Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. זכותו לבלום חירום בגלל חתולה בכביש וזאת אשמתך אם לא שמרת מרחק

2. פעם הבאה שבנאדם מעיר לך על משהו, תלך הצידה ותעשה יוגה או מה שלא יהיה להרגעה

3. לך לפסיכיאטר ובקש מרשם לרטלין כי אתה אדם עצבני ואלים וזקוק לטיפול דחוף עקב התפרצויות זעם

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין לקרוא את התגובות פה, על רקע שרשור אחר שהייתי מעורב בו לא מזמן.

הערה חסרת טאקט מצידי גרמה לשטף תגובות ארסיות מאנשים שונים, ביניהם כמה מוותיקי הפורום.

הם התיימרו לרחם עליי או לשנוא אותי עקב זה שאני מניאק/מקנא בעשירים/אין לי חברה/משהו מעיק עליי.

פה יש לנו מקרה אחר. בחור רוסי שנוהג ב-BMW שחורה (למרות שבמקרה הנ"ל הוא רכב על קטנוע),

מתעצבן על אידיוט שניסה לחנך אותו, ובדרך כמעט גרם למותו. אז בתמורה, הוא מעיף כמה אגרופים

ושולח את האידיוט לבי"ח עם עצבים מרוטים.

החלק המעניין הוא שהתגובות למקרה הזה אינן שונות בהרבה מהתגובות למקרה השטוטי שלי, וכאן יש

לנו בחור שמראה נטיות אלימות, ותכל'ס, אני הייתי מפחד להגיב לו בצורה כזאת מעל דפי האינטרנט.

המצב הזה גורם לי לפקפק ברצינותם של אותם חברי פורום. קשה לי להבין מדוע תגובתם לדעה של איזה

ילד דומה כ"כ לתגובתם למקרה מובהק של אלימות בכבישים. מה זה אומר על טיבם של הדיונים האלה?

ד"א, דעתי האישית - הייתי עושה את אותו הדבר, רק עם נזקי רכוש במקום נזקי גוף.

פורסם

לפי מה שסיפרו לי עליך אתה חומד של בחור ורגוע כמו ים המלח, אבל אם אתה טוען שיש ואדים אחר אז קח כבר חברה ותרגיע

אירית

(נא לכתוב בפונט רגיל בצבע רגיל- ההנהלה)

פורסם

כשאתה כותב דברים בסגנון :

לפי מה שאני רואה, האנשים האלה לא יודעים עבודה מהי, והכסף מגיע מההורים.

לאדם כזה לא מגיע "להנות". מגיעה לו סטירה לפנים עם איבר אינטימי, בשביל להזכיר לו מה מקומו בשרשרת המזון.

וממשיך ומנסה להצטדק, ועוד קורא לאנשים "רברבנים" על זה שהם צילמו את הרכב שלהם

והעלו תמונות לאתר, אל תתפלא שאח"כ מגיבים לך ברוח מסויימת.

ועדיין, לא מצאתי שום הקשר בין אותן תגובות לשרשור הנ"ל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שמע,לפי מה שאני קורא אתה בן אדם לא פרייאר אז אתה הייתה צריך להיות יותר חכם ולא לביא לבן אדם אגרוף אלה להגיב רק אם הוא היה מרים עליך יד.

אגב ואם לבן אדם היה אקדח או משהו אחר מה אז היה קורה?

ועכשיו לא חבל על הבעיות שיעשו לך? הוא גם יכול לתבוע אותך על נזק פיזי / נפשי אם הוא הולך לבית חולים.

פורסם
הוציאו עלי לא פעם סכין ותמיד הבן אדם יצא מקופל מהמועדון באמבולנס.

אני ממש לא בא אדם אלים, אני אלים רק כשתוקפים אותי או מאימים על החיים שלי. בואו נהפוך את המצב לרגע....מה את םהייתם עושים? מחכים שהוא יצא ויתקיף? אומרים לו "סליחה שאני כמעט התרסקתי בגללך אני מצטער ....?.?

כשהרבצת לו הוא לא סיכן אותך בכלל. הרבצת לו כי רצית להחזיר לו והחזרת לו - באלימות.

אני חוזר, באת להחזיר לו. זה הופך אותך לאדם אלים.

תבוא עם גישה כזו למשטרה ותסיים עם תיק פלילי.

במקומך הייתי עכשיו משקשק ובגדול. אם המותקף ייתעקש עם התובע, אתה יכול לסיים כאן עם כתם לא קטן לכל החיים.

ולא, כשקרה לי מקרה דומה ויצא גבר קטן בגיל העמידה מהאוטו, הסתכלתי עליו מלמעלה למטה ואמרתי לו: "תסתובב, כנס וסע!" ונסגר העניין.

אם הייתי מגיב באלימות לכל אידיוט שמסכן אותי בכביש כבר מזמן הייתי בכלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב אז ככה

תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד, תשיג עו"ד,

עו"ד פלילי

עד מחר בבוקר

הבנת?

לא כי אתה היית בסדר או לא בסדר, כרגע זה לא מעניין לפחות אותי, אלא כי בלי להבין מבחינה משפטית את מה שעשית ולספר אותו ,סיפור פשוט הופך לתקיפה במקום הגנה עצמית

פורסם

אתה יצאת ממש לא צודק וממש מטומטם, קודם כל אני שונא את כל רוכבי הקטנועים, ואני מקווה שימשיכו לחתוך ולעקוף אותך כי אתם חושבים שהכביש שלכם ובפקקים עוקפים את כולם ודופקים מראות בלי חוצפה, ומחכים לירוק במעבר החציה ולהפריע לאנשים לחצות, ולא נשכח את נוסעי מדרכות.

ות'אמת אני לא מאמין שעד עכשיו לא למדת שבחיים לא מרימים יד ראשון על בנ-אדם? יש לך פה יכולת לקלל, להעליב, לעצבן, לפגוע ועדיין אותו יום היה נגמר בזה שלא נגרמה טראומה פיזית לאף אחד והוא יכול לשכוח מעוד דביל שעצבן אותו היום.

אני הכי אוהב אנשים שבאמצע הכביש אוהבים לבקר את הנהיגה שלי, זורק לעברם 2 משפטים הם מסתובבים ונוסעים לדרכם כי אני עברות תנועה לא מבצע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ועדיין, לא מצאתי שום הקשר בין אותן תגובות לשרשור הנ"ל.

כנראה הוא מתכוון להודעה 9 ו- 11 בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=210248

אני מקלל אותם אם הם ממש מטומטמים ונוסע משם בשביל להימנע ממכות בכמעט כל מחיר.

רק שזה לא יגיע לרמה של מרדפי רכב ממרכז הארץ עד לצפון... :-)

פורסם

לא, הוא מתכוון לשרשור "הצוללת כחולה" ולציטוטים שלו למעלה שאני קישרתי מאותו שרשור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואתוך לא היו מזמינים לחקריה. :roll:

חרקירי?

פורסם

לא

אבל אחרי שהבהרת את זה הכל ברור, לא ידעתי שגם לפורום יש קליפי

פורסם
אתה יצאת ממש לא צודק וממש מטומטם, קודם כל אני שונא את כל רוכבי הקטנועים, ואני מקווה שימשיכו לחתוך ולעקוף אותך כי אתם חושבים שהכביש שלכם ובפקקים עוקפים את כולם ודופקים מראות בלי חוצפה, ומחכים לירוק במעבר החציה ולהפריע לאנשים לחצות, ולא נשכח את נוסעי מדרכות.

אני מאוד נבוך מכך שחבר ותיק כמוך ב-CF כתב דבר כזה.

(זאת התגובה הכי דיפלומטית שהצלחתי לנסח)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...