Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רקע: כאשר היה לי את הסט (הייבריד אוביישן6) הדבר הכי הכי שאהבתי במידבאס - זה הוא ירד מאוד נמוך (יחסית להרצים לדוגמה ועפילו לK2P), הסט נמכר מזמן אבל ההרגשה הזאת של של תדרים נמוכים במלוא הDB מקדימה נשארה אצלי, ועד עכשיו המידבאס הנוכחי לא מסוגל פשוט לשחזר את זה.

כרגע עברתי ל3WAY , המידבאס מנגן מ80 עד 500HZ, אבל עדיין חסר את ההרגשה המוזכרת לעיל.

השאלה שלי היא ככה:

האם מישהו פעם ניסה את המידבאס הזה בתצורה של 3WAY כמידוופר כאשר הוא חתוך ב500HZ ולא "שר"?

בכלליות מה אתם אומרים על הרעיון?

תודה.

פורסם

אני שומעתי אותם עובדים בן 400HZ ב-12DB לבן 65HZ ב-6DB על קרוס של אליית רגיל 3-WAY, ממש טובים, ומתחברים לשער סט, בסים ממש נמוחים ואדינים, לטעמי מושלמים למחירם.

דרך הגב, חברים, מה נפח הנדרש למידבאסים של מורל סופרמו 6,5, יש למשהו מושג?

פורסם

ממה שהבנתי מאנשי מורל,הסופרמו לא דורש בניה מיוחדת(הוופר).אם יש לך דלת טובה(יש רכבים עם דלתות צרות),אז לא אמורה להיות בעיה.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אני באמת בספק אם מישהו ניסה את הקונפיגורציה הזאת, אבל תדע שהרבה פעמים זיכרון שמיעתי נוטה לתעתע בנו, הדברים לא נשמעים תמיד כמו שחשבנו שהם נשמעו. הרבה הצלחה.

בשיפוצים

פורסם

מה אתם אומרים על אלייט 5.25"? יתפקד טוב כמידוופר? או שעדיף את ה6.5? כי יש 5.25" ביד שניה במחיר סביר שנכנס לי לתקציב בול.

תודה.

פורסם
מה עם אלייט ? הוא אני יודע שדורש את נפח בן 7-9 ליטר. אני היתי רוצה לשמועה אותם בנפח כזה, כי ב דלת טובה אני שומעה כול יום :-D

זה לפי קובץ שקיבלתי מנציג מורל

סופרימו.jpg

sound connecting people

פורסם

אם אתה מיעד את הדרייבר להיות מיד-וופר לתדרים הנמוכים מן הסתם שווה לך להשקיע עוד קצת עבור השש וחצי .. ההבדל לא דרמטי אבל הוא כמובן קיים וליעוד שלך זה משמעותי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

להייבריד ממש לא, אצלי הם ניגנו בדלת של פולו06 עם בידוד של סקונד סקין פרו.

וד"א בזמנו SLAVA1982 בנה להם (הייבריד) תיבות של 7 ליטר ובסופו של דבר כשנשאל האם יש הבדל התשובה היתה ממש לא חד משמעית כך שתקחו בחשבון את כל הטאוריה הזאת.

ומצד שני הבנתי שדווקא האלייט מנגנים בנפח גדול יותר מההיבריד.

פורסם

הסט אפ האחרון שלי היה אילייט שלושה חלקים עם וופרים של הייבריד במקום הוופרים של האילייט.

לטעמי הוופרים האלה לא רואים בעיניים (שומעים באוזניים?) וופרים טובים ויקרים הרבה יותר כולל אלו של האילייט, וזו הסיבה שבחרתי דווקא וופרים של הייבריד.

גם בסט-אפ החדש בחרתי להשאיר את הוופרים האלה. מעולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשימו לב לחתימה שלי.

האילייט נמצאים אצלי בתיבה שהיא פחות או יותר 7 ליטר - מנגנים מדהים.

פעם שעברה הם ישבו בדלתות ונגנו ממש זוועה, המעבר לתיבות אצלי היה הבדל של שמים וארץ.

אבל זה גם בגלל שהרכב שלי הוא יפני ישן - זה לא פח, זה נייר. והן לא מבודדות כמו שצריך.

האילייט נחתכים אצלי ב600 הרץ.

לגבי סופרימו, לפי מה שהבנתי עד ה120 RMS הספק עבודה הם אמורים לנגן בתיבות בדיוק כמו האילייט, אבל הם גם מסוגלים לנגן יותר טוב מאילייט בנפח הדלת כאשר המגבר שהם יושבים עליו חזק מה120 RMS לערוץ - נשמע לי שטותי ואני ממש לא בטוח שזה נכון.

משמיעה של הוופרים האלה בפודים פתוחים, הם אכן מנגנים יותר טוב מהאילייט באותם התנאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי אלייטים, מנגנים בדלת עם איטום משני צדדים באופל אסטרה, ויחסית עם דלתות חזקות בפח.

אני ממש אוהב אותם,

אבל כולם אומרים לי, גם בפורומים לא בארץ שכידי שהם יהיו בתאבות בן 6-9 ליטר, ואידיאלי זה 8.

אני מט לשמועה אותם בתאבות, ולא יצאה לי אף פעם :cry:

לגבי סופרמו.

קובץ שיש אותו בשרשור, רשום שם של-9 אינץ' נדרש יותר מ-60 ליטר בתאבה עם פורט, שזה לא נראה לי נכון

????

• תוכן חדש...