Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

מי כבר הספיק להתקין את חבילת השירות SP3 ? האם ניתקלתם בבעיה מיוחדת לאחר ההתקנה או בזמן ההתקנה ?

תודה למגיבים

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנתי אתמול.

שינוי אין - כי לא אמור להיות.

זה סה"כ אוסף של כל התיקונים והעדכונים שנעשו מאז ה SP2.

פורסם

כן, אני לא מצליח להתקין.

זה זורק לי הודעה INTERNAL ERROR OCCURED ועף מההתקנה. ואני מתחרפן ולא מבין מה הבעיה ,

מערכת ההפעלה שלי : windows XP media edition 2005 SP2

בדיוק התקנתי WINDOWS מחדש וזה דיי הפתיע אותי כשזה היה זמין ב UPDATES,

עם זאת לא ניתן להוריד את החבילה עצמה אלא רק לעדכן און ליין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנ"ל בעייתי אצלי: הוא מסיים להוריד ומתישהו בזמן ההתקנה זורק אותי החוצה. לא זוכר את קוד התקלה.

עריכה: אותה תקלה כמו אצל אייל.

גרסת ה-XP שלי: Windows XP PRO, SP2

פורסם

האמת שאצלי אחרי ההתקנה זה ביקש דיסק התקנה של אופיס (2003) ולא נתן להפעיל אקסל וורד עד שסידרתי את זה:?

מה שכן, יש תחושה שהמחשב עובד יותר איטי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

התקנתי וזה עובד בסדר.

בהתחלה ראיתי הודעה על עידכון ואישרתי את ההתקנה, אבל שום דבר לא קרה. אחרי כמה דקות הפעלתי ידנית את Windows Update ומשם ההתקנה עבדה חלק.

אני לא רואה שום הבדל בפעולה של המחשב.

פורסם

העדכונים הם שולייים, כמו כן,בנוסף תוקנו כ- 4 דברים בליבה עצמה של המערכת, שאמורים לקחת פחות זכרון וכו'.

באמת לא משהו שאנחנו נשים לב אליו.

פורסם
ברגע שההורדה זמינה דרך העידכונים האוטומטים כעידכון קריטי אזי הגירסה שוחררה.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=68c48dad-bc34-40be-8d85-6bb4f56f5110&displaylang=en

בדוק את עצמך זאת לא ההורדה המלאה אלא רק ה OVERVIEW וזה זמין להורדה לא מעט חודשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי וינדוס מקורי ולא קיבלתי את החבילת שירות השלישית בעדכונים האוטומטיים- כנראה שזה לא שוחרר רשמית.

• תוכן חדש...