Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד מורידים תמונות ל- Picasa ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע הסבר. אני מעונין לעבוד עם Picasa ולאחסן תמונות באתר הזה. הורדתי את התוכנה ואני לא יודע כיצד אני מוריד מהמחשב שלי אליהם. על איזה כפתור או אייקון יש ללחוץ, על מנת להיכנס לתיקית התמונות שלי במחשב ולבחור משם התמונות? מצטער על השאלה המגושמת, אבל אני לא ממש מומחה במחשבים. תודה מראש.

פורסם

אם כל מה שאתה רוצה זה להעלות תמונות לאתר של Picasa וליצור אלבום פומבי, אתה לא צריך את התוכנה.

תכנס לאתר http://picasaweb.google.com/ ותפתח לעצמך חשבון בPicasa, משם תוכל ליצור אלבומים גם בלי התוכנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי ירחמיאל,

הפיקזה סורקת לבד את המחשב שלך ומוצאת את כל התמונות בו (גם כאלו שאולי עדיף שלא....) וממיינת אותן לפי תיקיות.

האם את השלב הזה כבר עברת ? כשאתה נכנס לתוכנת פיקזה במחשב שלך, האם אתה רואה את כל התמונות ובצד שמאל את שמות התיקיות השונות ?

אם כן, אתה יכול כעת לבחור תמונה, שתיים או יותר ולהעלותן לאלבום של פיקזה ברשת האינטרנט (צריך שם משתמש וסיסמה לג'ימייל) באופן המתואר בתמונה הרצ"ב

picasa.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על התגובות. אני בעצם רוצה למצוא פתרון לגיבוי התמונות ולכן חשבתי פשוט לגבות אותם על השרת של פיקסה, אי שם. אני בהחלט לא רוצה לייצור אלבום פומבי.

פורסם

אתה יכול לבחור האם האלבום יהיה פומבי או פרטי.

בכל מקרה נפח האכסון שם מוגבל ואם אתה רוצה לאכסן אלפי תמונות הם פשוט לא יכנסו לשם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...