Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש לדעת האם יש סאב וופר אבל שיהיה קטן, לא בזוקות ענקיות וקופסאות שלוקחות חצי תא מטען, אלא משהו סולידי יחסית וקטן שישלים לי את הסאונד עם באס מורגש ונמוך יותר.

ההגבלה שלי, וכאן נכנסת השאלה שלי היא קנייה דרך אופיס דיפו, יש לי שם תלושי קנייה בסכום מאד מכובד, לכן הייתי רוצה לדעת האם יש מצב למצוא שם משהו בסגנון בכלל ? האם כשמוסיפים סאב צריך כבר מגבר ? אשמח להמלצות וכיוונים בנושא.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

שמע גבר

קום כל תברר עם אופיס דיפו ואוטו דיפו זה

אותו גוף מסחרי כי אם כן אז יש לך שם(באוטו דיפו) מבחר רב של סאבים

שתיים: לא בהרבה חנויות יש סאבים קטנים

מה שאתה יכול לעשות זה לקנות סאב רגיל ולבנות לו קופסה קטנה

אצל מתקין אני מכיר אחד כזה אם אתה רוצה

יאאאלהה מקווה שעזרתיי ביי:wink:

פורסם

** כמובן שהתכוונתי לאוטו דיפו, תסלחו לי על הטעות מדובר בשעה מאד מוקדמת, אז כאמור התכוונתי לאוטו דיפו, יש מה לחפש שם בנושא ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש להם מבחר שמשתנה כל הזמן.

וגם יש הבדל בין הסניפים.

ככל שתיכנס לסניף גדול יותר תמצא יותר אופציות.

נראה לי ראיתי אצלהם סאב של רוקפורד, שמנגן בתיבות מאוד קטנות יחסית.

פורסם

מומלץ מגבר.

למרות שיש לפיוניר רדיו דיסקים שיודעים לעבוד בגישור לחיבור סאב על היציאה הזו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באוטודיפו לפי מה שראיתי הסאב ההכי קטן וההכי טוב יהיה סרווין ווגה HED8

אם הם מביאים לפעמים JBL 8 אינטש אני לא יודע.

תבדוק גם לגבי תיבות בזוקה לסאב 8 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...