Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא צריך להיות דיפלומט, שהרי אם אני זוכר נכון,

יש לך עבר (או גם הווה?) על דו"ג.

אתה מוזמן לשתף מנסיונך בתחום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יצאת ממש לא צודק וממש מטומטם, קודם כל אני שונא את כל רוכבי הקטנועים, ואני מקווה שימשיכו לחתוך ולעקוף אותך כי אתם חושבים שהכביש שלכם ובפקקים עוקפים את כולם ודופקים מראות בלי חוצפה, ומחכים לירוק במעבר החציה ולהפריע לאנשים לחצות, ולא נשכח את נוסעי מדרכות.

האמת היא שהתאפקתי מלהגיב, אבל אחרי התגובה של כספר, לא נראה לי שיש צורך להתאפק עוד.

מעניין, רכבת פעם על דו"ג מימיך? אולי יום אחד בתחתית של שרשרת המזון בכביש היה משנה את זוית הראיה שלך מהקצה אל הקצה.

למען הגילוי הנאות, ביומיום גם אני רוכב על דו"ג. וספה PX200, אם זה אומר לך משהו. ישנה, עגלגלה, איטית ונוסטלגית.

אני מניח שכואב לך פשוט כי כלי הרכב שלי, על אף היותו צנוע, זול ופחות מהיר מהטויוטה קורולה, שאם להסתמך על הכתוב בחתימתך, את גבולותיה אתה בודק השכם והערב, מגיע כמעט לכל מקום בשליש מהזמן שלך לוקח, במחצית מהדלק ובאפס עלות חניה. אבל אין מה לעשות, כשאתה נוסע ללא ארבעה גלגלים ומזגן בתנועה הצפופה של מרכז ת"א, אתה חייב לפתח אינסטינקטים של חיה כדי לשרוד. אתה בתחתית שרשרת המזון, זוכר? יש דברים שאם לא נעשה אותם כרוכבים, אנחנו פשוט מהמרים על חיינו. זאת הסיבה שאני נוסע על השוליים בכביש בין עירוני, עובר בזהירות בין מכוניות בפקק, עומד תמיד ברמזור לפני כולם (אבל לא על מעבר החציה), משתדל לצפות ולתכנן כמה שיותר קדימה ובחיים (!!!) לא נוסע על המדרכה. אני יודע שיש עבריינים שמוציאים שם רע לכל שאר הרוכבים שומרי החוק. מצד שני, אני מכיר גם טיפוסים שמשתוללים באירועים של ספורט מוטורי וגורמים לתאונות, מה שגורם אח"כ לדעת קהל עויינת ביחס לכל הענף.

גם אתה מכיר את הטיפוסים האלה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה יצאת ממש לא צודק וממש מטומטם, קודם כל אני שונא את כל רוכבי הקטנועים, ואני מקווה שימשיכו לחתוך ולעקוף אותך כי אתם חושבים שהכביש שלכם ובפקקים עוקפים את כולם ודופקים מראות בלי חוצפה, ומחכים לירוק במעבר החציה ולהפריע לאנשים לחצות, ולא נשכח את נוסעי מדרכות.

אכן, פותח השרשור יצא מניאק אלים ולא סובלני.

הבעיה היא שגם אתה לא ממש חף מפשע, ולפי דעת הקהל, יצאת חומוס!

פורסם

אני כל כך חם מהנושא של הקטנועים בגלל שיש לי חברים שנפצעו על קטנועים, תאונות שאבא שלי עבר עקב קטנוענים משתוללים.

יש לך קטנוע מאוד חמוד לדעתי, אהבתי במיוחד את הידית האחיזה שיש עליה קלאץ' ו-6 הילוכים.

וכן אני מכיר מקרים כאלו ואני מודה בהם ומצטער בהם כמו שאמרתי על גבי הפורום, ולא רצו לחשוף את שמי אך אני חשפתי את עצמי ומסכים עם כולם שעשיתי טעות. אני נוסע הרבה על הכבישים ורואה כל היום קטנועים ואופנועים שמשתוללים רק חבל שאתה לבד עם הווספה לבד לא תעשה את השינוי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני לא רוצה לשקר. אני בודאות הולך להגיד את האמת ובדיוק מה קרה שם כי אני לא מרגיש שאני זה שיצא לא בסדר פה.

אני לא רוצה להכנס להאם מה שעשית היה בסדר וכו'.

קראנו כאן תגובות מכל קצוות הקשת.

רק רציתי לבקש ממך לעדכן איך מתפתח הסיפור, ממש מעניין אותי לדעת מה הטיפול במקרה כזה.

אז אשמח לשמוע עידכונים.

תודה.

פורסם

התגובות של המייעצים פה פשוט מביישות.

"תשיג עו"ד"

"תשקר"

מישהו פה טרח להפעיל את השכל לפני שפלט את השטויות האלה?

הבחור הלך עם קסדה, וכמו איזה נמושה דפק מכות למישהו אחר שהעיר לו על הכביש, ומה עושים נכבדי הפורום?

מייעצים לו שייקח עורך דין, שיישקר, שיציל את עצמו מציפורני מערכת החוק שנטפלת למעולים בפרטיה [אירית כבר כתבה מלח הארץ לא?] בכאלה מקרים אין לי אלא להתבייש בתגובות של האנשים שכותבים פה, מפאת העדר היכולת להבחין בין טוב לרע, בין מותר לאסור.

הנהג של המכונית הרגיש שהקטנוע מסכן אותו - זכותו, ואם הוא בחר להעיר לקטנוען, הוא למעשה נתן לו שתי אופציות - להמשיך הלאה או לעצור ולהסביר את עצמו.

אופציה של אגרוף בפנים כשאתה עם קסדה [נמושה כבר אמרתי?] לא נכללת ברשימה.

אני מכיר את המטבע משני הצדדים, יצא לי לרכב על קטנוע לא מעט זמן והייתי אפילו שליח כמה חודשים, מאידך אני גם מכיר את רוכבי הקטנועים שגורמים לי לאחל להם נפילה \ התרסקות \ פגישה עם אוטובוס עקב התנהגות חצופה ומכוערת על הכביש, אז מראש תחסכו ממני את ההטפות של כמה מסכנים רוכבי הדו"ג

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לזה שמעלי...הייתי בלי קסדה (הורדתי אותה עוד כששמעתי אותו צועק ברכב). כשהתקרבתי לחלון שלו הייתי כבר ללא קסדה, ולפני שהרוחות התלהתו הסברתי לו שאני נוסע במרחק מספיק גדול כדי לעצור אז שלא ידאג לבריאות שלו. ועובדה שהספקתי לעצור אחר יבלימת חרום שהוא דפק מלפני ללא סיבה וניסה להרוג אותי בעודי רוכב על הקטנוע.

אני נוסע בבוקר לעורך דין להתייעץ איתו ואעדכן בהמשך.

אגב לפני כמה חודשים היה מקרה (היה גם בעיתון) שחבר טוב מהעבודה קיבל מכות רצח במרכז הכרמל. הבן אדם היה מאושפז 3 ימים ויש לו צלקות על הראש שנישארו. הפילו לו לפני זה את הקטנוע ונשברו כמה חלקים. תפסו את הערבים שעשו את זה והיום כשסיפרתי לו אז הוא אמר לי שבמקרה שלו שיחררו אותם ובזה זה נסגר. אז על אגרוף מסכן שאפילו שריטה לא השאיר אני אופטימי...

אעדכן בהמשך....

פורסם

זה לא עושה אותך יותר גבר העובדה שהורדת את הקסדה.

מה שהוכחת זה שאתה ניאנדרטל שלא מסוגל לשוחח כמו בן אדם ולפתור בעיות דרך דיבור.

הדבר הנכון לעשות היה לקחת את הדברים שלך ולעוף משם בלי להרביץ לאף אחד.

אם היית נתקל במישהו אחר במקרה הזה היית פשוט מקבל מכות ומגיע לבית חולים, או אפילו מקבל כדור בראש.

היית אידיוט, אתה סוציופט, אין לך כבוד לאנשים ואני מאחל לך החלמה איטית מאוד מהפעם הבאה שידפקו לך מכות כי החלטת להתעסק עם הבן אדם הלא נכון.

אגב, אם אתה כבר עושה את זה, תהיה בטוח שלא ראו את המספר שלך...

פורסם

אורז בה אם ווה

מה קרה בין פברואר

בעניין: אלה מתקפלת (טלסקופית), חוקי להחזיק ולהשתמש?

אני בחיים לא הצאתי את הגל זיזים באמת. ואני בכללי לא הגעתי למצב שרבתי מכות על הכביש. בפעמים היחידות שיצאתי מהרכב אנשים לא המשיכו והתנצלו יפה. אולי גובה של 192 ס"מ ומשקל 108 קילו ו8 שנים בחדש כושר מרתיעים אותם....לא יודע. בכל אופן זה שימש אותי יותר למקרים של אם מישהו יוציא עלי סכין או סתם נסיון לשוד של הרכב. דבר כזה עלול להרוג ואני מספיק חכם בישביל לא להוציא אותו סתם על כל מישהו שחותך אותי.

וכאחד שעבד מאבטח בכמה מועדוני לילה פה בצפון (אומן 17,ורטיגו ועוד), אלה או גג זיזים במקרה שלי זה משהו שטוב שיהיה לך במקרה שמישהו בא אליך עם סכין.

אז כמו שאמרתי..זה שם בעיקר בישביל השקט הנפשי. (האמנם?)

לבין היום?

אירית

פורסם
יש לך קטנוע מאוד חמוד לדעתי, אהבתי במיוחד את הידית האחיזה שיש עליה קלאץ' ו-6 הילוכים.

ארבעה הילוכים, אבל מי סופר...

אני נוסע הרבה על הכבישים ורואה כל היום קטנועים ואופנועים שמשתוללים רק חבל שאתה לבד עם הווספה לבד לא תעשה את השינוי.

אבל זאת בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר לך: זה לא אני לבד. רוב רוכבי הקטנועים שאני רואה הם כאלה. אני לא יודע כמה זמן ביום אתה מבלה על הכביש, אבל אני כמעט כל יום עושה את הדרך שבין כפר יונה לת"א הלוך ושוב, שזה יוצא מרחק של כ-80 ק"מ. מספיק טוב?

אותם רוכבים שאתה מדבר עליהם בהחלט קיימים, וזאת תהיה טמינת ראש בחול להתעלם מהם. אני מאמין שיש לטפל בהם ביד קשה, שכן מעבר לעובדה שהם מסכנים את הסובבים אותם, הם מוציאים שם רע לכולנו ובין היתר גורמים להאמרת מחירי הביטוח, עד כדי כך שמחיר ביטוח החובה של הווספה יקר יותר ממחירי החובה+צד ג'+ביטול השתתפות עצמית+שמשות של האלפא.

אבל החשוב ביותר לזכור שזהו מדגם לא מייצג ושלא כולם כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

הוא לא יקר יותר הוא כמעט כפול :|.

בדו"ג שלך - חובה + ג' אתה משלם כ- 4,000 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בריונות כזו יש לעצור ובכל הכח , הלוואי וימצו איתך את הדין .

איך אתה לא מתבייש תגיד , להתנהג בבריונות בכביש ואחר כך לבוא לכאן ליילל :evil:

פורסם

אתה האשם היחידי פה,

גם אם תיסע על בימבה, או על טרנזיט או על קורקינט,

אתה אמור לשמור מרחק, בלי שום קשר על מה אתה נוסע.

מה זו השטות הזאת?

יום אחד אתה תיפגוש מישהו שהוא בדיוק כמוך, ולשניכם זה לא ייגמר בטוב.

----

פורסם

אם ידעת לעשות אז תדע לשלם.

אתה לא שופט ולא מוציא אל הפועל. אם אתה חושב שהנהג ביצע עבירה כלשהי (וגם נהיגה בקלות דעת היא עבירה חמורה) אז תרשופם את הפרטים ותגיש תלונה. במקום זה בחרת לפעול כמו בריון רפה שכל ולהשתמש באלימות.

אם הנהג הנפגע קורא כאן אז אני ממליץ לו להגיש נגדך תביעת נזיקין אזרחית על אובדן ימי עבודה, פחדים וטראומות וכאב וסבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה לא צריך להיות דיפלומט, שהרי אם אני זוכר נכון,

יש לך עבר (או גם הווה?) על דו"ג.

אתה מוזמן לשתף מנסיונך בתחום.

תרשה לי להיות דיפלומט מתי שנראה לי?

ברמת העיקרון, אני חושב שכל נהג מכונית שנעקף בפקק ע"י דו"ג צריך להודות לו בלב כי בזכות רוכב הדו"ג הפקקים הבלתי נסבלים של גוש דן פחות ארוכים.

זה שחלק מהשליחים מתנהגים כמו בהמות זה בעיה, אבל זה מצדיק גישה כמו ש-matrixx הציג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...