים אותי רק מילולית, אני אגיד להם ללכת לחפש את עצמם באברי הרוויה של אמא שלהם ולא אגרור את המצב למצב של מכות. זה לא שווה את זה וזה לא מקובל בחברה.

בני אדם צריכים לדעת לרסן את עצמם ולנתח את המצב. זה מה שמפריד אותנו מהחיות, ושום דבר אחר לא.

פורסם
מה קרה נבהלת?

אני לא מאחל לאף אחד שום דבר רע בחיים אבל אם האדם שהרביצו לו היה אבא שלך, אתה לא היית מגיב ככה.

עכשיו אני באמת רץ לקיצוניות: מה זאת אומרת לא ניתן לדעת איך תתנהג במצב דומה ? מה אתה פרא אדם, מה אנחנו בג'ונגל (כמה שזה אירוני אבל לפעמים זה מרגיש באמת ככה) ? אדם שלא יודע לשמור על הדחפים שלו מקומו לא בחברה. אחרת מי יבטיח שמחר מתוך דחף לא ילך ויאנוס את הבת של השכנים או גרוע מכך ?

* הדוגמא לא מכוונת לפותח השרשור אלא כתגובה על המשפט ההזוי "לא ניתן לדעת איך נגיב במצב כזה או כזה".

Veni Vidi Vici

פורסם

אני די מסכים עם הלך השרשור כאן בקשר לכך שהתגובה לא הייתה נכונה, אבל קרה לי גם מקרה די דומה לכך שמישהו יצא אלי מהרכב והרים עליי יד, במקרה זה היה אדם מבוגר שכנראה חולה קצת בנפשו ולכן השתדלתי מאוד לשמור על איפוק אז חטפתי שנים שלוש אגרופים אבל מיזערתי את הנזק וניסיתי להרגיע אותו במינימום אלימות אבל צריך להבין דבר אחד מאוד פשוט כולנו גברברים וכולנו יכולים לתפוס מישהו בהפתעה ולתת לו שני אגרופים לפרצוף לשבור לו את האף ולהשאיר אותם בכזה הלם שהם לא יספיקו להבין מה נפל עליהם, אבל באותה מידה אם אותו הבחור היה כמוך מירב הסיכויים שהוא היה רודף אחרייך עם הרכב ומספיק הייתה נגיעה קטנה בין הרכב לאופנוע שלך שהיית גומר בקיבינמאט במקרה הטוב עם צלעות שבורות במקרה הרע כמה מטרים מתחת לאדמה.

תחשוב על זה, שכמו שיש בחור כמוך שיכול לקפל את מירב האנשים ברחוב יש לא פחות בחורים שיכולים לקפל אותך וגרוע מזה להוציא עלייך כלי נשק ולתקוף אותך, אז תשתדל להתרחק מדברים כאלו

אבי.

פורסם
אם מישהו תוקף אותי, אני לא אהסס ואתקוף בחזרה, אבל אם תוקפים אותי רק מילולית, אני אגיד להם ללכת לחפש את עצמם באברי הרוויה של אמא שלהם ולא אגרור את המצב למצב של מכות. זה לא שווה את זה וזה לא מקובל בחברה.

מה לגבי מי שפוגע ברכוש שלך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צריך לראות את המצב.

אם זה בכביש, אני אבקש את הפרטים שלו ואתבע אותו אחר כך.

צריך לראות איזה נזק ואיך הוא עשה אותו.

כשהמטומטמת נכנסה בי ב70 קמ"ש כשאני עמדתי לא עשיתי לה כלום למרות שלא קרה לי כלום והאוטו שלי הלך כי ידעתי שיש ביטוח והיא לא יכולה להימלט מזה (זה קרה בחו"ל)

• תוכן חדש...