Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשות אבי טויוטה קורולה GLI שנת 2003. שלשום, תוך כדי נסיעה, דמם האוטו לחלוטין עקב מה שמתברר (אחרי בדיקה לא קצרה) כהרס המנוע. האוטו גמע עד שלשום כ145אלף ק"מ וטופל בקפידה לאורך כל התקופה (אבי יד ראשונה). חשוב לציין שעד שלשום הרכב לא עשה שום בעיות כלשהן.

המוסך שאבחן את הבעיה אינו של טויוטה, אך הרכב יגרר למוסך טויוטה כבר ביום א'. כאן נשאלת השאלה - האם לדעתכם יבואו שם לקראת אבי? מנוע חדש כולל עבודה יעלה ודאי הון תועפות, בלי לדבר בכלל על ירידת ערך הרכב.

יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

:cry:

יש לי רנקס 2003 ומנועי טויוטה מסוגלים לקחת את הקמ" הזה בלי להרגיש נסעתי כבר עם קורולות בעלי 160,000 קמ"

ושנת יצור 2006 ויש לציין כי אני עובד במוסך ומשענע רכבים מכל המודלים משהוא פה קרה?!

קרוב לוודאי שאין כבר אחריות יצרן על הדגם הזה , ויש באפשרותכם רק להרכיב מנוע מפרוק והמלצה שלי ללכת ולהביא

את המנוע אישית כי אחרת המוסך יקרע אתכם במחיר.

ואפילו לברר כמה עולה ליבא מנוע מחו"ל. זוהי אחת המכוניות שאין עליה עוררין ולא לפחד על ירידת ערך.

פורסם

מה נסגר איתך?!:shock:

אני מציע לך לעקוב אחרי מהלך השירושור לפני שאתה מגיב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...