Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכאחד שעבד מאבטח בכמה מועדוני לילה פה בצפון (אומן 17,ורטיגו ועוד), אלה או גג זיזים במקרה שלי זה משהו שטוב שיהיה לך במקרה שמישהו בא אליך עם סכין.

קרנל הבחור מאובזר, אל תהיי דואגת

אירית

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור.

אני מאחל לך בהצלחה בחקירה,משפט או מה שלא יהיה.

אני יודע ש95% מהכותבים והקוטלים בשרשור הזה היו עושים בדיוק אותו דבר

אני בטוח שאותו הנהג למד את הלקח,ויותר לא ינסה להרוג רוכבי אופנוע.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני יודע ש95% מהכותבים והקוטלים בשרשור הזה היו עושים בדיוק אותו דבר (אם רק היה להם ביצים במקום זלופה.)..)

לפי מה קבעת ש 95% מהמגיבים הם עברייני צעצוע שמחזיקים מעצמם?

אם אתה מאמין באלימות זה לא הופך את כולם לערסים מגעילים כמוך.

אפילו את מה שרצית לכתוב אתה מפחד לכתוב כמו גבר וכותב בצבע שלא יראו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור רוכב על אופנוע/קטנוע, עליך להיות תמיד מוכן לבלימה החלפת נתיבים פתאומית וכל תגובה קיצונית של נהגי רכבים.

מכוון שאתה נמצא על הכביש במצב פגיע יותר עליך לקחת מקדמי בטיחות והגנה גדולים יותר על מנת שמקרה כזה לא יחזור על עצמו.

באשר לתקיפה הברברית שלך כלפי הנהג באגרופים איומים ונזק לרכוש, אני מקווה שיטפלו בך עד תום וימצו עימך את הדין.

אלימות אינה פותרת דבר, החכמה היא לחשוב לפני שפועלים.

בפעם הבאה לפני שתקמץ את האגרוף ותרצה להכניס אותו לאדם בפנים, תעצור לרגע תחשוב מעט, ממש מעט, לפני שתשחרר לו אותו לכיוון הפנים, ותחשוב למה זה מועיל (במשרד הפנים עדיין לא מוסיפים את המילה "גבר גבר" לאנשים מהסוג שלך).

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואני מבקש לתרום את חלקי במסע ההפחדה נגדך ונגד ההתנהגות הבהמית שלך.

אבקש להזכיר לך שגם אם התיק יסגר במשטרה מחוסר עניין, עדיין אותו נהג אומלל (כן כן, הוא אומלל ואתה אידיוט שאתה רוכב על אופנוע ולא שומר מרחק ואין שום פרשנות אחרת למה שהיה שם) יתבע אותך אזרחית והלוואי והוא ירוקן את חשבון הבנק שלך מכל מה שיש שם ויהיה שם בשנים הבאות.

אולי אם כל חודש הוצאה לפועל תעקל לך את המשכורת במשך כמה שנים תתחיל להתנהג כמו בן אדם נורמטיבי ולא כמו חוליגן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני יודע ש95% מהכותבים והקוטלים בשרשור הזה היו עושים בדיוק אותו דבר

95%?

אולי 94%?

רק שכחת לציין שאם יושב הרכב היה גדול/חזק יותר הוא לא היה מקבל מכות.

כולם גיבורים גדולים על אנשים שחלשים מהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה לא עושה אותך יותר גבר העובדה שהורדת את הקסדה.

מה שהוכחת זה שאתה ניאנדרטל שלא מסוגל לשוחח כמו בן אדם ולפתור בעיות דרך דיבור.

הדבר הנכון לעשות היה לקחת את הדברים שלך ולעוף משם בלי להרביץ לאף אחד.

אם היית נתקל במישהו אחר במקרה הזה היית פשוט מקבל מכות ומגיע לבית חולים, או אפילו מקבל כדור בראש.

היית אידיוט, אתה סוציופט, אין לך כבוד לאנשים ואני מאחל לך החלמה איטית מאוד מהפעם הבאה שידפקו לך מכות כי החלטת להתעסק עם הבן אדם הלא נכון.

אגב, אם אתה כבר עושה את זה, תהיה בטוח שלא ראו את המספר שלך...

תאמין לי שהוא לא היה מקבל מכות מאף אחד, כדור בראש? לא הגזמנו? על דבר כזה יושבים בכלא מאסר עולם

פורסם

צודק או לא צודק זה לא משנה עכשיו לך לעורך דין תראה מה הוא מציע לעשות בנידון, בנוסף רוב הסיכוים חוץ מהתיק יכול להיות מעצר בית במידה ולא היו לך דברים דומים בעברך+עבודות שירות או של"ץ - שירות למען ציבור

אם זו פעם ראשונה שהסתבכת עם החוק תשדל להגיע עם העורך דין לפשרה בתנאי ללא הרשעה אם היו לך דברים בעבר אז תצפה לגרוע יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דיברתי עם עורך דין. אין לי עבר פלילי ומהחקירה עולה שזה הגרסה שלי והגרסה שלו שהיא "עצרתי, שברתי לו את המראה והבאתי לו מכות". ממש הגיוני.......במיוחד שאני במדים של העבודה עם קטנוע של העבודה עם פרסומת על כווווול הקטנוע ואי אפשר לימצוא אותי...בציניות כן.

בקיצור אני בטוח שאם יהיה משפט אז אני אכנס לחובות של מיליארדים בגלל המראה השבורה וה"ליטוף" שהוא קיבל בלחי, אשב בכלא 20 שנה ומה לא....אני מאוד רועד מפחד פה מה אני אגיד לכם. משום מה העורך דין שלי (חבר שלא לוקח ממני כסף:fist:) אמר לי משהו אחר. מה גם שזה היה בזמן עבודה...

כל אלה שיחלו לי פה את כל הדברים הנחמדים האלה מקבלים ממני איחול אחד גדול לאיזה סמיטריילר שידפוק לכם בלימת חירום בכביש ריק, שתכנסו בו, תשארו צמחים לכל החיים ותהיו צודקים. :brickwall:

### צורת ההתבטאות הזו איננה מקובלת בפורום, מי שישתמש בה יטופל משמעתית. ההנהלה ###

פורסם

לא פעם מקריאה של שרשורים בפורום אני תוהה איך אחרי וותק נהיגה ארוך כמו שלי, מאות אלפי ק"מ במדינות שונות אף פעם לא הייתי מעורב בקטטה בכביש (או בפאב, או במועדון). אף פעם לא הייתי צריך להרים יד על מישהו או להתגונן.

לא פעם קיללו אותי (אני בטוח), חתכו אותי, בלמו בלימת חרום וכו' ומעולם לא הלכתי להשיב את כבודי האבוד.

לפותח השרשור אני מקווה שלמדת את השיעור הזה ויותר לא תעשה שטויות על הכביש. רק תחשוב על האפשרות שהאיש שפגעת בו מספיק פסיכי בשביל לגרור אותך בבתי משפט במשך כמה שנים על נזקים לרכב, נזקים גופניים, נזקים פסיכולוגיים וכו'.

יודע מה - תחשוב על אבא שלך, סבא שלך, אבא של חברה שלך שאיזה אופנוען כבד מבהיל אותו והוא בולם - ואז האופנוען מזנק עליו וחובט לו בפרצוף. היום אתה צעיר וחזק - מחר אתה קשיש ושברירי.

זה לא משנה בכלל אם אתה צודק או לא. קודם תלמד אתה להתנהג כמו בן אדם.

ולמי שהשמיץ את רוכבי הדו"ג, יש מופרעים גם על ארבעה גלגלים שיש להם משאלת מוות ועל הזין שלהם כל שאר המשתמשים בכביש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חבל, קודם היו פה אנשים שהחזיקו ממך.

עכשיו תיאלץ לעזוב כי אתה פגוע רגשית מהגישה של כולם כלפי הסיפור שלך:bigcry:

אם כולנו היינו נפגעים מכל דבר שאומרים לנו כאן בפורום, הפורום היה ריק.

ככה זה החיים. לפעמים אתה צודק, לפעמים אתה דביל.

תגיד, מה אתה מצפה שיגידו כשאתה מספר שדפקת למישהו אגרוף לפנים?

אני באופן אישי הייתי מגיש תלונה למשטרה על תקיפה, נזק נפשי והתקפי חרדה, ואפילו תובע את בעל העסק כדי שיקלוט שהוא מעסיק עבריין מיניאטורה ויפטר אותך.

עריכה:

ARILOU צודק, חארות יש בכל סוגי הרכבים, דו"גים ורבעו"גים. אי אפשר לשים את כולם באותו שק ולהכליל בצורה כזאת.

פורסם
אתה יצאת ממש לא צודק וממש מטומטם, קודם כל אני שונא את כל רוכבי הקטנועים, ואני מקווה שימשיכו לחתוך ולעקוף אותך כי אתם חושבים שהכביש שלכם ובפקקים עוקפים את כולם ודופקים מראות בלי חוצפה, ומחכים לירוק במעבר החציה ולהפריע לאנשים לחצות, ולא נשכח את נוסעי מדרכות.

וכול מי שנוהג בקורולה עם חלונות שחורים - הוא ערס.

פורסם

מי אמר שאני עוזב...חלקכם כל כל להוטים לרשום משהו בפורום שאתם לא קוראים בכלל את התוכן.

אז כן נסעתי אחרי בן אדם מסכן, זקן (בן 30-40), שביקש סליחה על זה שהוא בודק את תקינות הברקסים בכביש ציבורי ללא כל סיבה ומרים בלמי יד ברחובות, אני כמובן חוליגאן ידוע שנוהג בבימר שחורה עם מקלות וצבי נינגה במושב האחורי, יצאתי פירקתי לו את הצורה ושברתי לו את האוטו. המיסכן, שלא הבין מאיפה נפלתי עליו הלך למשטרה וסיפר בדיוק את מה שקרה ואני הולך לכלא. יאללה לנעול השירשור נגמר.

פורסם

BMW, עצרת , ירדת מהקטנוע , הכנסת לו 2 אגרופים בלי שהוא נגע בך - זה תקיפה , נקודה סוף פסוק.

על זה אנשים מתעצבנים.

לא משנה מה הנסיבות , כל עוד הוא לא תקף אותך קודם - זה תקיפה.

אל תנסה ליפיף את הסיפור ולהמציא תירוצים, התיאור מקרה שלו נשמע דומה לשלך, תקפת ופגעת ברכוש.

כמו שארילו כותב , תחשוב שלחבר שלך או לקרוב משפחה היה קורה אותו הדבר , מוצדק או לא , איך היית מרגיש שמשהו הרים יד על משהו קרוב אליך?

כל השאר זה סתם קישקושים בצד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את הבחור בבימר יש להאשים בתקיפה בנסיבות מחמירות, אבל גם את זה שישב ברכב צריך להאשים בנסיון לרצח, שיעור בנהיגה לא מלמדים בלקיחת חיים או פציעה, זעם כבישים הוא גם מסוכן, יש כאלו שאין להם יכולת להכניס אגרופים אבל הם בהחלט יודעים להשתמש ברכב שלהם ככלי ניגוח.

יודעים מה אני עושה שאני רואה דו"ג נצמד לי לתחת?! אני נצמד לימין ומסמן להם שהם יכולים לעקוף, מה רע בזה?

• תוכן חדש...