Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 318I שנת 1982

jini1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב עמד משנת 2000 ואני מקבל אותו כמעט בחינם. האוטו במצב פחחות מצוין, המנוע עבד בסדר עד שהיתה בעיה עם מערכת ההזרקה. כנראה מערכת הזרקה יחודית לדגם הנל . האם למישהו יש ניסיון עם רכבים כאלה . אני מעונין לשפץ ולשמר כרכב אספנות (1982) עוד 4 זה כבר ענתיקה :-) .

פורסם

מערכת ההזרקה בדגם 1982 הינה bosch k-jetronic, אכן נדירה למדי. יש לי חבר עם רכב כזה. קודם כל, אם אתה מקבל את הרכב כמעט בחינם, קח אותו. בשאלות שיהיו לך, אשמח לעזור. צור קשר בה"פ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני חושב שזו מערכת הזרקה הזהה לזו שלרכב שלי היה במקור

היום אגב הוא כבר על צמד קרבורטורים

לטענת בעלים קודמים היא לא ידועה באמינותה המופלגת

porsche 914,2.0,1970

פורסם

מע' ההזרקה דווקא ידועה באמינותה....אצלי מתוך כ8 שנים שרכב זהה ברשותי - עם אותה מע' הזרקה - יש 0 תקלות - כולל הבעייה הגדולה מכולם - התנעה "חמה" סדירה.

הבעייה היה שחסרים בעלי מקצוע לטיפול בה. יש לי איפשהוא SELF STUDY של BOSCH למע' הנ"ל, למי שמעוניין.

יתרונה הגדול הוא בתגובת הדוושה המיידית המזכירה סוללת קר' וממש לא מע' הזרקה:

הדגם הנ"ל, אגב, יחסית "נחשב": ואצלינו בארץ עוד יותר, עקב נדירותו של הדגם (אני מעריך שהנדונה ושלי הן היחידות ששרדו),מיתלים שונים מדגמי ארבעת הצי' האחרים (מפשק שונה ומוט ייצוב אחורי), וחוסר בדגמים המשושים.

אם ה"בודי" יפה, והיא שלמה - לך על זה.

שלחתי לך ה"פ.

דבר איתי.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...