Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 92 מנוע 1900 ידני עם 190000 ק"מ

במדידות מדוייקות הרכב צורך 1:6 בתוך העיר, נסיעה רגועה לחלוטין לא עובר 3000 סל"ד, הקרבורטור קיבל טיפול אקסטרא אצל צביקה (שכלל השארת הרכב בלילה לכיוון מדוייק על קר).

הרכב מטופל על הצד הטוב ביותר שמנים איכותיים פלאגים חדשים מסננים חדשים ומקוריים משאבת דלק חדשה ומקורית, בקיצור מהבחינה הזאת הכל תקין

האם עליי לקבל את הגזירה של מנוע גדול + קרבורטור = המון דלק או שיש עוד משהו שניתן לעשות ולא נעשה, יש לציין שמבחינת פליטת גאזים הרכב תקין ונסרק פעמיים ע"י צביקה וע"י המוסכניק שלי.

חשוב לציין שגם מחוץ לעיר התצרוכת לא ממש מציאה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גש חזרה לצביקה.

קשה לדעת דרך המסך מה הבעיה אבל מחבר שיש לו BX מסתבר שהקרבורטור-לא רק שמסובך לטיפול (יש סוג מסויים בעייתי) יש לו גם נטייה לצאת יותר מידי מהר מפוקוס(יוצא מהכיוון).

כנראה שמדובר רק על כיוון או שהצ'וק נתפס (האם התנעת הרכב בוקר נמשכת זמן רב מידי ? אם כן זה הכיוון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחמי יש פיזו 405 מנוע 1900 אוטומט מודל 92, שזה למעשה די זהה לשלך ולפני כחודש עשינו לו בדיקת צריכת דלק ממוצעת בתוך העיר ומחוץ לעיר, על פני חודש וחצי ויצא לו 1:8 וזאת גם כן אחרי טיפול קרבורטור.

כך ש- 1:6 רק בתוך העיר אני חושב שזה די המצב. אולי תצליח לסחוט עוד טיפה עם עוד איזה טיונינג לקרבורטור

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

אצל צביקה ביקרתי שלוש פעמים והוא בטוח שהבעיה לא בקרבורטור ובאמת בדיקת הגאזים מורה על כיוון נכון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל ידידי שלום רב!

למרות שהתלוננת גם לפני הטיפול על תצרוכת דלק גבוהה, לא הגיוני שהרכב יצרוך 1:6 בנסיעה עירונית.

ברשותי לנסר 93 אוטומטי, תשעים אחוז מנסיעותי הם בעיר, ואני מגיע ל8.5, אין כל סיבה שרכבך לא יצרך ככה ואפילו פחות.

יש לבדוק אפשרות מכנית, האם הרכב סוחב היטב?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כנראה שמדובר רק על כיוון או שהצ'וק נתפס (האם התנעת הרכב בוקר נמשכת זמן רב מידי ? אם כן זה הכיוון).

בבעיה הזאת צביקה טיפל והכל היה בסדר אבל לאחרונה ההתנעה קשה, הרכב אמנם מניע מייד בנגיעה ראשונה אבל נכבה וצריך ללחוץ על הגז כדי להחזיק אותו חי, לאחר שהמנוע מתחמם אין בעיה והוא נשאר על סל"ד תקין, כמו כן השבוע תיקנתי את המזגן ובזמן ההפעלה שלו הרכב עובד תקין גם בסל"ד סרק כך שזה עוד סימן שהקרבורטור מכוון ותקין.

פורסם

צביקה, הרכב סוחב מצויין

פורסם

מיכאל זוהי בעייה מענינת, האם יצא לך לבדוק תצרוכת דלק בין עירונית, או משולבת?

בברכה

צביקה

פורסם

לא בדקתי בין עירונית אבל מהנסיעות המעטות שביצעתי עם הרכב מחוץ לעיר ואם אפשר לקבל מדד סביר מקצב ירידת מחוג הדלק אז גם שם המצב לא טוב במיוחד.

המדידה הנורמאלית היחידה הייתהבנסיעה חזרה מנתניה לירושלים, בנתניה מלאתי מיכל מלא ושוב בירושלים ויצא 80 ש"ח/ שהם 13 ליטר.

כמובן שעם צריכת דלק כזאת אני לא מעיז להוציא את הרכב מחוץ לעיר כי זאת הוצאה גדולה מידי.

פורסם

מנסיון עם BX -מנוע 1.6 , ביצוע אינפוזיה עם BG44k ותוסף נוסף במיכל הדלק.

בסיום תהליך האינפוזיה תנסה לבצע קידום הצתה עד לשלב שהרכב מצלצל ואז תבצע איחור קל בהצתה.

מנסיון שלי זה עוזר מאוד.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תצרוכת דלק עירונית אינה נכונה ולא מעידה על תקינות הרכב כיכ בפקקי תנועה אתה צורך דלק ובכלל לא נוסע.

גם התחלת הנסיעה ממצב עמידה צורכת הרבה דלק. (אתה משקיע הרבה כוח התחיל לדחוף חפץ כבד ואח"כ פחות כוח כדי להמשיך לדוחפו).

בצע בדיקה נכונה של צריכת דלק רק בנסיעה בינעירונית, במישור ובמהירות שיוט של כ 90 קמ"ש והתוצאות יהיו,

כנראה כ 1:10 ל 1:11.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי בגדול אתה צודק אבל במקרה הנ"ל הגיוני שזאת תהיה צריכת הדלק,? נכון שזאת לא מדידה מדויקת אבל עדיין האם רכב כמו שלי צורך כמות דלק כזאת בתוך העיר?

פורסם
רפי בגדול אתה צודק אבל במקרה הנ"ל הגיוני שזאת תהיה צריכת הדלק,? נכון שזאת לא מדידה מדויקת אבל עדיין האם רכב כמו שלי צורך כמות דלק כזאת בתוך העיר?

מיכאל רפי תמיד צודק.

לא מודדים תצרוכת דלק בעיר, בנסיעה מפוקקת, בנסיעות עצור וסע, ושחלק הגדול מהנסיעה הוא עמידה או זינוק ממצב עמידה, זוהי נסיעה בזבזנית מאד.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...