Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה צריך אימפקט... אני יכול להמליץ לך על המקיטה 9.6.. אבי קבלן עצמי של מיזוג אוויר... מברגה שעובדת בלי עין הרע כבר שנתיים אם לא יותר בעבודה יום יומים 6 ולפעמים 7 ימים בשבוע.. בטריות איכותיות שנותנות לך זמן עבודה גדול, מטען יחסית מהיר... כוח לא יאמן... אנחנו סוגרים איתה ג'מבואים בשניות ועוד הרבה דברים יותר מאסיביים... בימים האחרונים או שאיזה חוט בהדק התחיל לזוז או שההדק עצמו הלך... תחשבו כלי שעובד בכזאת מסיביות נופל לפעמים מגבהים עובד בטריה אחרי בטריה ועדיין ממשיך כאילו כלום... סוף הדרך של כלי.. לדעתי הכלי הבא אחריה זה עוד אחת או את הדגם של ה12... אין לי מילה רעה אחת להגיד עליה... המחיר שאני השגתי דרך חבר הוא כאלפיה.. קצת יותר אבל שווה למי שעובד איתה מאסיבית...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אני קניתי מברגה של MAKITA דגם BTD 140 - עם סוללת ליתיום אחת ועם מטען בארה"ב - כולל משלוח ותשלום מע"מ יצא לי בערך 1300 ש"ח - למברגה הטובה בעולם ללא עוררין .

המרגה 18 VOLT .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפי דעתי בתקציב שאתה מקציב לעצמך ..לא תמצא משהו באמת איכותי,יש כאלו פשוטות של בוש ב400 אפילו בהום סנטר ואולי אפשר למצוא בפחות. (http://www.myhome.homecenter.co.il/popups/additional.html)

אבל אם אתה כפי שאמרת התחלת לעבוד חזק בהתקנות(כהגדרתך),אולי כדי שתשקול להעלות את התקציב ולקנות מברגה איכותית שגם תקל עליך את העבודה היומיומית וגם תחסוך לך זמן וככה בעצם תצדיק את המחיר.

אם זאת עבודה יומיומית וכלי שתשתמש בו יום יום כל היום...עדיף לדעתי שתקנה מברגה מקצועית(אני אישית הייתי הוטלך על ההיטצ'י שהימליצו לך קודם..מברגה מעולה ).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים,עבר קצת זמן :-)

לקחתי את כל ההמלצות שלכם והתחלתי לחפש

בסוף... בסוף הגעתי למשהו שגם אני לא חשבתי שאגיע והפתיע אותי (לטובה :mm_wink:)

מברגה של ASAKI 9.6V

עכשיו באתי לקנות את הבוש הפשוטה שבמבצע (300 ש"ח) או את היונדאי שבררתי לגביה בין אנשים מבינים והם הבטיחו לי שהיא תמורה מצויינת לעצמה (400 ש"ח)

הפכתי את החנות ושגעתי את המוכר וההמלצה שלו הלכה דווקא לכיוון האסאקי הנ"ל שהוא טען שהיא מיוצרת באותו מפעל שמייצר את המקיטה והיא העתק מדוייק (2 סוללות אגב)

צחקתי בלב מכיוון שאני עובד בעבודה עם מקיטה מקצועית וזה כלי נהדר

פתחנו את אריזת ההדגמה וברגע הראשון אני קולט שזה העתק 1:1 למקיטה

אמרתי מילא... בוא נראה ביצועים...

למען הסר ספק - אני לא סוכן שלהם או איש מכירות

אבל זו אותה מקדחה! (ואני רגיל מאוד למקיטה)

המחיר אגב היה גבוה קצת יותר מהנ"ל אבל לדעתי שווה מאוד (530 ש"ח במזומן)

פשוט לא מצאתי הבדלים חוץ מהשם!

מברגה חזקה מאוד (הבוש לדוגמא מוצהרת על 12NM האסאקי על 24NM וזה גם מרגיש ככה)

ימים (והתקנות) יגידו :-)

קישור לחברה

http://www.asakitools.com/index.asp

קישור למברגה

http://www.asakitools.com/informationASRVB.ASP?id=2

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

המקיטה הנ"ל באה עם שתי מהירויות סיבוב (800 ו1200) ו2 סוללות 1.3.

דומה מאוד (ובדגמים מסוימים אכן נראה זהה) , אבל לא זהה.

(יש לי את המקיטה 9.6 בבית)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי שאלה אחרת :mm_wink:

אני לא מבין גדול בתחום סוגי הסוללות (זאת אומרת לא מבין בכלל)

אבל קצת נבהלתי מהמאמר הנ"ל

http://www.telcoshops.com/PageDisplay.asp?Artnum=43

לי יש סוללת ניקל קדיום (דור ישן לפי מה שהבנתי)

הראתי לאבא את המברגה והדגמתי איזה 10 דקות ואז החזרתי לטעינה

לפי המאמר אסור להטעין את הסוללה אלא לאחר שהיא נגמרת לגמרי (אפקט הזכרון)

כלומר מה שהיה נמחק והצתמצם המקום בסוללה? מה זה אומר בכלל ואיך זה מתבטא עיניין הזכרון הזה?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש לי גם אסאקי בבית וגם בעבודה היתה.

זה חיקוי מדויק למקיטה - אבל רק חיקוי, והעמידות פחותה בהרבה בתנאים קשים.

מבחינת תמורה למחיר היא בסדר, אבל זה לא בליגה של מקיטה.

לגבי סוללות ניקל קדמיום - רצוי מאוד לטעון רק כשהסוללה מתרוקנת. מפעם אחת לא קרה כלום אבל להבא תשתדל לפעול כל. אם זה היה ניקל-מטאל-הידריד (כמו במקיטה...) אז אין בעיה גם עם טעינה חלקית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...