Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי בערב נתקלתי בפעם הראשונה במשהו מוזר הספידומטר נפל פיתאום ל 0 שהייתי ב- 100 ואז חזר שוב ל-100 , האם זו תחילתו של הסוף של אחד המכלולים שקשורים לספידומטר - אשמח לעצות .

פורסם
קרה לי פעם אחת עם הקסארה שלי - וזהו. כניראה קשור לנפילה חשמלית כול שהיא. האם זה חוזר על עצמו?

פעם ראשונה ולא ניתקלתי עוד פעם הקטע שרק זה פתאום קרס לרגע המזגן היה דלוק האורות(לילה) כך ששום דבר אחר לא הפסיק לעבוד.

פורסם

כן, כניראה לא תיתקל בזה שוב, או לא בתדירות שתפגום בנסיעה. לי זה קרה כאשר חציתי שלולית (לא גדולה במיוחד, סתם אחת). כניראה אחת הצמות כבר לא מבודדת טוב.

אגב, תיזהר מאלה שיקפצו עכשיו ומיד יגידו שזה בגלל שהרכב הוא צרפתי...

פורסם

מנסיון עם 406 שהיתה בבית, זה חיישן מהירות שגוסס (בד"כ).

רק שאצלנו זה לא היה מלווה בבעיות נוספות חוץ מזה שלפעמים זה היה קורה ליותר משניה אחת (נסיעה של חצי שעה) והק"מ לא התקדם.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא מזיזים לי הרבה יש לי 3 מכוניות יפניות בבית , הפיזו הכי מהנה לנהיגה וכולם יכולים לקפוץ אין מה לעשות , אבל מבחינת

תקלות היא מובילה את החבורה בביטחה. (שום דבר לא רציני - אבל בכל זאת).

פורסם
מנסיון עם 406 שהיתה בבית, זה חיישן מהירות שגוסס (בד"כ).

רק שאצלנו זה לא היה מלווה בבעיות נוספות חוץ מזה שלפעמים זה היה קורה ליותר משניה אחת (נסיעה של חצי שעה) והק"מ לא התקדם.

אני נורא מקווה שזה היה חד פעמי אבל אם לא ידוע מה מחיר של חיישן כזה?

פורסם

כן זה חיישן מהירות נמצא על התה"ל מחובר עם בורג 11 ממ" ולפעמים אלן 6 עולה קרוב ל600 שח" רק זו הבעיה

פורסם

לא זה רק יחמיר עם הזמן בחיישן יש סליל ויש בו נתק קטן ואם הזמן הנתק יגדל לא מדובר בעוד יום יומים אלה חצי שנה בערך

פורסם

או שזה סתם חיבור רופף (בגיר, או בלוח שעונים) שאיבד מגע לכמה שניות (גם לי זה קרה, לפני 3 שנים, ומאז לא חזר).

אין הרבה מה לעשות לדעתי, במקום לרוץ ולהחליף חלקים, להמתין שהבעיה תחזור (בתקווה שלא) ותהיה קבועה, ואז לטפל בה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...