Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה תודה.

עידן,המחיר כולל איזון ומע"מ.

המחיר הוא 530 לצמיג,הפנצ'ריה שתמיר המליץ עליה נתנו לי הצעה של 600 ש"ח לצמיג בתנאי שאני ישלם מזומן!.

לא מצאתי מקום עם מחיר יותר זול ועוד שהפנצ'ריה בעיר מגוריי.

בטח עוד כחודש אני יעבור עם הצמיגים כ2K ונוכל לתת חוות דעת יותר רצינית!

חזרתי עכשיו מנסיעה של כ50 קילומטר לקריות וחזרה,ישנם כמה סיבובים בדרך שהצמיג הקודם היה מראה סימנים שהוא הולך לאבד את האחיזה,הS רק מבקשים עוד.

בן.

Got To love It

פורסם
כיוון שגם STI כפופה לאותם חוקים פיזיקליים ששאר המכוניות של עם ישראל כפופות אליהן,

אני מניח שההמלצה הזו תקפה לכל מכונית באשר היא (בהנחה והצמיג מיוצר למידתה).

אומנם STI כפופה לאותם חוקים פיזקליים, אבל יש לה תכונות שונות לחלוטין מאשר לרוב הרכבים בארץ. שזה בעיקר ... כוח, הרבה כוח :-)

הפוטנצה RE70 הינו צמיג נהדר, פנטסטי, מדהים. אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים לכל נהג ולכל רכב. הוא בעצם הצמיג הכי קרוב לסמי סליקס שנמצא בצד של צמיגי הכביש הרגילים וככזה יש לו מספר חסרונות עיקריים:

1. אורך חיים נמוך. אומנם לא למי שרגיל לנהוג על סמי סליקס אמיתיים אבל בהחלט למי שרגיל לנסוע על צמיגים 45,000 ק"מ. ה 70 כנראה ישמיד את עצמו עוד לפני ה 30 או ה 20 - תלוי איך אתה נוהג.

2. מחיר - צמיג עולה בסביבות 1200 ש"ח ליחידה - וכאמור לא מחזיק הרבה זמן מעמד.

מעבר לכך, שאני קצת פחות נהנה עם רכב שמסרב להחליק בשום פנים ואופן ;-)

ככה שזה בהחלט צמיג נהדר שיהיה בבית, אבל לרכב כמו סיאט לאון, זה נראה לי קצת אובר קיל. ל STI זה מתאים כמו כפה ליד :-)

ושי - לצערי אין את הצמיג הזה במידות של ה איוו החדשה, יש רק 215, 225 ו 255, על גאנט 17 בלבד ...

http://www.bridgestonetire.com/tireselector/SizeSpecs_BS_EN.aspx?Product_ID=1082

פורסם

ושי - לצערי אין את הצמיג הזה במידות של ה איוו החדשה, יש רק 215, 225 ו 255, על גאנט 17 בלבד ...

http://www.bridgestonetire.com/tireselector/SizeSpecs_BS_EN.aspx?Product_ID=1082

הלכה התקוה לצמיג אופטימלי... :?

עד לא מזמן היו להם הרבה יותר מידות כולל במידה של האיבו אז תודה על העדכון.

כנראה נמשיך להחליף בין דיירזה ביבש (למרות אורך חיים קצר ורעש שנע מלא נעים ועד הזוי בעליל... :wink:) ויוקוהמה AD07 ברטוב...

שי

• תוכן חדש...