Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובכם בטח כבר נתקלתם ברכב חברה של אבא שלי, הרנו מגאן שאני בא איתה למפגשים לאחרונה.

אני וחבר התחלנו להרכיב את המערכת בחושך אצלי בשכונה מתחת לאיזה מנורת רחוב אחת. חיפשנו הרבה מאוד זמן מקום לחדירה בקיר אש אך ללא הועיל. בסוף התקשרתי לדוד (MASHIAH) שהוא מתקין מערכות במקצועו ועזר לי למצוא מקום!

בנקודה הזאת הגיע השוטר המקומי לשאול "מה זה פה כל זה? זה גנוב?" הראתי לו שאני גר בשכונה והוא נסע.

המשכנו להריץ חוטים והיה קשה. ברנו מגאן 2 אין כל כך מקום להריץ חוטים והכל מקובע בצורה כזאת שלא נראה שהם בכלל חשבו על מצב שבו מישהו ירצה אי פעם להעביר איזה חוט קטן ומסכן. הרצנו כבל RCA ורימוט ואז הגיע אותו שוטר והביא איתו "backup" את המוקד. איבדתי את הריכוז מכל האורות שפתאום מאירים לי חזק בעיניים ועוד אני חשוד בגניבת מגבר לייטנינג אודיו B2.300.4 וסאב P2. הסברנו לו שאנחנו רק מתקינים מערכת ברכב. הוא ביקש את הרשיון רכב ואת הרשיון שלי. אחרי שהבין שהכל תקין, נסע לדרכו ולקח איתו את ה"גיבוי". בסופו של דבר הצלחנו להתקין את המגבר והכל עובד ומנגן טוב! שמתי את המגבר מתחת לשטיח של הרכב והוא כרגע נסתר. אין חוטים ואין בלאגן באוטו!

אז תודה רבה לגיא 0_GUY_0 שתרם את המגבר והסאב שלו לרכב שלי וגם עשה 55% מהעבודה :-D

ותודה רבה לדוד שסבל אותי במשך כמה זמן בטלפון בזמן שהוא מקצוען ואני איזה טמבל לא מצליח להעביר חוט בקיר אש :lol:

מחר אני יעלה תמונות.

עידן

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש כלכך היית לחוץ למערכת שלא יכולת להיתאפק עד לאור יום ביגלל זה אתה עדיין ער יאללה לך לישון:-):-):-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ולזה קוראים צעירים חסרי מנוח:lol:

התקנה באמצע הלילה באמת מעשה נועז ואציל.

מחכים לתמונות..הם בירוק שחור או אינפרה?

פורסם

בתקופת ההתקנות שלי, כאשר השמש היתה רק עוצמת עין אחת ישר הייתי מקפל כלים ולא מתקין

התקנה בחושך היא עבודה כפולה וליפעמים משולשת, לוקח פי 2 יותר זמן וקושי ולמחרת באור רואים שהכל אינו 100%

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ביקש ועוד איך גם לקח מאיתנו פרטים. זה היה מצחיק הסתלבתנו עליו בלי סוף.

-"אפשר את הפרטים שלכם? אם הכל חוקי אז תראו את הכל מבוטל אבל אם זה גנוב אכלתם אותה"

-"כן, אתה רושם? גיא כמיסה החרות 14 תל מונד ת.ז."

-"אין צורך בת.ז."

-"לא לא תיקח שיהיה לך"

-"לא צריך. תודה"

-"זה בסדר אני יכול גם לתת לך את המספר חשבון בנק שלי אם בא לך"

חח היה ממש מצחיק איתו. הוא גם תמני כבד כזה, קרע אותי שם. :-P

בכל מיקרה אחרי שמצאנו את החור בקיר אש הכל רץ כמו שצריך ותנחשו מה? יש לנו באסים :p

פורסם

כן!! השוטר ביקש קבלות :) אמרתי לו איזה קבלות אני יביא לך. אמרתי לו שקניתי את זה ממתקין מקומי שמכירים והוא גם מכיר. אמרתי לו תתקשר אליו תשאל אותו אז הוא עזב את זה.

שמעו, באמת שיעמם לנו קצת בלילה והיה את כל מה שצריך כדי להתקין אז למה לא.

היה נחמד להתקין בלילה רק שתדעו. ככה לא היה חם!

שמתי את האוטו מתחת למנורת רחוב אז היה אור, וגם הבאתי פנס גדול שמתחבר למצית וככה בעצם ראינו את כל מה שבפנים.

פורסם

למשהו חשבתי שיש לך פולס,אחרי זה ראיתי בחתימה COAX אז מחקתי.

גם אני התחדשתי בP2 אחלה סאב ;)

עשיתי כיוון של כל המערכת,עכשיו הסט שלי נשמע טוב משלך :p

• תוכן חדש...