Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי דיבורים התייעצויות גם פה בפורום וגפ עם אנשים איבדתי את עצמי .

Pioneer - DEHP6850- HU

מגבר - Mac Audio - Z4200

סאב - Kicker - CVR12

אלה סגורים. אבל בגלל כל דיוני הרמקולים והמלצות הרבות מאוד שקראתי פה על העדפת קומפוננטים מאשר זוג רמקולים אני לא יודע מה לעשות עם ה1000 שקל הנותרים.. חשבתי בהתחלה להחליף תרמקולים במגש האחורי ולשים קומפוננט מקדימה.. בסוף אני נוטה לקנות תאנרגי הרגיל של הרץ בלבד בתור קומפוננט מקדימה.

כל התותחים הכבדים בפורום פה אתם יכולים לעזור לי לעשות קצת סדר ולהתקדם לסגירה כבר של המפרט?

פורסם

אם 1000 ש"ח זה מה שנותר, אז 500 להתקנה ו-500 לקומפוננט קידמי.

אם 1000 ש"ח אך ורק לרמקולים אז או אנרג'י כמו שאמרת/מורל דוטק, וכמה כסף שיש לך להתקנה תשים על התקנה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שמעתי את הפוקל באוטו ללא מגבר..אז אני מניח שצריך לקחת את זה בעירבון מוגבל לגבי האיכות והטיב שלהם. ותאמת לא התרשמתי.

אני לא יכול להגיע למפגש הייתי מת לשמוע את האנרגי ואת הדוטק אבל לא ייצא כבר

פורסם

איזה פוקל שמעת?

יש לי עכשיו K2P ולפני היה POLYGLASS 165V2, כמובן זה היה עם איטום, התקנה די טובה, כולל חיוות איכותי, נראה אותך הית אומר, לא התרשמת.

פורסם

אמיל אני גר באזור שוהם הדבר היחידי שיש פה זה פלאפל חתוכה חח

וזה שמעלי אני יישמע בכיף , אני לא זוכר מה הוא אמר איזה סדרה זאת בדיוק אבל מה שאני מבין מהדברים שלך זה שאני שמעתי פיאט שנת 91 ואתה מדבר פה על מרצדס.

עוד דבר :

במידה ואני הולך על האנרגי.. הבנתי שאפשר לקנות את זה רק מיבואן ספציפי מאוד ורק אצלו בחנות שהם לא מפרסמים ושלא מוכרים את זה בכל מקום .. זה נכון?

• תוכן חדש...