Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא תשלם?

תשב!

פה זה לא דרום אמריקה. לא תשלם? יפתחו לך תיק בהוצל"פ, אתה תארגן חברים שיגישו תביעות להוצל"פ בעוד כמה מליוני שקלים, הוצל"פ יעשו חקירת יכולת ויפסקו לך תשלום חודשי של 1000 ש"ח ואותם 1000 ש"ח יתחלקו 999 ש"ח לחברים (שיחזירו לך אותם) ושקל אחד לבעל החוב המקורי.

במקביל אתה תרשום את המרצדס על שם הבת, את הוילה תדאג שהחתן יעכל ואז לא יהיה ניתן לממש אותה, תעבוד כשכיר בעסק שלך שנרשם על שם הבן בשכר מינימום ותחיה על מזומנים.

התסריט הזה בכלל לא דמיוני אלא מבוסס על מקרה אמיתי שעברתי. למזלי הבת היתה עו"ד ולא סבלה מעודף כסף אז בתצהיר שלה היא צרפה דוחות מע"מ ודפי בנק שמעידים על הכנסה יותר נמוכה מהתשלום על המרצדס ובדפי הבנק היתה כל חודש הפקדה במזומן יום לפני התשלום על האוטו בסכום המדוייק. כשהסברנו לאבא שלה שנדאג שהיא תשב ותאבד את הרשיון הוא שילם הכל במזומן (385,000 ש"ח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל BMW R,

http://www.solarlaw.co.il/assault-compensation/

אני חושב שאתה לא צודק ואשמח אם אנשים כמוך יבלו קצת בכלא כך שבפעם הבאה לא תרים יד על אף אחד.

ולכל שאר החכמולוגים פה שפותחים תיקים ומעלימים רכוש, אתם כנראה ילדים שחיים בסרט, אתם תנהלו חיים שלמים תחת רדיפה בלתי פוסקת של ההוצאה לפועל? כל משכורת שתרוויח תחולט אן שתעבוד בשחור כל חייך?, אף פעם לא יהיה לך חשבון בנק או דירה או רכב, הכל יהיה רשום על חברים ומשפחה, כל זה כיוון שפעם כאשר היית צעיר וטיפש מישהו העיר לך על הנהיגה שלך והכנסת לו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לפותח השרשור המתחסד:

1.אתה משחק אותה "קול" עם זה שאתה לא מפחד בכלל ממה שיהיה בבית משפט ובמשטרה, אבל האמת היא שאתה משקשק מפחד,עובדה שפתחת את השרשור הזה.

2.אתה נמושה. סליחה,טעות שלי. אתה נמושה.

3.אתה משחק אותה כאילו אתה בכלל הקורבן בסיפור הזה,אבל מהשרשור שאירית צירפה מקודם (האלה הטלסקופית) עולה שזו לא פעם ראשונה שאתה יוצא מהרכב שלך לאיזה בנאדם ש"עיצבן" אותך,גבר גבר אתה,אתה כנראה חושב שאם אתה נראה כמו מקרר אז אתה יכול לאיים על כולם (הרי אתה יוצא מהרכב כדי לאיים,לא כדי לנהל דיון תרבותי), אז מר מקרר, אפילו אם אתה מקרר AMANA SIDE BY SIDE, אתה לא תעצור 9 מ"מ או אפילו 0.22 ביום שמישהו יחליט לשים בך כדור (וזה עוד יקרה בקצב שאתה יוצא מהרכב).

אולי לא תקבל את הכדור בראש כמו שמישהו פה אמר,אבל גם אם תקבל אותו ביד\רגל,אתה תעצור ותבכה כמו נמושה,שזה מה שאתה,והקטע הכי יפה,שאפילו שלא נגעת באותו אחד ש"יצאת מהרכב לכבודו", יש לו קייס נגדך כי הוא ירה בך מתוך הגנה עצמית.

4.זה שהורדת את הקסדה לפני שנתת לו אגרוף לא עושה אותך גבר, כי עדיין הוא בעמדת נחיתות (יושב בתוך אוטו).

5.אם זה היה מישהו קצת יותר חמום מוח ממך,הוא היה אמנם מקבל ממך אגרוף,אבל בשנייה שהיית מתחיל את הנסיעה הוא היה שם גז ונותן לך איזו נגיחה שהיתה מאשפזת אותך (סביר להניח שזה מה שהייתי עושה,ותתבע אותי על נזיקין בגין תאונת דרכים, קורה,בשביל זה יש ביטוח).

6. אתה מטומטם, אני מאוד מקווה שתאכל אותה חזק חזק,הן מבחינה כספית,והן מבחינת החוק,כי אני פשוט מתעב אנשים כמוך, אתה יודע להיות גיבור על חלשים ממך,אבל כמו שהבטחתי לך,אתה לא חכם במיוחד,ואתה הרי תמשיך לצאת מהרכב בגלל שמישהו צפר לך, ויום יגיע ואתה תצא לבנאדם הלא נכון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ואיך אומדים נזק גופני (הפיך) בכסף לעניין משפט אזרחי?

יש "מחירון",שזה ספר עב כרס שמתאר בערך כל פגיעה גופנית אפשרית,ולפיו ניתן לאמוד אחוזי נכות\גובה פיצוי כספי.

אבל בתביעה אזרחית זה מה שיפה,שמעבר לנזקי גוף,מתווספים עוד המון סעיפים אחרים (עוגמת נפש,ימי מחלה,סיוטים בלילות).

בוא נאמר ככה:

אותו נהג מוכה יכול לתבוע אותו מלבד הנזק הגופני על הנזק לרכב (מראה שבורה), עוגמת הנפש בעקבות הפחד שנגרם לו, לתבוע אותו על בעיות בשינה (סיוטים באמצע הלילה כתוצאה מהחוויה שעבר),על פחד מקטנועים ועוד 1001 סעיפים שעבורנו נראים מטופשים,אבל עבור שופט\עורך דין הינם לגיטימיים לגמרי.

אני עברתי תאונת דרכים שבה הייתי הולך רגל, ונפגעתי ע"י משאית סמיטריילר שנהגה נרדם על ההגה.

לא משנה הסיבות, החלטתי לא לתבוע אזרחית את הנהג, אבל מה שכן,הספקתי לעשות בירורים.

אצל כמה עורכי דין שהייתי נאמר לי שלמרות שלא נפגעתי בצורה רצינית (רק פגיעות יבשות,לא שברתי כלום ולא דיממתי אפילו), יש לי פה קייס לתביעה של 250K שקל,ואם אני מחליט ממש להכנס בחברת הביטוח של נהג הסמי אני יכול "לעבוד קצת יותר קשה" ולהקפיץ את התביעה לכיוון ה-400K שקל,ורוב הסיכויים שאני אקבל את מלוא הסכום.

בין היתר אמרו לי שאני צריך להוסיף לתביעה שיש לי עכשיו פחד ממשאיות סמיטריילר,שאני מתעורר באמצע הלילה בגלל סיוטים מהתאונה,שאני צריך להוסיף תביעה לפיצוי כספי בגין זה שאיבדתי תפקיד בעבודה (צימצמו את התקן שלי במהלך החצי שנה שהייתי בבית),שאני צריך לתבוע את החצי שנה שישבתי בבית (למרות שקיבלתי משכורת כי הייתי מסופח לר"מ 2, התאונה היתה במהלך שירות מילואים),וכמובן על הנזקים הגופניים,ומעבר לנזקים הגופניים לתבוע כספית בגין הכאבים שנגרמו לי ועלולים להיווצר לי בעתיד ועוד כל מיני דברים הזויים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...