Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מאחל לאף אחד שום דבר רע בחיים אבל אם האדם שהרביצו לו היה אבא שלך, אתה לא היית מגיב ככה. אני לא תומך באלימות

עכשיו אני באמת רץ לקיצוניות: מה זאת אומרת לא ניתן לדעת איך תתנהג במצב דומה ? מה אתה פרא אדם, מה אנחנו בג'ונגל (כמה שזה אירוני אבל לפעמים זה מרגיש באמת ככה) ? אדם שלא יודע לשמור על הדחפים שלו מקומו לא בחברה. אחרת מי יבטיח שמחר מתוך דחף לא ילך ויאנוס את הבת של השכנים או גרוע מכך ?אני לא תומך באלימות

* הדוגמא לא מכוונת לפותח השרשור אלא כתגובה על המשפט ההזוי "לא ניתן לדעת איך נגיב במצב כזה או כזה".

ככה יותר ברור ?

יש לך בעיה בהבנת הנקרא? (או שאתה סתם להוט להגיב:roll:)

התגובה שלי היתה מכוונת לצורה שבה הדברים נכתבו

פרנקוס.......

מה אתה רוצה ? :?

פורסם

טוב אני קורא פה את מרבית השרשור וקשה להתעלם מהתגובות המפגרות של חלק מהאנשים פה.

מגיע לך גזר דין מוות? שישלחו אותך לכלא? וכו'? התחלקתם על השכל?

אני בעד מה שגנה עשה, אני מכיר אותו לא מעט זמן ויודע שהוא בנאדם שלו ורגוע ולא יעשה דבר כזה לכל אחד אלא רק אם הוא ממש עצבני. הוא לא איזה ערס עבריין צעצוע שמחלק מכות לכל בנאדם ברחוב רק כי אמר לו בוקר טוב לא בדרך שהוא אהב.

לי קורה אלפי פעמים בכביש כשאני נוסע וחותכים אותי בכיכר כשאני נוסע במהירות וצריך ל***ן את הברקסים רק בגלל שהחמור לא רצה לתת זכות, רק אלוהים יודע כמה אני מתעצבן ושונא אנשים כאלה.אבל אני בטוח שאם הייתי שטור סמוי ועוצר אותם מטר אחרי זה ונותן להם דו"ח בסכום שהיו נופלים להם התחתונים הם היו לומדים מזה ולא היו חוזרים על זה. ואני גם לא 2 מטר ושוקל 100 קילו והייתי סלקטור וגם במקרה הזה אני לא יכול לצאת על אותו בנאדם שילמד לקח, פותח השרשור כן כזה והוא אכן עשה זאת!

כלא לא כלא עונש מוות או לא ועם כל החפירות מוח שלכם פה אני בטוח שאם אתם הייתם במקומו והייתה בידכם החזות שמסוגלת להפחיד בנאדם וללמד אותו לקח שפעם הבאה אפילו לא יעיז לפתוח את החלון ,,הייתם עושים זאת(לאו דווקא במכות או באגרופים) נכון זה היה לא מוצדק ואני בטוח שהוא גם הבין את זה אבל מפה ועד איחולים כאלה?גועל נפש....קודם תיהיו בנעליים שלו(שניה אחת לפני התרסקות על הכביש ואולי מוות) ואז תשפטו את הבננאדם!

פורסם
למה אתה עומד בדרך מהירה?

אירית

להתמתח , ולהטיל את ,, ולרענן את השממה, בצד הדרך המהירה.

(אירית - איך צוות אויר קרבי, מתרענן בדרך מהירה HIGHWAY ) ..

פרנקוס.......

מה אתה רוצה ? :???:

שלא יכנסו בו. כשהוא עומד ..(ואם כן, לפחות הבחורה, שווה,ללא תאונות.שתשאיר טלפון..ואם יש דפיקה,שתהיה..לדעתי הגיוני )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כפיר, קמת עצבני משהו מה?

אני מתערב שמספר לא קטן מהמגיבים כאן היו נוהגים בצורה דומה, למרות שזה דבר חמור ביותר,

אך באותו הרגע אין לדעת מה התגובה האינסטיקטיבית של כל אחד!!

אם כל רוכבי האופנועים/קטנועים היו מאמצים את מה שאמרת בזה הרגע, כל יום היינו מקבלים דיווחים על תגרות.

כנס "לפול גז" ותקרא כמה סיפורים משם כאשר כל רוכב היה מעורב "בכמעט תאונה".

עדיין לא שמעתי על אחד מהם שהרים יד על אדם אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ככה יותר ברור ?

יש לך בעיה בהבנת הנקרא? (או שאתה סתם להוט להגיב:roll:)

התגובה שלי היתה מכוונת לצורה שבה הדברים נכתבו

פרנקוס.......

מה אתה רוצה ? :?

חמודי, אז תצטט אותי ולא תהיה בעית הבנת הנקרא (שקיימת דווקא אצלך...)

Veni Vidi Vici

פורסם
להתמתח , ולהטיל את ,, ולרענן את השממה, בצד הדרך המהירה.

(אירית - איך צוות אויר קרבי, מתרענן בדרך מהירה HIGHWAY ) ..

אייל .

התכוונת מתפנה?

להתרעננות פשוט פותחים את החופה, חצי, שלא תהייה רוח חזקה מדי, לגבי השתנה, או שמביאים איזה כלי קיבול, או שפשוט משתינים על הפאנל

אירית

פורסם
אני לא מאחל לאף אחד שום דבר רע בחיים אבל אם האדם שהרביצו לו היה אבא שלך, אתה לא היית מגיב ככה.

עכשיו אני באמת רץ לקיצוניות: מה זאת אומרת לא ניתן לדעת איך תתנהג במצב דומה ? מה אתה פרא אדם, מה אנחנו בג'ונגל (כמה שזה אירוני אבל לפעמים זה מרגיש באמת ככה) ? אדם שלא יודע לשמור על הדחפים שלו מקומו לא בחברה. אחרת מי יבטיח שמחר מתוך דחף לא ילך ויאנוס את הבת של השכנים או גרוע מכך ?

* הדוגמא לא מכוונת לפותח השרשור אלא כתגובה על המשפט ההזוי "לא ניתן לדעת איך נגיב במצב כזה או כזה".

אני לא יודע איך זה אצלך אבל אני אישית יודע שאבא שלי לא עושה כאלה דברים מטומטמים על הכביש ככה שאין סיבה שירביצו לו.

הבעיה העיקרית היא שרוב המגיבים פה זה אנשים בלי קשר מעשי לדו גלגלי שמכירים את הענף מאיזה שליח פיצה שאי פעם חתך אותם.

דו גלגלי זה מספיק מסוכן היום גם בלי שאנשים חולים יעשו לך בלימת חירום באמצע הכביש כי מה שעשית לא מתאים להם. אני לא יצדיק את מה שעשית אבל אני בטח לא ייתן לך בראש כמו כל שאר האנשים פה.

לי קרה פעם המקרה שבמקום שאני גר יצא מהבית בן אדם שהחליט שאני ועוד חבר הרעשנו לו בלילה עם הטוסטוסים. הוא יצא מהבית וזרק עליי משהו תוך כדי נסיעה. לאיש(שהיה בן 50 בערך) יש מזל גדול בעיקר בגלל ש:

א. הוא לא גרם לי לאיזושיהי פציעה.

ב. יש לו מזל שהחינוך שקיבלתי מהבית זה לכבד אנשים שבוגרים ממני(גם אם הם משוגעים)

to finish first first you have to finish

פורסם
חמודי, אז תצטט אותי ולא תהיה בעית הבנת הנקרא (שקיימת דווקא אצלך...)

HOPELESS

:screwy::loco:

חמודי תקרא לחבר שלך (ידיד או מה שזה לא יהיה אצלכם בקהילה)

פורסם

שטויות, הוא עשה סולחה עם הבולם וביחד עם צביקה פיק מבלים בטורקיה במסיבת רווקים

זהו סוף טוב הכל טוב

אירית

פורסם

או שהשוטר הפיל עליו בטעות אטב והוא דפק לשוטר אגרוף לפנים ושרף לו את הניידת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואז הטופיק יהייה "לאן נעלם גנאדי", ותעלנה פה השערות הזויות, ואז זה יהפוך להיות הפגנה למען שיחרורו של גנאדי, והוא יגיד אני מודה מודה אהה בעצם זה מסיפור אחר.

מענין שליין מן עדיין לא הגיב, ובכלל שי השתעשעתי במחשבה מה היה שם המשתמש לך לו קראו לך שם.

זהו סוף שבוע נכנס, הרגע עשיתי קבלת סוף שבוע

סוף שבוע נפלא, ושגנאדי יחזור הבייתה בשלום

אירית

• תוכן חדש...