Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ראיתי מכונית שמצאה חן בעיניי והתקשרתי למוכר לברר פרטים. המוכר טען שהוא נוהג ברכב והכל רק שהרכב רשום על שם אביו.

נניח ואני אכן בודקת שזה נכון והוא מציג לי את הת.ז. של האב והכל נקי (נצא לשניה מנקודת הנחה שכזו - כמובן שאת זה צריך לבדוק):

מה הקשיים שיכולים להיות בקניית הרכב כשאני מדברת עם הבן?

כלומר האם הוא או האב צריכים לחתום על התחייבות שילדה, מנוע\זכרון דברים וכו'?

האם הוא צריך להציג ייפוי כח (אחרי הכל זה אבא שלו והם חיים באותו בית)?

איזה עוד בעיות יכולות להופיע בדרך?

בתודה מראש,

פורסם

במהלך החיפוש אחר רכב, היה לי מקרה די דומה.

פשוט בקשתי מהבן להביא תעודה מזהה של האב ושלו עצמו, לפי התעודות הכל היה בסדר, בנוסף במהלך הפגישה דיברתי טלפונית עם האב.

כמו כן, אם הדבר היה מסתייע אזי העברת הבעלות הייתה מתבצעת מול האב.

לא צריך לשלול על הסף את העיסקה, אבל יחד עם זאת צריך לבדוק את הדברים היטב.

בסופו של דבר העסקה נפלה על עיניין כספי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני אישית לא רואה בעיה בקניה כזאת.

לי היה מקרה כזה, רק שאני הייתי המוכר

הרכב היה ננהג ע"י בלבד ורשום על שם אחותי

ואני מכרתי אותו כמובן, רק צריך לבדוק טוב ולאמת את הדברים

פורסם

אוקיי,

אבל האם החתמה על החוזים שונים הייתה אמורה להעשות ע"י האב או הבן?

כמו כן, האם הבן הציג בפניך יפוי כח?

תודה.

פורסם

הרבה פעמיים הייתי בסיטואציה שכזו אבל מהצד השני, מכרתי לאבי את הרכב לאחותי ואחי , משום מה כנראה לא הצטיינו במו"מ,או לחלופין שללו את ההתעסקות עם כל מיני קונים פוטנציאלים וכאלו שרק מבררים או חשדניים יותר מידי .

תמיד הצטיידתי בת.ז של בעלי הרכב (צויין מי בהתחלה),ת.ז שלי ,רישיונות ,ספר טיפולים ביטוח ,על מנת לא ליצור איזו אוירה של סוחר,ללא קשר אם היה אחד שהקשה עליי יתר על המידה או חלילה חשב שאולי אני סוחר הסברתי את המצב , אם לא עזר אז , פה כבר שלחתי אותו כלעומת שבא, יש הרבה קונים ואני צריך רק אחד .

התזה אומרת מי שמקשה יותר מידי בהתחלה יקשה אחר כך בבדיקה ובהפרשת המזומנים .

אז ,אם יש את כל הניירת הנדרשת והצלבת הנתונים נכונה אין כל מניעה לבצע עיסקה , ללא קשר גם העברת בעלות העברתי עם ייפוי כח ות.ז בלבד ,ללא נוכחות הבעלים .

• תוכן חדש...