Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון הרכב בבעלותך כרגע????

אם כן מה הבעיה תהנה ותאמר לבחור לא תודה.

אם אתה מעוניין ברכב שלו אז תגיד לא לא תודה אני רוצה מישהו משלי... כי לך תדע איזו קומבינה הריצו כדי לארגן טופס כזה!

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

הכל נראה נקי, אפילו נקי מדי.

מצד שני, השמשה הקידמית שהוחלפה והתיקונים במרכב מעלים חשד שהרכב עבר תאונה כלשהיא מלפנים.

כמה חמורה? קשה לדעת מטופס הבדיקה הזה.

אהה, והמצמד מחליק. תיקון של אלפייה פחות או יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך נשלח אליך המסמך? נראה שלא בפקס (בחלק של "חתימת הלקוח" יש שאריות של דיו כחול). האם המסמך נסרק ונשלח אליך במייל?

אם כך- לא ניתן לפסול את האפשרות שהמסמך זוייף בפוטושופ או תוכנה דומה (זה נעשה די בקלות). הבדיקה "נקייה" מדי לרכב כזה משנה כזו ונסועה כזו. מוזר גם שהבודק המקורי לא קנה את הרכב לבסוף.

אם אתה רוצה להיות בטוח ב100%, קבע פגישה עם בעל הרכב כדי לראות את הרכב ואת המסמכים (זו לא חייבת להיות פגישה במכון בדיקה), ובקש לראות, בין היתר, את המסמך המקורי. בכל מקרה, אם כספך חשוב לך, בדיקה במכון אחר שאתה תבחר מומלצת מאוד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בדוק את הרכב בעמך , שיהיה לך טופס על שמך , עם אחריות של המכון (כי אחריותהמכון היא רק נלרשום בטופס הבדיקה).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אכן הטופס נסרק ונשלח במייל

טענתו של המוכר הייתה שבנאדם בא לעשות בדיקה, סגר איתו עיסקה נתן לו מיקדמה

ומשום מה יום לאחר מכן הוא נעלם והבנאדם שמע שהוא נעצר.

להאמין או לא? זה לא איכפת לי השאלה שלי בקשר למרכב ולשלדה מה זה אומר?

ואיך אני יכול לדעת שאכן זאתי בדיקה מקורית? במידה ואני רואה את הטופס האמיתי?

וכן כל שקל חשוב לי בקשר ללקחת את הרכב לבדיקה שתהיה על השם שלי, מאחר ואני סטודנט

אני מחפש רכב בתקציב של 15 עם עדיפות ל106

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
מצד שני, השמשה הקידמית שהוחלפה והתיקונים במרכב מעלים חשד שהרכב עבר תאונה כלשהיא מלפנים.

כמה חמורה? קשה לדעת מטופס הבדיקה הזה.

.

ממש לא נכון. ואם נפל משהו על השימשה הקידמית? או שהיו בה סדקים כתוצאה מחום או משהו אחר ??

לפי מה שכתוב אין סימנים לתאונה קשה מאחר ולא נכתב דבר על פגיעה בשילדה,אלא רק על החלפת מרכבי פח.

מאמין שאם היו רואים משהו ,כבר היו מציינים זאת.

פורסם

מישהו מחק חלק מהטקסט רשום שם משמעות גבוהה בשלדה אך לא פירטו על מה המשמעות הגבוהה צריך לבדוק מה מחקו .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

מנוע TU שעבר 177 אלף ק"מ וטופל במי ברז? מתכון לצרות, הייתי מציע לשקלל במחיר החלפת מנוע.

בקשר לטופס הבדיקה, אם אתה באמת מעוניין, קח לבדיקה משלך.

כפי שקודמי אמר, יש סיכוי שמחקו חלק מהדברים.

הרכב נראה במצב סביר לגילו, לדעתי הבדיקה קצת יותר מדי נקייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אור, אתה הולך להוציא 15 אלף שקל על רכב, אבל מתקמצן על 450 שקל של בדיקה לפני קנייה? אם מסמך הבדיקה הזה מזוייף, או הוצא בשיתוף פעולה כלכלי עם הבודק, אתה עומד להוציא הרבה יותר מ450 ש"ח על הרכב הזה.

עדיף לקחת אותו ל-2 בדיקות ולקנות אותו ב14 אלף מאשר לקנות חתול בשק ולבכות על זה אח"כ.

יש בבדיקה הזו סעיפים שמעולם לא ראיתי שלא כתבו להם הערות או סימנו אותם כ"לא תקין", גם ברכבים הרבה יותר חדשים מזה. תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

פורסם

או קיי, הטופס בדיקה באמת נראה מפוברק ואני לא הולך על הרכב הזה.

מה שכן יש רכב שאני רוצה לקחת לבדיקה.

ויש סוגי בדיקות במכונים, לא?

מה הבדיקה הכדאית לעשות?

בדיקה כללית?

או בדיקת מנוע גיר ושאסי? שזה הכי חשוב לא?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אין סוגי בדיקות, יש בדיקה אחת - בדיקה לפני קנייה - ובה בודקים את כל המכלולים שמופיעים בטופס הבדיקה שצירפת פה.

אל תיבהל מהדברים שיעלו שם (וסביר להניח שהדף לא ייראה לבן וחלק כמו בבדיקה שצירפת...), הרבה מהם יכולים להיות כסת"ח של המכון. אם אתה לא בטוח אתה יכול להעלות כאן את תוצאות הבדיקה ולבקש חוו"ד.

בהצלחה!

פורסם

בגלל שאתה סטודנט ותפרן , תוציא כסף על בדיקה מקצועית בקומפיוטסט או כל מכון רציני אחר.

ככה תמנע הוצאות גדולות בעתיד - אותי פחות מטריד השלדה או התאונות שהיא עברה - כי גם ככה הרכב הזה שיימכר ביד הבאה לא יהיה שווה הרבה.

יותר חשוב הקלא'ץ והצינורות מים , שלא תתקע.

תעלה לכאן את טופס הבדיקה שלך ונעבור עליו שוב

פורסם

אני הולך לראות את הרכב ביום ראשון , וכנראה גם נלך לבדיקה

אחרי זה אני יעדכן :)

תודה על הכל.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...