Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות אבי טויוטה קורולה GLI שנת 2003. שלשום, תוך כדי נסיעה, דמם האוטו לחלוטין עקב מה שמתברר (אחרי בדיקה לא קצרה) כהרס המנוע. האוטו גמע עד שלשום כ145אלף ק"מ וטופל בקפידה לאורך כל התקופה (אבי יד ראשונה). חשוב לציין שעד שלשום הרכב לא עשה שום בעיות כלשהן.

המוסך שאבחן את הבעיה אינו של טויוטה, אך הרכב יגרר למוסך טויוטה כבר ביום א'. כאן נשאלת השאלה - האם לדעתכם יבואו שם לקראת אבי? מנוע חדש כולל עבודה יעלה ודאי הון תועפות, בלי לדבר בכלל על ירידת ערך הרכב.

יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

:cry:

פורסם

נדלקו מנורות כלשהן, או שלא ראיתם משהו חריג? היה חסר שמן? בדקתם שמן בכלל? מים?

אם לא היו כל התופעות הנ"ל, העליה של מנוע חדש לאוטו קצרה מאוד.

להלן קישור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172301

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תודה על התגובה.

כל המנורות נדלקו לרגע וכבו באחת. לא היה חסר שמן ו/או מים.

אעדכן ברגע שיהיה במה.

פורסם

אם הרכב טופל בכל חייו במוסך מורשה טויוטה אז יכול להיות שיתחשבו בכם ויעשו לכם GOOD WILL.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

האם מדובר במגיפה?

מה יהיה בעוד שנה שנתיים, כשהמכוניות האלה יהיה הרבה אחרי תום האחריות? האם לנצח טויוטה תחליף מנועים, ממירים קטליטיים ומחשבים?

ונקודה למחשבה - איזו זעקת שבר הייתה קמה אם היה מדובר בC4...

פורסם

המנועים הנוכחיים שמותקנים בקורולה מהסוג הזה הם לאחר תיקון הבעיה ולכן אין סכנה שייהרס המנוע שוב.

ותאמין לי,

אם בסיטרואן הדבר היה מתוקן על חשבון החברה, אפילו שנגמרה האחריות ממזמן, אז לא הייתה שום זעקת שבר. ליהפך, היו מחמיאים לסיטרואן על האחריות הגבוהה שהם לוקחים על מוצריהם. בדיוק כמו שעושים לטויוטה כרגע.

Back to the original - NC again.

פורסם

לבן מישפחה שלי יש קורולה. אחרי 68K הלך המנוע. הרכב בן כשנתיים שלוש. החליפו מנוע בלי בעיות. ובלי ריבים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם המנוע הלך כתוצאה מירידת לחץ השמן (תקלה ידועה במנועים האלה), לא מאמין שיעשו לכם בעיות ואמורים להחליף את המנוע בלי מסע שכנועים וכאבי ראש.

פורסם

הבטחתי עדכון אז קבלו:

אחרי בדיקות נוספות במוסך טויוטה הודיעו אתמול לאבי שהמנוע יוחלף 'קומפלט' במנוע חדש - ללא תשלום.

לא יודע למי מגיע ה'שאפו' כאן, סוכנות זני רחובות, יוניון מוטורס או טויוטה יפן, אבל בהחלט מרשים.

לבסוף, שאלה:

האם העובדה שברכב הוחלף מנוע, תוריד משמעותית את ערכו בזמן מכירה?

יש לכם מושג?

פורסם

כדאי לכם לשמור טוב טוב אישור מהמוסך טויוטה שהמנוע חדש (לא מפירוק ולא מיובא).

המחיר לא אמור לרדת בצורה משמעותית.

יותר ויותר אנשים מודעים לבעיה הזאת בקורולות 2003-2004 .

אני, למשל, הייתי יותר רגוע אם הייתי יודע שהמנוע הבעייתי ברכב שאני מתכוון לרכוש הוחלף למנוע אמין וחדש.

וכפי שכבר נאמר קודם - מנועים חדשים כבר אחרי תיקון של התקלה.

אני גם לא בטוח שבעוד שנתיים -שלוש טויוטה תמשיך להחליף את המנועים ללא תשלום.

אבל זה כבר מאחוריכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל הכבוד לטויוטה על השירות המעולה!

במשפחה יש קורולה 2006 שהחליפה את הקודמת מ-2003, שלבטח תוחלף בקורולה 2009. ליסינג כמובן.

אמן והשירות של כל שאר היבואנים יראה כמו השירות של טויוטה. במיוחד השירות של קרסו - אליהם אני לא אחזור (אלא אם כן זאת קליאו 197 או מגאן 225 חדשות מהניילון :yum:)

• תוכן חדש...