Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך אותו לסאב הרץ אנרג'י ES300,הסאב הוא 350 RMS סליל אחד ,עובד ב4 ohm.

הבנתי שבליץ פייל וכו' הם לא מגברים הכי הכי ,אבל מה אני כבר יכול לקנות בכזה מחיר?

ראיתי את המאק אוודיו פולסר 1XL אבל הוא 800RMS הוא יהרוג לי את הסאב(?).

הליטנינג אוודיו 1.350 חלש מידי ,הפייל לא הכי מומלץ(לפי מה שקראתי בפורום), וגם הזכירו לא פעם שהנתונים שלו לא קרובים למה שהוא מוצהר.

מה עם המאגנט פאנטום?

אני מחפש מגבר איכותי שירים את הסאב טוב,גם יד 2 בא בחשבון.

עדיפות גבוהה למונו קלאס D.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

+1 על הקסנון.

הפנטום נותן את ה 400W. אבל חייב ליין דריבר בכניסה! והוא מגבר סבבה.

יש לך מגבר 2 ערוצים למינהם. שנותנים כ 300-400W RMS. גם אופציה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Rockford 500BD

KICKER SX650.1

Rockford p600.1bd

Xetec G500

Xetec G1200

HIFONICS BXi1606D

יש עוד כמה אבל תצתרך להיפרד מ2-3 אלפיות

BLITZ שלי יתאים לך למרותו מגבר נחות יותר.

תנסה,יתאים לך , תחסוך לשנה הבאה 3 אלף ותקנה מפלצת אמיתית.

לא יתאים,תחפור עמוק בארנק.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מצטרף להמלצה על הרוקפורדים הישנים ה 500.1 501 BD אתה אפילו יכול לקנות את ה 1000.1 ובכיוון נכון זה לא ישרוף לך את הסאב, תמיד יהיה לך רזרבות של כוח ובעתיד אם תרצה תוכל להישתדרג לאיזה סאב שתרצה מבלי להחליף את המונו

פורסם

ה 1001BD נותן 500W (מעשית כ550-600W) וב 2 אום. נותן 1000W (מעשית בין 1050-ל1200)

והוא עלול להיות טיפה גדול עליו.

משהוא מפרסם 360A2 של רוקפורד למכירה. הוא רוצה עליו 650 שקל והוא נותן 360W RMS ב 4 אום.

והוא אנדר רייטד. (להערכתי הוא יתן כ 380W-400W RMS)

יתאים לך בול. וישאיר לך הרבה עודף. מבחינת איכות הוא סבבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...