Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אחרי אי אילו המלצות שנויות במחלוקת,הוחלט לבסוף ללכת על הצמיג הנ"ל.

נהגתי מספר מועט של קילומטרים על הצמיגים אז אני רק יכול לתת רושם ראשוני,הרבה יותר שקטים מקודמיהם,האחיזה והעצירה השתפרו וישנה הרגשה יותר קלה בהגה,קניה טובה? ימים יגידו:-).

אוראל,תודה על כל העזרה!

אני רוצה להודות ליוסי מ"יעל שירות התקר בע"מ" מנהריה על השירות האדיב והמחיר הזול!

הצמיגים הקודמים (ברידג'סטון טורנזה) נשארו עם המון בשר אך עקב טיפה יובש בגומי ואי שביעות רצון מהאחיזה הוחלט להחליפם,מי שזקוק רביעיה לקרוע הרביעיה למכירה למרבה במחיר! המידה היא 205\45\16R. ישנה תמונה שמראה כמה "בשר" נשאר עליהם,הצעות בהודעה פרטית יתקבלו בברכה! :lol:.

בן.

DSC_0010.JPG

DSC_0011.JPG

DSC_0018.JPG

DSC_0014.JPG

Got To love It

פורסם

נראים ממש טוב על הג'נטים...תהנה ותאחז:-)

תן ביקרות לגביהם בהמשך הזמן...

כמה שילמת על רבעיית צמידים כאלו???

rafi

פורסם

תתחדש

נראה על הכיפק

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תתחדש, המחיר נראה טוב.

זה כולל גם איזון?

גם אני אצטרך להחליף והם בהחלט אופציה רצינית, אבל רק לקראת סוף הקיץ.

תן לנו דיווח איך אתה מבסוט מהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באתר הישראלי של Yokohama יש את הדגמים, המידות והמחירים.

באתר הישראלי רשום שיש את ה-AVS SPORT במידה שלך.

באתר הגרמני רשום שיש גם Sdrive במידה שלך - שווה לברור את זה מול היבואן בארץ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש אותם גם ב-225/45/17?

והאם הם מומלצים ללאון 20VT?

במידה הזו, הצמיג הטוב ביותר בארץ (לפחות ל- STI...) הוא ברידג'סטון RE070.

כבר בדקנו כמה וכמה צמיגים על STI למיניהן והצמיג הזה מנצח בגדול!

שי

פורסם
במידה הזו, הצמיג הטוב ביותר בארץ (לפחות ל- STI...) הוא ברידג'סטון RE070.

כבר בדקנו כמה וכמה צמיגים על STI למיניהן והצמיג הזה מנצח בגדול!

כיוון שגם STI כפופה לאותם חוקים פיזיקליים ששאר המכוניות של עם ישראל כפופות אליהן,

אני מניח שההמלצה הזו תקפה לכל מכונית באשר היא (בהנחה והצמיג מיוצר למידתה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אלון, אני מניח שאתה מכיר אותי מספיק טוב והפרשנות היא לטובת מי שאולי לא הבין למה שלוש הנקודות.

כנראה הייתי צריך להוסיף :wink:...

אם היו מייבאים אותם לארץ במידה של האיבו אני מניח שכל החבר'ה שלנו היו קונים.

נראה, אולי נייבא לבד...

(דרך אגב, מקוה שנהניתם ביום שישי אבל ממש לא תקין מה שרמי עשה כשפעם אחת אני נעדר... :-))

שי

פורסם

אתה מתבלבל בין Condason ל- Kundason.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...