Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום חמישי בלילה נסעתי בכביש 4 מחיפה לכיוון עתלית, באחת הפניות הגיח רכב ממולי עם אורות גבוהים וסינוור אותי ברמה שלא ראיתי לאן אני נוסע ופשוט המשכתי ישר לתוך התעלה שבצד הכביש במהירות של כ90 קמ"ש.

למזלי הרכב לא התהפך ובנס לא קרו לי פציעות חמורות אלה רק כמה מכות יבשות שאחת מהן הייתה בראש וכתוצאה מכך הייתי מעורפל הכרה ופינו אותי משם באמבולס לרמב"ם ושם ביליתי את הלילה.

את האוטו גררו למשטרה בשביל לבחון האם הוא יוכל לחזור לכביש, ואקבל תשובה ביום ראשון.

מהמיון ברמב"ם קיבלתי תפסים ובבוקר של שישי כבר התקשרתי להודיע לביטוח על התאונה, ושם אמרו לי שאחכה ליום ראשון לראות מה קורה אם האוטו.

השאלה שלי היא מה בדיוק אני צריך לעשות? אני בסה"כ בן 19 ואין לי כלכך ידע לגבי חברות ביטוח ותאונות.

מה יהיה בהמשך? למי אוכל להתלונן על סחרחורות וכאבי צאוור שהולכים וחוזרים עקב התאונה?

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את התהליך ותודה מראש על כל עזרה שתינתן.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

תקשיב המשטרה לא קובעת אם הרכב חוזר לכביש או לא כי אין להם את הסמכום פשוט בגלל שאתה נעתה לבית חולים הרכב נגרר למגרש חניון שעובד אם המשטרה לך היום למשטרה תשחרר את הרכב תזמן שמאי שיבדוק את הרכב אם הרכב ניתן לתיקון גרור למוסך אם לא הרכב יגרר ע"י חברת הביטוח למגרש לפירוק ע"H החברה( אני מקווה שישי לך ביטוח מקיף) ולא אמרת איזה רכב יש לך

פורסם

הרכב הוא מיצובישי גאלאנט שנת 99.

הבוקר שיחררתי הרכב מהחניון והוא נגרר על ידי הביטוח למוסך מורשה מציובישי בחיפה (על פי בקשתי, למרות שלא נכלל בהסדר).

מחר על הבוקר אמור להגיע לשם שמאי ולבדוק את הרכב.

לפי מה שאני ראיתי יש נזילה של שמן מהגיר, הרדיאטור ריק וההגה לא מגיב חלק. חיצונית הרכב נראה תקין מלבד מכה קטנה וסימנים על הפגוש הקידמי. רוב המכות הגיעו מהחלק התחתון הקידמי עקב פגיעה בגבעה קטנה ושיפשופים בכל מיני בליטות שהיו בתעלה.

יש מצב שהם לא יתקנו הכל, יתעלמו? אם לאחר התיקון זיהיתי בעיות נוספות, אוכל לפנות אל הביטוח מחדש?

ועוד שאלה: איכן אתלונן על פגיעות גוף?

BMW E92 8)

פורסם

על פגיעות גוף מתלוננים אצל הרופא.

אם גם נגרמו לך הוצאות כספיות בגין הפגיעות האלה / נכות / אובדן השתכרות - אתה יכול לתבוע את ביטוח החובה שלך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תקשיב תמיד אתה יכול לאחר גילוי תקלות נוספות לפנות לשמאי אך כמובן בפרק זמן סביר.

לדוגמא אתה לא יכול אחרי חודש לפנות ולהגיד יש לי סדק באגן שמן כי חודש לא יכולים לנסוע כך הכל בגדר היגיון אבל נדיר המקרה ששמאי/מוסך לא מגלים משהו כי הרכב עלה על ליפט ושמאי מגיע מס' פעמים לאחר פירוק ולפני הרכבות עלמנת לצלם חלקחם חדשים תבדוק מי זה השמאי והאם הוא מספיק אמין ומקצועי.

פורסם

הבוקר הזמנתי שמאי פרטי שהגיע ובדק את הרכב. לאחר שדיבר עם סוכנות הביטוח נתקל לסירוב מוחלט לכך שהוא יבדוק את הרכב ונאמר שם שרק שמאי מטעמם רשאי לבדוק אותו ושהוא יכול לעשות מהדוח הזה קישוט.

גם אני פניתי אליהם והם ענו לי בגסות ובחוסר עניין. לבסוף הם טענו שהם ישלחו שמאי שלהם.

לפי החוק האם אני יכול לדרוש שמאי פרטי?

ובקשר לפגיעות גוף, הכוונה שלי היא שמאז התאונה יש לי סחרחורות וכאבי צאוור, לא משהו שגורם לי להוצאות אבל לפגיעה בתיפקוד השוטף. האם אפשר לתבוע על זה ואם כן אז למי לפנות?

תודה מראש

BMW E92 8)

פורסם

א. איפה אתה מבוטח בביטוח מקיף?

ב. אתה תובעה את הביטוח שלך (הפעלת הפוליסה) זאת אומרת שאתה יכול לבחור כל שמאי שהוא מופעי ברישמת שמאי חוץ של חברת הביטוח,

ג. אתה יכול גם לבחור שמאי פרטי שלא נכלל ברשימה הנ"ל כך זה יכול לסבך במקצת את הטיפול של חברת הביטוח בתביעה לא מומלץ !

פורסם
לגבי השמאי, צריך שמאי שעובד עם חברת הביטוח בלבד.

אתה לא יכול להביא שמאי פרטי.

לגבי נזק גוף אני מציע שתחכה לפחות שנה ותיראה מה קורה, לא לדווח כלום בקשר לנזק גוף לחברת הביטוח, יתכן ויש לך פגיעה שעדין לא מורגשת ולאחר זמן ממושך היא מורגשת.

תפסיק לדבר שטויות אתה יכול ועוד איך ישנה הוראה מפורשת ממפקח על הביטוח שכל לקוח רשאי לזמן כל שמאי בכפוף לטופס מינוי שמאי

פורסם

יפה יש הפשרות לזמן כל שמאי רק שזה בעיתי קצת חברות ביטוח עושות כל מיני תרגילים עלמנת לעקב טיפול בתביעה שנבדקה לא ע"י שמאי שלה כמו : תעבירו תמונות במייל ,הדו"ח לא הגיעה , הוא אבד, תציגו חשבוניות רכישה , עד שנשבר להם והם משלמים

פורסם

יש לו בינתיים הערכה משמאי שהוא הביא באופן פרטי, אז מה הבעיה שיביא גם שמאי מחברת הביטוח כדי שהתיפול יהיה זריז יותר.

והוא יוכל להשוות ע"פ התפסים בין השמאי של חברת הביטוח לבין השמאי הפרטי, ואם יש משהו חריג הוא יוכל לערער על כך לא?

פורסם
ומי ישלם לשתי השמאים סבתא שלו ?

הוא כבר שילם לשמאי הפרטי.

ולא מזמן שהייתי צריך שמאי, חברת הביטוח הביאה לי חינם ללא כל תשלום עבור השמאי שלהם.

• תוכן חדש...