Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק, גם אני נוהג כמוך ולא רק לדו"ג אלא גם למשאיות ורכבים פרטיים אבל זו עדיין לא סיבה לתקוף את מי שלא נוהג ככה.

ולאדון ערס עם בימר, זה שאתה לא שומר מרחק סביר אומר שרק אתה מנסה להרוג את עצמך בעזרת נהגים אחרים. זה לא אומר שמה שהוא עשה שה בסדר אבל ברגע שתקפת פיזית העבירה וההתנהגות שלו בטלות בשישים לעומת ההתנהגות שלך ומה שהכי עצוב בכל הסיפור זה שגם אחרי שנרגעת אתה עדיין לא מסוגל להבין מה עשית לא בסדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יודעים מה אני עושה שאני רואה דו"ג נצמד לי לתחת?! אני נצמד לימין ומסמן להם שהם יכולים לעקוף, מה רע בזה?

אני סתם מנגח אותם עד שאני רואה שהם התרסקו על הכביש, ואז בורח..:roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם היינו יורדים ונותנים אגרופים לכל מי שסיכן, מסכן ויסכן אותנו בכביש אז

מפלס שבורי הלסת והפצועים בארצנו היה גבוה מאוד..

תחשוב על זה.

פורסם

מה שאני מנסה לומר הוא שכמו שהתגובה של הבחור בבימר לא היתה נורמטיבית גם התגובה של הנהג ברכב השני לא היתה נורמטיבית, לכן גם לו מגיע עונש ראוי, רובנו היו נותנים לדו"ג לעבור, הוא החליט להיות "חכם בלילה" וניסה להוריד אותו.

ולבחור בבימר, אני בהחלט ממליץ לך לא להשתמש בידיים ולהימנע בעתיד מהיתקלות עם אנשים שיש להם בעיית "זעם כביש", אנחנו בשנת 2008 אלימות לא אמורה להיות משהו שבשגרה.

פורסם

איציק, העובדה שאמרת את המשפט "ב2008 זה לא אמור להיות שגרתי" מראה שאתה בן אדם שחושב ורוצה שהאנושות תתקדם.

אחד הדברים שתוקעים אותנו הוא חוסר הרצון להתקדם כזן וחוסר היכולת להתמודד עם דברים כמו בני אדם ולא כמו אנשי מערות.

מצטער אם אני פוגע כאן במישהו אבל אלימות היא משהו ממש מטומטם בחיי היומיום ואני לא רואה שום מצב בחיים שלי כאדם בוגר שבו אני אלך מכות עם מישהו.

מן הסתם שאם מישהו יאיים עלי או על המשפחה שלי אז אני אגן עליהם בלי גבול אבל להרביץ למישהו בגלל שהוא בלם?

מה אתם מפגרים?

פורסם
דיברתי עם עורך דין. אין לי עבר פלילי ומהחקירה עולה שזה הגרסה שלי והגרסה שלו שהיא "עצרתי, שברתי לו את המראה והבאתי לו מכות". ממש הגיוני.......במיוחד שאני במדים של העבודה עם קטנוע של העבודה עם

### צורת ההתבטאות הזו איננה מקובלת בפורום, מי שישתמש בה יטופל משמעתית. ההנהלה ###

הגרסה שלו מאוד דומה לגרסה...שלך! אתה בעצמך תיארת שהכנסת לו מכות ואחרי זה עברת לרכבו. הנהג הנפגע לא סיפר לנו כלום, הידע הובא רק ממך. הדבר שיותר מצחיק שאתה מספר את הסיפור בדיוק כמו שהוא קרא (לטענתך), רק בזכות בגדי העבודה הוא זיהה אותך (ממליץ לך לפעם הבאה, אל תעשה זאת כאשר אתה מזוהה). דבר אחרון, העורך דין שלך לא נשמע לי משהו, אלא אם הוא הזהיר אותך מראש, לא לכתוב את פרטי המקרה בתפוצה חופשית לכלל האנשים (הפורום) תוך כדי הפללה עצמית שלך. אגב, אתה באמת רוצה שהנהג הנפגע יביא את הדברים שכתבת מקודם?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אין עדיין גזר דין. חקרו אותי כי הבן אדם הגיש עלי תלונה. החוקרת רשמה את הגירסה שלי לסיפור ועכשיו זה מועבר הלאה שם יוחלט אם לסגור את זה או להמשיך לבית משפט.

בכל אופן, לא משנה מה יהיה גזר הדין....במקרה שאפילו יסגרו אותו ואני אצא זכאי (לא יקרה כניראה אבל נגיד) אני הבנתי את הטעות שלי ובאמת הייתי צריך להמשיך בנסיעה או מקסימום להתלונן ולא להגיע למצב הזה.

כניראה שאם רוב המגיבים פה חושבים שאני יצאתי לא בסדר, זה ככה...

כניראה נכון מה שאומרים...עדיף להיות חכם מאשר צודק.

אני אעדכן בהמשך....אני כבר השלמתי עם העובדה ש99.9 אחוז מהמגיבים פה ישמחו מאוד לשמוע לאיזה כיוון זה הולך להתפתח בהמשך כניראה....

פורסם

אתה טועה , ממש לא נשמח, אם תענש בחומרה .

את חלקו של העונש, כבר קיבלתה , זה לא נעים, להיות מואשם ולהחקר במשטרה .

את הלקח, לדברייך למדתה, וזה טוב .

תמיד תחשוב פעמיים , האם הייתה רוצה, שהנפגע יהיה משהו מבני משפחתך ..

אני מקווה, ומאחל , שלא תוענש בחומרה .. ואם יסגר התיק, תהיה נהג ואדם רגוע יותר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מאחל לך שתצא מזה בלי נזקים, ובכל מקרה, להבא, אנא ממך, למד מהמקרה, אין לך זכות להרים יד על אף אחד, גם אם לכאורה הכי מגיע לו.

יש חוקים, צריך לציית להם, אין כל אחד שיעשה לעצמו דין. אין מצב.

אם אתה חושב שהרב מאחלים לך "נפילה" ב"תיק" הזה, הרי שלדעתי לא מאחלים לך "נפילה" , אלא בסהכ שתתעורר (ונראה שהבנת) ותבין שפסול להתנהג כך, גם אם אתה בטוח שאתה צודק, יתכן וחברים התקוממו נגד צורת ההתבטאות שלך, שבאה להסביר לכאורה שכך יש להתנהג.

בברכה ובהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אכן, פותח השרשור יצא מניאק אלים ולא סובלני.

יהיה מצחיק לראות אותך אומר את זה מולו

(למי שלא יודע פותח השירשור בערך 2 מטר גובה ו100 קילו של שרירים ופרנקוס לעומת זאת......לא)

פורסם
אני הבנתי את הטעות שלי ובאמת הייתי צריך להמשיך בנסיעה או מקסימום להתלונן ולא להגיע למצב הזה.

זה החלק הכי חשוב. כולנו טועים בכל מיני רמות ומה שחשוב זה להפיק את הלקחים וללמוד כדי לא לחזור על הטעויות.

שיהיה לך בהצלחה והכי חשוב זה אם יש לך את פרטי המתלונן להרים טלפון ולהתנצל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה וכל הזבל כאן במדינה שיוצאים כמו אינדיאנים ומערב פרוע, מגיע לכם גזר דין מוות, וחבל שאין גזר דין מוות בישראל, כי רק אנשים זבל כמוך על קטנוע או על סוס שמרביצים מכות ילמדו.

הכסף לא יעזור לא לך ולא לנפגע הלוואי ותקבל מאסר לזמן ממושך ועונש חמור על תנאי בתקווה שלא נראה אותך כאן ובמדינה שלנו יותר, מה עבר לך בראש, ואם היית גורם לו להתקף לב או בטעותהוא היה נלחץ ולוחץ גז ודורס בן אדם, מה היית מרגיש?

שמור מרחק, תנהג איך שלימדו אותך ועוף לנו מהחיים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כפיר, קמת עצבני משהו מה?

אני מתערב שמספר לא קטן מהמגיבים כאן היו נוהגים בצורה דומה, למרות שזה דבר חמור ביותר,

אך באותו הרגע אין לדעת מה התגובה האינסטיקטיבית של כל אחד!!

אתה לא צריך לתקוף אותו כי אין בזה צורך, הוא הבין את טעותו והצטער על כך ואני בטוח שלא

יחזור על זה שנית.

BMW אני מקווה שתצא מהעניין עם נזק מינימלי, אבל את השיעור לחיים למדת וזה הדבר החשוב

ביותר שקרה במקרה- לא כל מי שמרגיז אותנו, בכל מצב ובכל מקרה שהוא לא מרים עלינו יד, אנחנו אמורים

להרביץ לו.

יום טוב חבר'ה :)

• תוכן חדש...