Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בניתי ברכב שלי מערכת חשמל קומפלט ויש מנורת ביקורת שאני רוצה להוסיף ואין לי מושג איך

אני רוצה לבנות מנורה שברגע שהמאוור מפסיק לעבוד (נתק חוטים\ פיוז\נשרף וכו ) תדלק לי מנורה בלוח שעונים שאני יכניס

כרגע המאוור מחובר בצורה כזאת :

בית פיוזים אחרי סוויץ => ל+ של המאוורר

מינוס מאווררר מחובר ליונית שנפתחת ב 70 מעלות => מינוס גוף

איך אני יכול לעשות את זה

?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחבר במקביל למאוורר נגד עם מנורה בטור (LED)

וכשאשר המאוורר יפעל אז יהיה מתח שווה עליו ועל הענף של המנורה (מתח במקביל שווה).

ואת המנורה עם 2 חוטים תמשוך ,ותמקם איפה שהוא בדשבוארד, רוב הרכבים באים עם הכנה לאופציות נוספות, אז במקום אחת האופציות שאפשר לשים שם, תפרק את המכסה ותשים את הלד.

אתה יכול להיסחף ולחבר נגד בטור למאוורר (נגד בעל התנגדות של 1 אום) ולדגום עליו מתח ,ואז לדעת גם כמה זרם צורך ממך המאוורר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כמו ש-ESTK אמר, רק כדאי לעשות את החיבור המקבילי לריללי שממתג את המאוורר. לרוב זה יהיה יותר נוח ופשוט, במיוחד אם הריליי הזה נמצא מתחת לדש-בורד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
תחבר במקביל למאוורר נגד עם מנורה בטור (LED)

וכשאשר המאוורר יפעל אז יהיה מתח שווה עליו ועל הענף של המנורה (מתח במקביל שווה).

ואת המנורה עם 2 חוטים תמשוך ,ותמקם איפה שהוא בדשבוארד, רוב הרכבים באים עם הכנה לאופציות נוספות, אז במקום אחת האופציות שאפשר לשים שם, תפרק את המכסה ותשים את הלד.

אתה יכול להיסחף ולחבר נגד בטור למאוורר (נגד בעל התנגדות של 1 אום) ולדגום עליו מתח ,ואז לדעת גם כמה זרם צורך ממך המאוורר.

בשיטה שלך

לפי מה שאני מבין יהיה לי מנורה שדולקת קבוע

וכאשר המאוורר לא יעבוד היא תיכבה

אני הבנתי נכון ?

פורסם

כן. (5 תוים)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רק להבהרה- מלבד הפתרון של נגד טורי, שהוא באמת קצת הרחקת לכת, שאר הפתרונות יספקו אינדיקציה שהמאוורר אמור לעבוד, לא שהוא עובד בפועל (למשל אם כשל).

פורסם

אין לך אפשרות פשוט לחבר לד שיכול להתחבר על המגעים של המאוורר? ואז ככה בכל פעם שהוא יפעל, תפעל גם הנורה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ה-לד במקביל לא ייתן אינדיקציה אמיתית כמו שאביב אמר. יכול להיות שהמאוורר עצמו כשל אבל עדיין מזין אותו מתח, וכמובן המתח מגיע גם לענף המקבילי שעליו נמצא הלד, ומדליק אותו.

פורסם

מה שאני רוצה זה מנורת ביקורת

ברגע שהמאוור דולק אז המנורה כבויה

ברגע שיהיה תקלה היא תידלק

לדעתי זה צריך להיות עם רכיב אלקטרוני שיתן התניה

חיבור במקביל לא יתן שום אינדיקציה , רק חיבור בטור

פורסם

גם חיבור בטור לא יתן אינדיקציה כי המאוורר יכול להשרף בצורה כזאת שהוא יהווה קצר וימשיך את המעגל ואת הדלקת הלד.

אגב, איזה רכב יש לך?

פורסם

אז תחבר בטור למאוורר נגד בעל התנגדות קטנה מאוד, נגיד 5 אום כדי שלא יוריד את מהירות המאוורר (אני לא בטו אם הערך הזה יכול להיות מתאים אבל זה הרעיון )

ואז יהיה מתח מסויים על הנגד בתאוריה הוא צריך להיות די זניח כדי לא להוריד את מהירות המאוורר , ואז אם יש כשל והמאוורר ניהיה קצר אז כל המתח נופל עליו ובמקביל איליו תחבר מגב"ש שידגגום את המתח ואת מוצא המגב"ש תחבר ללד ואז הלד ידלק במידה והמאוורר יתקצר,

אבל זה לא יתן אינדיקציה אם המאוורר יהיה נתק, לזה אפשר לתכנן מעגל נוסף .

העיקרון של המעגל הנוסף הוא שברגע שיהיה נתק אז המתח יעלה ובטור אפשר לחבר ממסר NO שברגע שאין זרם דרכו אז הוא נסגר , וסוגר מעגל נוסף,שמחובר ללד, נגד, ו 12 וולט.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מאזדה מוסטנג?:shock:

בקיצור, אני חושב שיש אפשרות לבנות מעגל איכשהו מסליל וממסר שיושפע מהשדה המגנטי שהמאוורר יוצר בפעולתו ולפי זה יפעיל לד.

פורסם

נראה לי אני יוותר על העניין , אין פה תשובה מדוייקת איך בונים מעגל כזה

בכל אופן

לא ידעתי שהרכב שלי יוצר על ידי מזדה

ואין פה שום חשיבות לסוג הרכב בשאלה אז אני לא יודע למה הכנסתם את זה בנושא

אבל שיהיה

• תוכן חדש...