Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בעיות בקשר לנורות לד בבלינקרים- יש טיימרים שעובדים על התנגדות ואז צריך להוסיף נגד

חפש הסברים ב: http://www.superbrightleds.com/led_prods.htm

כשהרכבתי נורות בלימה בסובארו זה גרם למחשב הרכב להבין שכל המנורות שרופות והדליק את אור אזהרה של ה ABS

תקרא שם באתר

ככלל אל תזמין נורות לא ידועות. הן בדרך כלל באיכות נמוכה

תזמין מהאתר הזה.

מסכים לחלוטין. התנגדות חוט הלהט בנורה רגילה מהווה חלק ממעגל ההשהיה.

ברכבים בהם המחשב מחפש את הנורות גם כן תיווצר בעיה.

פורסם

אני מבטיח לחזור ולעדכן לטובת מאגר הידע של הפורום.

הדבר היחידי באמת ש"מטריד" אותי כרגע היא העובדה שנאמר כי LED נותן אלומת אור ממוקדת.

במקרה של האור הפנימי בקסארה שלי מדובר בנורה שיושבת בצורה מאוזנת בתוך הקונסולה שלה, ולא בנורה שמאירה ישירות.

האם בעצם אני אראה אור פחות חזק מזה שיש לי עכשיו, או שבכ"ז 4 לדים יעשו את שלהם והאור יהיה לבן וחזק יותר ממה שיש לי עכשיו?

פורסם

עדכון נכון לעכשיו - הלדים הגיעו לארץ (5 ימים לאחר ההזמנה, כולל שישי שבת).

התקנתי אותם במכונית - לא היה צורך בשום נגד נוסף, הם מתפקדים פיקס.

בעיה אחת שכן נתקלתי בה ומצויינת גם על האריזה של הלדים - לפעמים יש להפוך את הכיוון של נורת הLED עצמה. לא כ"כ מובן לי למה, אבל ניסיתי את העניין וזה אכן עובד.

בעזרת מדריך הHAYNES שלי הנורות פורקו ביעילות - וכרגע יש לדים בשני הבלינקרים הצדדיים, בתאורת המפות בתא הנוסעים והשוס הגדול - בתא כפפות...(לא הצלחתי משום מה לפתוח את התאורה בתא המטען).

אני אחזור לעדכן בערב האם התאורה הזו שווה את הטרחה ואת ה-70 שקלים שעלתה לי.

פורסם

נשמע מעניין, חבל שאין את הדברים האלה בארץ, שונא להתעסק עם משלוחי חו"ל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

איפה ההתעסקות?

לחצתי על כפתור, הנורות הוזמנו.

אתה מכיר שיטה מהפכנית יותר בארץ ישראל? אני לא.

אגב - אני לא בטוח שאם זה היה משלוח בארץ הייתי מקבל את הנורות מהר יותר 8). בסה"כ 5 ימים אחרי שהזמנתי את הנורות הן נחתו בתיבת הדואר שלי.

• תוכן חדש...